עבור לתוכן

canon a70 - אוכלת סוללות ?

Featured Replies

פורסם

קניתי canon a70 אתמול ומאז היא כבר אכלה לי 8 סוללות

סט אחד של 4 סוללות שקיבלתי ביחד עם המצלמה (סוללת של panasonic) וסט שני נטענות של gp האלה , אומנם הם ישנות הם אצלי משהו כמו 2-3 שנים אבל בכל זאת הם עברו טעינה של איזה חמש שעות.

והתעסקתי עם המצלמה הרבה , אבל לא כל כך הרבה... בוא נגיד משהו כמה שעתיים עבודה ו120 תמונות מאתמול

זה הגיוני?

יעני אם אני נוסע לאילת ורוצה לקחת אותה , אני יצטרך תיק שלם של סוללות? :o

פורסם

אולי שווה לך לקנות בטריות אחרות אני נסעתי איתה לטיול ולקחתי 4 בטריות נטענות של 2000MAH וצילמתי איתם בערך 450 תמונות !!!

אפילו קצת יותר והבטריות היו במצלמה שבוע עוד

אז אולי אתה פשוט צריך בטריות עם הספק גבוהה

פורסם

rechargeable battery chargers usually charge at 100mAh, which means you need to charge for 15 to 20 hours for a full charge.

פורסם

כנראה עשית אולי שימוש מופרז בפלאש או שהסוללות הישנות כבר מתכלות :P

דווקא ה-A70 שומרת דיי טוב על הסוללות עם שימוש נכון במצלמה.

ביקורות ששיבחו את זמן הפעולה של המצלמה:

קישור 1

קישור 2

קישור 3

כמובן שמומלץ להשתמש כמה שפחות ב-LCD, למרות שזה "אידיוטי" ( ? אבל חסכוני) להשתמש בעינית.

פורסם
  • מחבר

עוד משהו

מזה התקלה e18 הזאת המפורסמת בקנון?

קניתי את המצלמה אתמול מcamera4less יש מצב שגם היא פתאום תחליט להקפיץ לי בעיה כזאת?

פורסם

סט אחד של 4 סוללות שקיבלתי ביחד עם המצלמה (סוללת של panasonic) וסט שני נטענות של gp האלה , אומנם הם ישנות הם אצלי משהו כמו 2-3 שנים אבל בכל זאת הם עברו טעינה של איזה חמש שעות.

אם לא השתמשת במטען הכי מהיר שלהם אז לא טענת אפילו חצי מהבטריה... המטען הכמעט הכי מהיר טוען ב8 שעות ואחריו זה כבר 10+

פורסם
  • מחבר

דרך אגב

יש אפשרות בcanon a70 לראות את מצב הסוללות ?

פורסם

לא, רק תצוגת "אכלת אותה" ( :-\ ) שמראה שהסוללות עומדות להתרוקן: [glow=red,2,300]סוללה אדומה מהבהבת[/glow]

פורסם

לפעמים באה ההודעה של change battery pack והמצלמה נכבת אבל אחרי שמדליקים אותה אפשר להשתמש עוד די הרבה זמן עד המצב שהיא לא תסכים להדלק יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים