עבור לתוכן

ייעוץ בקניית AC PCI-E Wifi card למחשב נייח

Featured Replies

פורסם

אין לי אפשרות לחבר את הראוטר ליד המחשב הנייח ואני חושב לקנות מתאם PCI-E בשביל מהירות אינטרנט טובה (מאשר התקן USB).

הראוטר: Asus RT-AC87u

האפשרויות המומלצות ברחבי הרשת:

http://www.comparaboo.com/best-wireless-network-cards

הבדל במחירים די גדול, השאלה אם קניית מוצר אסוס עם ראוטר אסוס יביא הבדל ביצועים שמצדיק את הבדל המחירים? (LAG, מהירות, Throughput )

נערך על-ידי alergic

פורסם

שמת לינק לאותו מוצר פעמיים אני חושב.

אני הזמנתי את המוצר הזה לא מזמן האמת, הוא עדיין לא הגיע.

למה אתה מתכוון שאתה אומר "מתאם PCI-E"? אתה מתכוון לכרטיס רשת PCI-E?

מה מהירות האינטרנט בבית? אתה מתכנן להגדיל את מהירות האינטרנט בשנים הקרובות?

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

שמת לינק לאותו מוצר פעמיים אני חושב.

אני הזמנתי את המוצר הזה לא מזמן האמת, הוא עדיין לא הגיע.

למה אתה מתכוון שאתה אומר "מתאם PCI-E"? אתה מתכוון לכרטיס רשת PCI-E?

מה מהירות האינטרנט בבית? אתה מתכנן להגדיל את מהירות האינטרנט בשנים הקרובות?

נערך.

כרטיס רשת PCI-E אלחוטי. כן.

100 של בזק, אם תהיה אפשרות מתכוון לשים UNLIMITED. 

כמו כן יחובר בוויפי סטרימר, אז העברת תוכן מהמחשב הנייח לסטרימר באיכות מירבית באלחוטי. הסטרימר תומך ב N בלבד, אבל שאר המכשירים(מחשב נייד, פלאפונים) תומכים ב AC.

כמו כן לקחת מן הסתם מתאם מתקדם לצרכים עתידיים שיבואו.

נערך על-ידי alergic

פורסם

הבנתי, תשמע

אם אתה מתכוון לשדרג את האינטרנט לunlimited (שאגב, אני לא ידעתי שיש כזה דבר אבל תפאדל) אני ממליץ לקנות כרטיס רשת וראוטר חדשים מחו"ל. בארץ המחירים אסטרונומיים, וכרטיס רשת PCI-E מהיר כלכך לא תמצא בכלל בארץ. אתה צריך ראוטר Dual-Band וגם על כרטיס רשת Dual-Band הייתי ממליץ לך, כיוון שב- 5GHz הקליטה והעבירות פחות טובים, לכן תמיד טוב שתיהיה גם את האופציה ל- 2.4GHz.

כרטיס רשת: AC1900 Wireless Dual Band PCI-E - כרטיס מעולה, אחלה ביקורות, ב2.4GHz הוא מסוגל להגיע עד ל- 600mbps, ב- 5GHz הוא מסוגל להגיע עד 1900mbps.

ראוטר: Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 MU-MIMO Gigabit Router - ראוטר זהה במהירות לכרטיס רשת. בארץ ראוטר במהירות כזאת יעלה לך 800 שקלים לפחות, ואין לך הרבה מבחר. מבחינת ביקורות מה שיש בארץ גם פחות מומלץ.

אני אישית חקרתי וחפרתי בנושא כי במקרה אני גם מתכנן לשדרג את כל הבית, הראוטר הזה הוא אחד מהמומלצים יותר בטווח מחירים שלו.

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם

הכרטיס של ASUS טוב מאוד

1000021.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים