פורסם 2016 בספטמבר 79 שנים שלום נא לא להתייחס לתמונה של בדיקת הדדיסק בעת התקנה win10 על המכונה שה זה המסכים שאני מקבל תןדה נערך 2016 בספטמבר 79 שנים על-ידי jfkk
פורסם 2016 בספטמבר 79 שנים זה נראה שניסית להתקין פעמיים ובשתי הפעמים לא סיימת נכון את ההתקנה. נסה שוב והפעם כשהמחשב מאתחל באמצע ההתקנה אל תלחץ על any key פשוט תמתין בסבלנות בלי לגעת במקלדת. נערך 2016 בספטמבר 79 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 בספטמבר 79 שנים מחבר לא התקנתי פעמיים. מחקתי את ההתקנה בהתקנה הראשונה קיבלתי את המסך הזה תודה
פורסם 2016 בספטמבר 109 שנים אם זה רק בהתקנה כנראה יש לך איזה שהיא התקנה שמאפשרת לבחור בין 64 ל 32 באותו דיסק התקנה (מוזר קצת שבשלב הזה אתה בוחר את זה ולא ממש בשלב הראשוני אלא"כ אתה מקבל את המסך הזה ממש בשלב ראשוני של ההתקנה, משהו שלא ממש יצא לי להתקל בו אבל מי יודע) אם זה גם אחרי ההתקנה פשוט ככה זה כל פעם עולה ואתה צריך לבחור אז כנראה משהו בהתקנה השתבש אבל במידה ורק זה השתבש אתה יכול להסיר את השורה הסוררת (או להגדיר ב WINDOWS להעלות מיד את הבחירה הראשונה או השניה מה שתרצה) אגב אם התקנת 64 ואתה בוחר 32 מה קורה ?
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים מחבר גם אם אני בוחר 32או 64 אני מקבל אותו המסך ניסתי על מחשב אחר מקבל אותו מסך שים לב שזה virtualbox תודה
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים כמו שאני שם לב המערכת הפעלה כבר הותקנה ומה ששאלתי אם כשאתה לוחץ על 32 עולה לך WINDOWS 32BIT ושאתה לוחץ על 64 עולה WIN64BIT או שתמיד עולה 64(או 32) בכל אופן כן לפעמים תוכנות כמו VMWARE או VIRTUALBOX מגדירות כל מיני דברים מעצם ברגע שהם יודעות איזה מ"ה אתה מתקין. בדר"כ זה לשפר את הביצועים. אין לי מושג אם זה חלק מהגדרות שהיא הגדירה אבל יכול להיות (למרות שזה נראה יותר משהו שהתבש בהתקנה)
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים מחבר חי זמערכת לא הותקנה אם אני לוחץ על 32או 64 אני מקבל את המסך הזה .מעבר למסך הזה ההתקנה לא ממשיכה . כפי שציינתי מחקתי פעמיים את המערכת תמיד אני מקבל את המסך הזה. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.