עבור לתוכן

בבילון 5: עונה חמישית ב DVD והתרשמויות

Featured Replies

פורסם

יש פה כמה דלוקים כמוני על B5,מישהו כבר הזמין את העונה החמישית?

אמאזון כבר שלחו לי,כל מה שנותר הוא לחכות (סעמאק אני שונא את הקטע הזה :P)

יש לי את כל העונות ב DVD,באמת סדרה מדע בדיוני טלויזיונית הכי טובה שנוצרה אי פעם.

חבל שחלק מהעונות (במיוחד השנייה),לא ישבו על איכות ההעברה ל DVD,הרבה התלוננו על הקטע הזה,אבל עדיין שווה.

הדבר הבא שיש לחכות לו הוא קופסת בבילון 5 עם הסרטים הבאים:

Thirdspace

River of Souls

A Call to Arms

לא בטוח לגבי In the Begining ו The Gathering מאחר שהם כבר ישנם בDVD,אבל JMS (יוצר בבילון 5) הבטיח לשחרר אותם מחדש עם תוספות וכו'...

Crusade למרות הפסקת הסדרה רק לאחר 13 פרקים,אומרים שגם הוא ישוחרר לDVD ואולי (ממש לא נראה לי) זה ייתן איזה בעיטה קטנה להחיות אותו.

וכמובן לא לשכוח את הפרוייקט החדש של B5 שהוא עדיין בערפל,לא יודעים אם זה סדרת טלויזיה או סרט קולנוע (לי אישית נראה שזה יהיה משהו כמו Legend of the Rangers סרט לטלויזיה).

פורסם

אכן, סדרת המד"ב הכי טובה אי פעם...

the legend of the rangers - to live and die in the starlight הוא סרט טלוויזיה שיצא כבר (יש לי אותו אם אתה מעוניין, דבר בפרטי) שמתרחש כמה שנים אחרי סוף הסידרה.

קרוסייד, חבל שביטלו אותה, ציפיתי לראות את כל הסידרה אבל נגמרה אחרי 13 פרקים בלבד...

יש שמועות שעובדים כרגע גם על עוד סרט, כמו שאתה יכול לקרוא כאן.

אגב, אם יש מישהו שאוהב את b5 ולא מכיר את האתר הבא, כדאי מאוד שיקרא אותו היטב:

the lurkers guide to Babylon 5

פורסם

יש אתר בעיברית לסדרה המדהימה הזו כאן:www.numenore.org/babylon5

פורסם

נראה לי שראיתי את הסרט של הריינג'רים השבוע ב-YES..

זה היה מה זה מוזר לראות דמויות שלא קשורות בכלל לסידרה המקורית.. בכל מקרה הוא לא היה כזה משהו אז דיי וויתרתי על הצפיה בו.

פורסם
  • מחבר

Scorpion תודה על ההצעה,אבל לאיזה מעריץ שרוף של הסידרה לא יהיה את הסרט הזה (למרות שהוא לא משהו ;D)

בקשר ללינק שהבאת מלורקר לסרט,הציפייה לסרט מבוסס בבילון 5 קיימת כבר בערך 5 שנים (תסתכל אפילו בתחתית העמוד) אז ככה שאני לא יודע אם זה נכון או שאני לא מוכן לעכל את זה...עדיין :P

פורסם

בחופש הורדתי את כל הפרקים מהפרד , רובם היו באיכות טובה , חלק פחות .

סדרה משובחת , שהלכה והשתבחה בכל פרק, העונה החמישית לדעתי הייתה הכי פחות טובה , חוץ מהפרק האחרון שהיה יפה מאוד לדעתי , סוף ראוי לסדרה מעולה .

כל מי שלא צפה ,לא יודע מה הוא מחמיץ .

גם אני ראיתי את הסרט על הריינג'רס , היה עלוב לדעתי אבל הצלחתי להתאפק ולראות עד הסוף .

חוץ מההופעה של ג'אקר לא מצאתי בה משהו מעניין .

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך,היה דיי שטותי במיוחד בקטע של ה "virtual fighting" בחללית זה היה ממש גיי ;D

פורסם
  • מחבר

אתה צוחק נכון?

Star Trek (למרות שאני אוהב את כל הסדרות והסרטים) לא מתקרב ל Star Wars ולבבילון 5.

כמו שחבר שלי אוהב להגיד:

איפור ב Star Trek: יא אללה אנחנו צריכים חוצן חדש אין לי רעיון....רגע...*צועק*...מקס!!! בוא לכאן!! *מוריד לו כאפה* הלחי שלו אדומה..."יאללה אתה חוצן ב Star Trek לך לשחק".

Star Trek זה מותג להמונים,פשוט עלוב לעומת Star Wars ועוד יותר עלוב לעומת בבילון 5 שלהזכיר לך לקחה את פרס היוגו מ Trek.

עריכה:

סליחה על הדאבל פוסט אבל היה פה מישהו שאמר ש B5 זה עלוב לעומת Star Trek,כנראה הוא מחק את ההודעה שלו ;D

פורסם

אכן, בבילון 5 - סדרת המד"ב הטובה ביותר שנוצרה אי פעם.

גיליתי שיש DVDים רק לפני כחודשיים, ומאז הספקתי להוריד את 4 העונות הראשונות (חלק באימיול, ואז גיליתי שב IRC יש ערוצים ייעודיים עם מהירות עצומה, רק לבבילון 5.. 8) ) ועכשיו אני מוריד את עונה 5, אחריה את הסרטים וה dvd-extras..

כשהייתי בכיתה י"א או י"ב אז ראיתי את השידורים בערוץ 3, התחלתי מעונה 3 - אז עכשיו בעצם השלמתי את 1 ו-2 שהיו חסרות לי, וראיתי שוב את 3 ו-4 - העונות הכי טובות בסדרה ! וכרגע אני בדיוק מוריד / צופה בעונה 5 שיצאה ממש לא מזמן (כל יום מוריד פרק וצופה בו לפני השינה.. :) )

פורסם
  • מחבר

אכן, בבילון 5 - סדרת המד"ב הטובה ביותר שנוצרה אי פעם.

גיליתי שיש DVDים רק לפני כחודשיים, ומאז הספקתי להוריד את 4 העונות הראשונות (חלק באימיול, ואז גיליתי שב IRC יש ערוצים ייעודיים עם מהירות עצומה, רק לבבילון 5.. 8) ) ועכשיו אני מוריד את עונה 5, אחריה את הסרטים וה dvd-extras..

כשהייתי בכיתה י"א או י"ב אז ראיתי את השידורים בערוץ 3, התחלתי מעונה 3 - אז עכשיו בעצם השלמתי את 1 ו-2 שהיו חסרות לי, וראיתי שוב את 3 ו-4 - העונות הכי טובות בסדרה ! וכרגע אני בדיוק מוריד / צופה בעונה 5 שיצאה ממש לא מזמן (כל יום מוריד פרק וצופה בו לפני השינה.. :) )

ואתה מרוצה מעצמך שהורדת את הפרקים מהאימיול? אתה ממש אידיוט סליחה על הביטוי אם אתה לא יודע לקרוא את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים