פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים באיזה צד שלהמחשב אתה תוקע את ה- DOK ? בחר את השורה מתחת ל-USB, כלומר Sandisk. חזור לדווח מה קורה עם ההתקנה.
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים חפש בביוס בהגדרות SATA את המונח AHCI ושנה ל- IDE או Compatible - העיקר ש- AHCI יהיה ב- Disable - ונסה שוב.
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים מחבר התמונת שהבאתי זה מה שיש בביוס לא מצאתי שום איזכור למילה SATA או AHCI
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים התמונה (הראשונה של ההגדרות של ה BIOS) שהעלת זה מהלשונית של BOOT שים לב שיש לך כמה לשוניות למעלה שם כנס ללשונית CONFIGURATION ושם אני מאמין תמצא את ההגדרה שהוא אמר לך לגבי המדריך שהבאתי, נסה קודם את האופציה שהוא הציע. (כנראה ה CONTROLLER של ה SATA חדש יותר וההתקנה ישנה יותר ולכן הוא לא מזהה אותו)
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים מחבר העלתי באחת התגובות למעלה תמונה של הלשונית CONFIGURATION גם שם אין כלום. המדריך שהבאת מסובך לי.
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים כרגע אין לי רעיונות נוספים לפתרון הבעיה, אבל מה הסיבה להתקנת Win7 במחשב ולא מערכת 8.1 או 10 ?
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים מחבר אני רגיל ל7 אם אין ברירה אני יתקין 10 השאלה אם גם 10 לא יהיה את אותה בעיה?
פורסם 2016 בספטמבר 179 שנים לפני הכל תעדכן את ה BIOS מפה http://support.lenovo.com/il/he/products/Laptops-and-netbooks/300-Series/300s-11-ibr?tabName=Downloads&linkTrack=Mast:SubNav:Support:Drivers and Software|Drivers and Software
פורסם 2016 בספטמבר 209 שנים המחשב לא מזהה את יציאת ה usb במצב כזה אתה חייב להכניס את הדרייברים לתוך האימג של ההתקנה או לחלופין תנסה עם דיסק סי די לצרוב עליו את הדרייברים . אם אין לך סידי אז הברירה היחידה זה עם תוכנת dism gui להכניס דרייברים של usb להתקנה של הווינדוס בקבצים install.wim ו boot.win
פורסם 2016 בספטמבר 229 שנים קרא כאן - https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-U-and-S-Series-Notebooks/How-to-install-Windows-7-on-Lenovo-S300/td-p/1122953 צריך לבטל תמיכת UEFI בביוס, כי הנייד מתאים רק ל-8 או 8.1 שתומכות באיתחול UEFI. ממליץ על 8.1. צריך רק תוכנה חיצונית להחזיר את תפריט התחל וזהו. מהירה ויציבה יותר מ-7.
פורסם 2016 בספטמבר 229 שנים יש לך 3 אופציות: 1) לנתק את הכונן הקשיח ולחברו למחשב אחר ולהכניס את הדריבר לתקיה . ואז להחזיר למחשב ולהתקין. 2) בעזרת תוכנה ליצור אימאג של חלונות 7 עם הדריבר , יש תוכנות שעושות זאת. 3) נסה לעדכן ביוס, לעיתים זה נותן תמיכת USB LEGA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.