עבור לתוכן

הוט - פייבר בוקס : ביקורת לקוח

Featured Replies

פורסם

תודה על כל התגובות באשכול הקודם שפתחתי , לא מעט עקב התגובות שקיבלתי ממכם,  אני ומשפחתי השתכנענו לעבור ולנסות את הפייבר בוקס של הוט, למרות חווית שימוש מאוד שלילית מהם כלקוחות בכבלים לא מעט שנים והשם הרע באופן כללי שיצא להם בקרב הציבור.

כחודש אחרי שעברנו לפייבר-בוקס עם חבילת 100 מגה שזה בעצם, תשתית של הוט וספק הוט- נט, שזה חברת בת של הוט, אני מעדכן את חווית השימוש הכוללת:

מהירות - 

Wifi - בסה"כ אינטרנט מאוד יציב. שאני מפעיל את הWiFi במחשב אני מקבל בין 20-30 מגה כל הזמן. על פי מבחני מהירות שביצעתי לא מעט  ועל בסיס יומי דרך אתר OOKLA והוט .

כבל רשת - ברגע שני מחבר את הכבל אינטרנט למחשב , לממיר הקרוב בקומה, אני מקבל בין 85-102 מגה כל הזמן. האינטרנט דרך הכבל עד כה לא ירד מ85 כל פעם שבדקתי , שוב, על בסיס יומי, דרך המבחני מהירות שיש ברשת.

גם בשעות העומס שחלק באשכול הקודם התריאו לי על הסוגייה  של שעת עומס בהוט.  אני בכל אופן , לא נתקלתי בבעיה וירידת מהירות בשעות העומס עד כה. 

גלישה באינטרנט- 

הגלישה באינטרנט, אם זה פורומים, אתרי חדשות, גם כאלה הנחשבים כבדים  כמו ווינט ווואלה, כניסה לגימייל,  צפייה בסרטוני HD ביוטיוב, הכל כולל הכל  מאוד מאוד מהיר וחלק, בWiFi ובכבל כאחד.. ועד כה, לא היו בעיות. לא הרגשתי הבדל ממשי בין הכבל לWiFi .

הורדות -  

מאוד מאוד מהיר, גם בוופיי. לדוגמא, BF1 ששקל 6 ומשהו ג'יגה, ירד לי בפחות משעתיים דרך הwifi .

משחקי רשת -

עם כבל אינטרנט  - במשחקי BF4 BF1  - הפינג מראה לי אותו דבר כמו שהיה בבזק - בין 64- ל90 , אך להבדיל מבזק, הוא הרבה יותר יציב. ובזמן שבבזק לא היה דבר כזה לסיים סיבוב תחרותי אחד מבלי שהפינג קופץ ל400-999 וכשאני מוצא את עצמי תוך כדי קופץ מקודה אחת של המפה לקצה השני שלה בפתאומיות, עם הוט, אומנם היו כמה קפיצות, אך להבדיל מבזק, את הקפיצות האלה לאחר יותר מחודש של משחק, אני יכול לספור על כף היד את מס' הפעמים שהתרחשו . ובנוסף , הזמן שלוקח לי לחזור לפינג יציב בזמן שהם קרו עם הוט, הרבה יותר קצר ( פחות מ30 שניות פלוס מינוס)

לעומת זאת, שאני משחק דרך WiFi , משום מה יש לי הרבה קפיצות פינג וכמעט שאי אפשר לשחק יציב.

ניתוקים-

עם בזק כמעט ולא היה יום שלא היו ניתוקים בשנים הלא מעטות שהיינו לקוחות שלהם . עם הוט, לאחר חודש כלקוח, שוב, אני יכול לספור על כף היד את כמות הניתוקים שהיו לי . 

שרות לקוחות - 

Hot - זמן המתנה נוראי, יותר משעה על הקו כל פעם לחכות שיציג יענה. נציגים שלא תמיד יודעים לעזור, מפנים אותך ל1001 גורמים - ציון 0 מבחינתי.

HotNet - מדהים איזה הבדל בין הוט לחברת הבת שלה! זמן המתנה של פחות מ10 דק כל פעם, נציגים מקצועיים שמבינים בתקלות ושיודעים לעזור, ולרוב פותרים לך את הבעיות. ציון 8/10 מבחינתי.

וקצת גם על הכבלים - 

הפייבר בוקס מאוד מהיר בהעברת ערוצים להבדיל מהממירים הקודמים שהיו לנו.  כניסה לVOD  ממש מהירה, הצגת תוכן נקייה, נוחה  ויפה, ועד כה לא נתקלתי בתקלות. מה שכן השלט עצמו לא נוח ביד ודי מסורבל להבנה ולשימוש להבדיל מהשלט של יס.

ולגבי התכנים עצמם, פה הוט מקבלים מינוס גדול מבחינתי. אני אישית חושב שהם דלים מדי והוט מתקמצנים בלהביא סדרות איכות וסרטי איכות ללקוחות שלהם. והמתחרים  שלהם YES ,מבחינתי מנצחים  בכל אספקט בתכנים שהם מביאים ללקוחות שלהם  הן בVOD והן בערוצים שלהם.

נ.ב

ייתכן והחוויה החיובית שלי קשורה גם לאזור שבו אני גר (רחובות).  חברה שלי גרה בחולון, וסובלת מלא מעט  ניתוקים באינטרנט של פייבר בוקס ותקלות בממירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים