עבור לתוכן

למה לאתר כמו HWZONE אין דף YOUTUBE?

Featured Replies

פורסם

היי,

איך זה שאין לאתר כמו HWZONE דף יוטיוב מפותח?

אני מדבר על זה שזה כנראה אתר דיי גדול בארץ בכל הקשור למחשבים, אבל אתם לא עושים סרטונים למשל על כל הסקירות שלכם.

כמו LINUS ועוד רבים כמוהו: יש להם אתר עם הסקירות, אבל לכל אחת מהסקירות גם יש סרטון לסקירה, וזה דיי מגניב.

אני פשוט חושב שאתם צריכים לפתח יותר את הדף שלכם ביוטיוב ולהוסיף סרטון, ושלכל סרטון יהיה כמובן כתוביות באנגלית (תוסיפו בכותרת גם W/ English Subtitles) בשביל יותר צפיות..

פורסם

מצחיק להשוות את HWZONE ל-LINUS.

אתה מדבר על אתר שיש לו תקציב גדול בכמה סדרי גודל.

פורסם
  • מחבר

ברור שיש לו תקציב יותר גדול אבל תשים לב:

הוא עובד עם NCIX, שהם בכלל חנות מחשבים בארה"ב, אז אני מאמין שכשהוא התחיל, הוא פשוט "שאל" מהם רכיבים בשביל הסקירה.

גם ל-HWZONE אם תראה יש סקירות משלהם של מוצרים דיי יקרים.

אני חושב שהם יכולים למשל לחבור לאיזו חנות בארץ וגם לבקש מוצר בשביל סקירה בלבד ואז להחזיר.

זה יכול להיות טוב בשביל פרסום לחנות ובשביל HWZONE. גם תראה ש-LINUS מפרסם בכל סרטון חנות/מוצר אחר - כשבכל סרטון הוא נותן קישור לחנות/מוצר כזה או אחר

נערך על-ידי comcent

פורסם
ציטוט של comcent

הוא עובד עם NCIX

הוא עבד בעבר לחברה הזאת אך הוא כבר לא עובד אצלהם.

ציטוט של comcent

גם תראה ש-LINUS מפרסם בכל סרטון חנות/מוצר אחר - כשבכל סרטון הוא נותן קישור לחנות/מוצר כזה או אחר

עם קהל נמוך כמו שמצופה בארץ זה לא בידיוק מה שיביא פרסום לחברה (בעיקר לא כמו שהערוצים הכי גדולים בארץ לא עוברים את ה200 אלף רשומים [שלדעתי sugar zaza הכי גדול וזה ערוץ הומוריסטי ואחריו לדעתי guytv שזה סתם סרטן והומור לילדים]).

לערוצים גדולים בסדר גודל שלו יש הפקה שלמה וצוות של עורכים וסטודיו לצילום וכל זה זה זמן וכסף ואנשים שיכולים להעביר את הסיקורים כמו שצריך.

נערך על-ידי MekoPelet

פורסם

דווקא השקעה ביוטיוב, יכולה להניב להם רווחים נאים גם מיוטיוב עצמו וגם מחשיפה שתביא לעוד כניסות לאתר - עוד כסף מפרסומות.

אז נכון, צריך השקעה כספית ראשונית, אבל זה יכול להניב פירות בהמשך. מעבר לזה, תמיד אפשר לפתוח בקמפיין תרומה , אין שום רע בכך. יש פה קהילה נאמנה שאין לי ספק שלפחות חלקה תשמח לעזור.

אני יביא את הדוגמא המעולה של אתר עין הדג הותיק, דורון פישלר פתח בקמפיין כזה ב2013 והצליח לגייס 65  אלף ש"ח! תוך זמן קצר. דורון פישלר כמובן, כלל לא דמיין שיגיע לסכום כזה. הוא צפה למקסימום שליש מזה. הכסף הזה, עזר לו מאוד לשפר את האתר.

נערך על-ידי Tsachi E
שגיאות כתיב ותיקונים קלים

פורסם

דווקא יש פה משהו, פעם הפרסום היה חזק דרך אתרים של ביקורות וסקירת מוצרים, היום אנשים מחפשים ביוטיוב סקירות וביקורות על מוצרים, לדעתי זו התקדמות לפתוח ערוץ ביוטיוב.

כמובן שלהשוות בין LINUS לאתר שלנו, זה רחוק שנות אור, מכיוון שהשוק בארץ מונה כמה עשרות אלפים לעומת מליונים בארה"ב.

פורסם
ציטוט של shapin

מכיוון שהשוק בארץ מונה כמה עשרות אלפים לעומת מליונים בארה"ב.

נכון מאוד, ודווקא בגלל זה רצוי לפתוח ערוץ בשפה האנגלית, או לפחות עם תרגום באנגלית. ברגע שאתה עושה את זה, אין גבול לפופלאריות שהערוץ שלך יכול לצבור.

מלא ערוצים ביוטיוב ממדינות שונות, כבר הבינו את זה, שהאינטרנט זה הגלובליזציה בשיא תפארתה, הגשר שמחבר בין כל התרבויות והלאומים, אז למה להגביל עצמנו לשפת מדינתנו בלבד? לקהל אחד? למה לא להשתמש בשפה בין לאומית שתיתן לנו קהלים רבים נוספים?  

סתם דוגמא קטנה עם הצלחה נחמדה, ערוץ החדשות המוטורי ההודי, - Powerdrift ,  https://www.youtube.com/user/powerdriftofficial/featured

שאני אישית מאוד מחבב, דגל כבר בפתיחתו להשתמש בכל הסרטונים בשפה האנגלית, ובזכות זה חלק מאוד גדול מהצופים שלו ומהמנויים שלו, כלל לא מהודו.

ולראייה, 250 אלף מנויים ומעל 55 מליון צפיות בשלוש וחצי שנים בלבד,  זה לא רע בכלל. אין לי ספק שאם הערוץ היה נשאר בשפה ההודית מקומית בלבד, הוא לא היה מגיע לרבע מזה.

נערך על-ידי Tsachi E
הוספת קישור לערוץ היוטיוב שלהם, למעוניינים

פורסם

רוב התוכן באתר זה חדשות ולא ביקורות ולזה אין באמת צורך לסרטונים.
לביקורות שיש, זה תלוי מוצר. אני לא רואה סיבה להתחיל לצלם סרטון בשביל ביקורת על מעבד או זיכרון או כרטיס מסך. 

לעומת זאת , מסכים,מקלדות,עכברים,מארזים אולי כן.

שים לב שגם linus דיי חסר נוכחות טקסטואלית והפרסומים שלו הם הרוב המוחלט בצורת סרטון. זה סגנון שונה של תוכן

פורסם

היום אנשים צורכים ביקורות בסרטונים יותר מאשר בטקסט, אנשים מתעצלים לקרוא יותר מכמה שורות.

הייתה פעם כתבה של ערוץ גדול של ביקורות, הוא אמר שהתעבורה הכי גדולה בביקורות זה הדף של הConclusion, אף אחד לא קורא את הכתבה עצמה.

זה העידן היום, כולם חסרי סבלנות עם הפרעות קשב וריכוז, הסרטונים (אם עושים אותם כמו שצריך) משאירים אותם על הכסא :) 

פורסם
  • מחבר

נכון, זה יכול להניב רווח, כמובן עם השקעה ראשונית, אבל אולי גם יש פה גם קצת רווחים מפרסומות שאפשר להשתמש בהם? או שיש חברי קהילה שמוכנים לעזור?

גם אמרתי שכדאי שגם יהיה מישהו שיעבוד על הוספת כתוביות באנגלית. אני למשל ראיתי לא פעם סרטונים ברוסית/גרמנית שהשקיעו בתרגום, וכל השירים של Stromae (הזמר) עם תרגום לאנגלית (מצרפתית), וזה דיי מוסיף עניין: גם לשמוע שפה אחרת וגם להבין על מה מדברים.

בנוסף, ההשקעה הראשונית של מחשבים, זה דבר שניתן למכור אותו אם לא יצליח. מה שכן צריך זה סט צילום, ואני חושב שלאנשים שהתחילו ביוטיוב לא היה את הסטודיו הכי יקר שיש כמו שיש להם היום.

גם לא צריך את ההכי יקר. יש כאלה שפשוט יכולים להרשות לעצמם, אבל בטוח שהתחילו עם משהו בסיסי לפני שהצליחו (לכו למשל לערוצים שמצליחים היום, ותסדרו את הסרטונים לפי תאריך מהישן לחדש, ותראו איך הם היו מצלמים פעם xD). וכמו שאמרתי, אם תמצאו מישהו שיהיה מוכן להשאיל עבור הסקירה בתמורה לפרסומת או משהו אחר, זה גם יכול לעבוד.

נכון שהקהל פה לא גדול, אבל לדעתי זה יחסי לכמות האנשים, כלומר כמות האנשים שמשתמשים בפרסום של LINUS יהיה באופן יחסי דיי קרוב, כי למשל אני גם צופה שלו, אבל אני לא באמת יכול לקנות משהו מהפרסום שלו. רק בגלל שהוא מדבר אנגלית, שפה שהיא בינלאומית, אז מספר הצפיות רב, אבל בפועל מי יודע כמה באמת נכנסים לאתרים שהוא מפרסם וקונים משם? לכן אולי כן ישתלם למי שיעזור, וגם לא כדי לתת דברים בחינם, אלא רק בשביל צילום הסרטון והחזרת המוצר 

וכמו שאמרו פה, סקירות זה דבר שגם כיף לראות בפועל ולא רק בכתב. אבל אני שם לב למה ש-Diabetus אמר, רוב התוכן פה זה חדשות ולא סקירות, אז זה קצת בעיה

נערך על-ידי comcent

פורסם
ציטוט של Diabetus

רוב התוכן באתר זה חדשות ולא ביקורות ולזה אין באמת צורך לסרטונים.

יש את NCIX tech tips שזה בידיוק מה שהם עושים.

ציטוט של shapin

כולם חסרי סבלנות עם הפרעות קשב וריכוז

מסכים על החסרי סובלנות אך לא מסכים על הקשב וריכוז ,באמת שגם לי יש לפעמים בעיות להתרכז או להקשיב כשמדברים אלי אבל זה לא בעיה שממש סובל ממנה ואני מסוגל להתפקס, עניין של רצון.

כנ"ל רוב האנשים עם "בעיות קשב וריכוז" בימנו, לצערנו הרוב לא מנסים אפילו להתרכז וישר צועקים "ריטלין ריטלין".

פורסם

@comcent הכותרת מעט מטעה, וזה הקישור לערוץ הYouTube של HWzone
https://www.youtube.com/user/hwzoneisrael/videos
וכן, הוא לא ממש מפותח כמו שציינת בתוכן ההודעה שלך.

ציטוט של MekoPelet

עם קהל נמוך כמו שמצופה בארץ זה לא בידיוק מה שיביא פרסום לחברה (בעיקר לא כמו שהערוצים הכי גדולים בארץ לא עוברים את ה200 אלף רשומים [שלדעתי sugar zaza הכי גדול וזה ערוץ הומוריסטי ואחריו לדעתי guytv שזה סתם סרטן והומור לילדים]).

מהארץ הערוץ עם הרבה מנויים שהתוכן שלו הוא בשפה העברית זה EyalGolanOfficial והוא כרגע עם

499,651

https://www.youtube.com/user/EyalGolanOfficial/videos

אחריו זה reshettv עם 283,601 מנויים כרגע

https://www.youtube.com/user/reshettv/videos

פורסם
  • מחבר

@RoronoaRony הכותרת קצת מטעה אבל נראה לי שאפשר להתייחס לזה כאילו שאין בכלל עם הסרטונים שיש בו :D

אולי גם חוסר הפעילות ביוטיוב נובע מזה שאין למנהלים כאן זמן או שפשוט הם לא אוהבים להופיע בציבור למשל?

פורסם

@comcent הכותרת מעט מטעה, וזה הקישור לערוץ הYouTube של HWzone
https://www.youtube.com/user/hwzoneisrael/videos
וכן, הוא לא ממש מפותח כמו שציינת בתוכן ההודעה שלך.

מנהלים יקרים וצוות יקר - 

אני אוהב את האתר הזה. יצרתם לכם  אתר מושקע, יפה לעין ונוח לשימוש. אתר עם כתבות לרוב טובות, מקצועיות ועניניות בע"מ הראשי שלכם.

אבל וזה אבל גדול, הסרטונים שלכם ביוטיוב, הם ההפך הגמור  מכל מה שרשמתי כרגע. אני אישית הייתי פשוט מוחק את כולם ולא משאיר להם שום זכר. אני בכלל מתפלא שהגעתם ל65 מנויים עם רמה כזו ירודה של סרטונים.

לא עושים חצי עבודה ומעלים סרטונים כאלה. מערוץ של אדם פרטי לא הייתה לי בעיה ואולי אפילו הייתי נותן לייק, אבל מערוץ רשמי של אתר איכותי? כזה שאמור לתת במה מקצועית לציבור הרחב? זה ממש עשוי רע. ממש. אם RoronoaRony  לא היה אומר לי  שזה ערוץ שלכם,  הייתי בטוח שנכנסתי לאיזה ערוץ של ילד  בן 12 שהעלה את הכל עם הפל' שלו. 

נערך על-ידי Tsachi E

פורסם

האתר הזה אחלה אבל לא ידעתי שהוא בכלל מכניס לכם רווחים שאפשר להתפרנס מהם... חשבתי זה סתם תחביב בעיקר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים