פורסם 2016 בספטמבר 109 שנים שלום. שאלה טכנית בנוגע לדיסק קשיח. יש לי דיסק תקול. כנראה שהמחט הלכה.. האם אני חייב אותו דיסק בדיוק כדי להעביר את הפלטות? או שאפשר דגם שונה. למשל WD250YS דיסק תקול. האם אני חייב כזה בדיוק? או שאני יכול לקחת 250JB והוא גם יקרא אותו. או בכלל האם אני יכול להעביר רק פלטה אחת לדיסק אחר אפילו 120GB. יש כאן מישו עם נסיון בנושא.. ? ועוד, היכן אפשר למצא חלקי חילוף לדיסקים קשיחים.. PCB מצאתי. אבל מחט וכו'. יש בנמצא? או שצריך לקחת מדיסק אחר בלבד?
פורסם 2016 בספטמבר 109 שנים ציטוט של Azriel Itzchaki שלום. שאלה טכנית בנוגע לדיסק קשיח. יש לי דיסק תקול. כנראה שהמחט הלכה.. האם אני חייב אותו דיסק בדיוק כדי להעביר את הפלטות? או שאפשר דגם שונה. למשל WD250YS דיסק תקול. האם אני חייב כזה בדיוק? או שאני יכול לקחת 250JB והוא גם יקרא אותו. או בכלל האם אני יכול להעביר רק פלטה אחת לדיסק אחר אפילו 120GB. יש כאן מישו עם נסיון בנושא.. ? ועוד, היכן אפשר למצא חלקי חילוף לדיסקים קשיחים.. PCB מצאתי. אבל מחט וכו'. יש בנמצא? או שצריך לקחת מדיסק אחר בלבד? לא מומלץ לבצע בדר"כ דבר שכזה ואתה מסכן את המידע שעליו. לפי מה קבעת שרק המחט פגומה? אם אתה רוצה לנסות החלפה אתה צריך את אותו הכונן ואת אותה הרוויציה מהייצור ולקוות שאתה עושה עבודה טובה בהחלפה כי יש שם עבודה עדינה.
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים שמע, דיסק קשיח זה לא בידיוק טיסן או רחפן שאתה מחליף לו פרופלורים. לא קרוב אפילו. מכל הפעולות ששאלת לגביהן, אולי, ואולי גדול מאוד, החלפת ה - PCB וה - ROM בין שני הלוחות תוכל להניב תוצאות. כאמור בערבון מוגבל. כל השאר - מתכון בטוח להשמדת המידע שעל הכונן. אם המידע חשוב לך, גש מהר ככל האפשר לחברות שחזור מידע ותקווה לטוב. זה יקר, אבל זה מה יש.
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים מחבר צודק. אני מתנסה.. והחלפתי פלטות במציאות. ועובד. החלפתי מחט להתנסות. ועובד.. בניתי סביבת עבודה מיוחדת לזה. מחפש בעל נסיון בנושא לעזרה בדברים שאין לי מושג עליהם. מחפש מישו שיכול להסביר פרטים... כל השאר אני יודע. בשביל התנסות אין בעיה לאבד חומר מגובה או לא שימושי. עכשיו יש תשובות?
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים מחבר ציטוט של ralman לא מומלץ לבצע בדר"כ דבר שכזה ואתה מסכן את המידע שעליו. לפי מה קבעת שרק המחט פגומה? אם אתה רוצה לנסות החלפה אתה צריך את אותו הכונן ואת אותה הרוויציה מהייצור ולקוות שאתה עושה עבודה טובה בהחלפה כי יש שם עבודה עדינה. מה זה אותה הרוויציה?
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים אתה לא יכול להבין שהוא התכוון לכתוב רוויזיה אבל בנית סביבת עבודה (חדר נקי וכלים ייחודיים) להחלפת ראש ופלטות? בחלום.
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים מחבר למה לקטול.. מתאמן.. אסור? חדר נקי לא. קופסא כן. לא יודע עד כמה זה נקי.. מנסה... כשזה יעבוד תראה ותדע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.