עבור לתוכן

עזרה בחיבור שני ראוטרים DSL-6740U_H1 + TP link W9980

Featured Replies

פורסם

הראוטר של בזק עשה לי בעיות והיו הרבה ניתוקים של מיקרו שנייה במשחקי אוןליין שגרמו לי לעוף מהמשחק

וחוץ מזה אי אפשר להשתמש ברשת ביתית על מנת לראות סרטים זה מעביר במשהו כמו 300K לשניה מקסימום לא מספיק לניגון של סרט בצורה חלקה

הראוטר של TP LINK 

כן עובד ברשת ביתית מעביר משהו כמו 3-5 מגה לשניה ואפשר לנגן בסלון סרטים בצורה חלקה 

אבל ה TP LINK עושה לי עוד יותר בעיות של ניתוקים מאשר המכשיר של בזק 

והניתוקים הם לא מיקרו שנייה אלא ניתוקים שצריך להכנס להגדרות כל פעם ולשחק עם זה על מנת לקבל סינכרון לאינטרנט שוב וזה קורה כמה פעמים ביום 

אני צריך להכנס ולשחק עם ה dsl modulation type annex 

לשנות מ A ל B ולשחק שם עם כמה מאפיניים ואם מתחשק לרואטר הוא מסתנכרן בצורה רנדומלית 

שורה תחתונה התיאשתי והחלטתי לחזור לזה של בזק הוא עשה פחות בעיות ובגדול סתם ביזבזתי 500 שקל 

מה שאני מנסה לעשות עכשיו זה בכל זאת לפחות להשמיש את ה TP LINK בשביל שיהיה אפשר לנגן סרטים בסלון שיושבים אצלי במחשב בחדר 

נכון לעכשיו הצלחתי ששניהם מחוברים ביחד האינטרנט מהקיר מחובר לנתב של בזק והוא גם מחובר למחשב וגם משדר WIFI

במקביל ה TP LINK מחובר בכבל לנתב של בזק והצלחתי שהוא גם ישדר WIFI אז יש שני חיבורים WIFI ושנייהם עובדים באותו זמן וה TP LINK עם ביצועים טובים יותר 

מה שלא הצלחתי זה ללכת למחשב הנייד בסלון וליצור כונן רשת שיתופי של הספריית סרטים שיושבת אצלי במחשב 

הוא בכלל לא רואה את המחשב שלי 

יש דרך לעבוד דרך האינטרנט עם הנתב של בזק 

בזמן שה TP LINK עדיין יראה ספריות במחשב שלי ויהיה אפשר לגשת מהנייד בסלון? 

למה יש הרגשה כאילו שאנחנו בעידן האבן של התקשורת האלחוטית 

אי אפשר לצאת עם כמה מוצרים וסטנדרטים שפשוט עובדים?.....

20160912_182157.jpg

נערך על-ידי oxn35131

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים