עבור לתוכן

קבצי OBB ענקיים שלא נמחקים בהסרת אפליקציות.

Featured Replies

פורסם

כבר כמה זמן שאני שם לב שאין לי הרבה מקום פנויי על הANDROID. חשבתי שזה מכל הסירטונים והתמונות.

בתוצגה של האיכסון מראים לי את הקטגוריות, האפליקציות וכו, אבל אם אני מחשב את הסכום שלהם הם לא מגיעים לגודל של שטח האיכסון פחות המקום הפנוי.

אז הבנתי שיש קבצים שהם לא מראים, כמו בDOWNLOADS.

עברתי על כל התיקיות במכשיר שלי בEXPLORER של WINDOWS...

לבסוף שמתי לב שיש לי קבצי OBB שמשחקים שהתקנתי בעבר הורידו אבל לא מחקו כשהסרתי את ההתקנה שלהם.

היו שם קבצים גם בגדול של מעל גיגה לקובץ.

אני מכיר את הקבצים האלה מהעבודה כי ידעתי שיש מגבלה של איזה גודל אפליקציה אפשר להעלות לGOOGLE PLAY ואם רוצים להעלות משהו יותר גדול מומלץ להשתמש בקיבצי OBB האלה בתור EXTENSION.

בכל מקרה, מפתיע שמשחקים שמורידים אותם מיליוני יוזרים לא מוחקים את הקבצים האלה.

יכול להיות שבגלל שיש לי ANDROID 4.04... אז אוליי במערכות הפעלה חדשות יותר זה מוחק את זה מעצמו.

אבל אצל אנדרויד זה לא מפתיע...

מה שמעניין אותי לדעת האם גם בIOS ישנם קבצי תוספת כאלו שלא נמחקים בהסרה של אפליקציה? אני יודע שבאייפון יש קבצים זמניים לאפליקצייה שיכולים להשאר אחריי שמסירים את ההתקנה, אבל עד כמה שידוע לי הIOS מוחקת אותם אחריי כמה זמן.

שאלה שניה, יש איזה קבצי OBB שאזור לי למחוק? שיכולים לדפוק לי את המערכת הפעלה?

פורסם

בקצרה.אם אתה בלי הרשאות רוט כל קובץ שתמחק לא יגרום לנזק למערכת .קבצי obb קשורים רק לאפליקציות משתמש שהתקנת על המכשיר.אתה יכול מתוך המכשיר עצמו לסמן בהגדרות קבצים.הצג קבצים מוסתרים ואז להכנס לתיקיית android שם יש תיקיית data ו obb אני באופן קבוע מוחק את תיקיית data שמגיעה למעל גיגה .לגבי קבצי obb אם זה שייך לאפליקציות מותקנות כמו קודי אז לא למחוק אם זה משחק שכבר מחקת תוכל למחוק .

ואכן לא תמיד נמחקות תיקיות obb נראה לי בכל גרסאות האנדרואיד

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים