פורסם 2016 בספטמבר 99 שנים איך מתבצע התהליך? האם פשוט לחבר את הssd למחשב, לעשות בוט מדיסק הווינדוס, לפרמט את מה שיש בhd ולהתקין את הווינדוס על הssd? או שאין אפשרות לבחור שם את התקן האיחסון? מה אני אמור לעשות? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
פורסם 2016 בספטמבר 99 שנים בערך כמו שתיארת. קודם כל, נכנסים לBIOS ומוודאים שהSSD מוגדר כAHCI אחר כך כל התהליך מתבצע כרגיל, אתה מתקין מדיסק או DOK את הווינדווס אל תוך הSSD. נקודה חשובה: יש מצב שיהיו לך קצת בעיות אם תתקין שני ווינדווס בלי לסדר את הBootloader. אני הייתי מנתק לגמרי את הHDD אם אתה לא מתכוון לפרמט אותו לפני כן.
פורסם 2016 בספטמבר 99 שנים מחבר הבנתי שצריך באמת לנתק קודם את הhd ואז להתקין את הווינדוס על הssd ורק לאחר מכן לפרמט את הhd. השאלה איך מפרמטים אח"כ את הhd? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
פורסם 2016 בספטמבר 99 שנים אתה לא חייב לפרמט וגם לא לנתק, זה פשוט יותר נוח כי ככה אתה לא מתעסק עם הבוטלואדר אלא דורס את הקיים ובונה אחד חדש. בתכלס כל מה שבאמת צריך לעשות זה לוודא שההתקנה החדשה היא הdefault בבוטלואדר. בכל מקרה, לפרמט את ההרד דיסק כרגיל יעשה את העבודה. Sent from my iPhone using Tapatalk
פורסם 2016 בספטמבר 109 שנים מחבר זהו ביצעתי הכל בהצלחה. תודה! אני לא זוכר אם חיברתי לsata 0, במה זה יותר טוב? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.