עבור לתוכן

התייעצות לגבי החלפת לוח אם ...

Featured Replies

פורסם

אמנם הDELUXE שלי מעולה ועמוס פיצ'רים ( את רובם אני לא צריך ולא משתמש ) אך סתם כי השידרוגיטיס שלי מתגבר לקראת סוף השנה והבניה הטריה .

ננעלתי על 2 לוחות :

ASUS X99 STRIX 

GIGABYTE X99 ULTRA GAMING 

הלוחות די דומים , הביוס של אסוס יותר בשל למרות שהכל עובד בסדר גמור בגיגהבייט .

הSTRIX יתאים מבחינת צבעים להכל ( צבע שחור עם RGB ופאנלים מתחלפים ) אך עם PCI-E מחוזק אחד בלבד ( לא עד כדי כך קריטי )

הULTRA אמנם מגיע בלבן אבל משופע בלדים , כולל לדים בין חריצי הזכרון וכל חריצי הPCI-E מחוזקים .

את הגיגהבייט אני יכול לקנות ב1300 ואת האסוס ב1450 .

התלבטות , נראה לי בסוף הכל מסתכם במה נראה יותר טוב , מישהו מרים את הכפפה ועוזר בהחלטה ?

פורסם

ממש חבל על הכסף במיוחד שבשנה הבאה יוצא סוקט חדש לגמרי.

הRGB שבלוחות זה בדיחה, בקושי שמים לב אליו במארז, סתם מיותר, פנק את עצמך בNZXT HUE או משהו דומה, אתה תהנה יותר ותשלם פחות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shapin

ממש חבל על הכסף במיוחד שבשנה הבאה יוצא סוקט חדש לגמרי.

הRGB שבלוחות זה בדיחה, בקושי שמים לב אליו במארז, סתם מיותר, פנק את עצמך בNZXT HUE או משהו דומה, אתה תהנה יותר ותשלם פחות.

יש לי rgb led strips בכל מקרה , אתה יודע מה ? השתכנעתי 

תודה איש , כנראה שאני צריך קול הגיון חיצוני מדי פעם 

פורסם

1af0om.jpg

xD

פורסם

אני שמח שהשתכנעת :)

לפעמים צריך לדעת מתי להפסיק, הכי קל זה לבזבז, יש לי את הבעיה הזאת עם המערכת סטריאו שלי, קונה DAC, מחליף מגבר, קונה רמקולים, שם הכל בצד עובר למוניטורים מוגברים, מעביר לאחותי, חוזר למגבר, מחליף DAC, עובר לרצפתיים, מעביר לסלון, קונה מדפיים.

וככה יוצא שלעולם לא יהיה לי חשבון ויזה בלי תשלום לאחת מהחנויות שאני קונה מהם, זה ככה כבר שנים.

פורסם
  • מחבר

Story of my life 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים