עבור לתוכן

NVIDIA שוב פישלה באיכות התמונה עם הכרטיס החדש שלה 6800

Featured Replies

פורסם

407e13326aa50326.jpg

407e134d6ab9e33f.jpg

407e135b6ac6c62b.jpg

כמו שאתם רואים עדיין הXT יותר טוב באיכות תמונה אפילו שה6800 הוא כרטיס הדור הבא לדעתי זה עוד פשלה לNVIDIA

פורסם

התמונות האלו כבר פורסמו פה,ויש כבר דיון ארוך (מאוד) על ה geforce החדש.

חבל לפתוח סתם עוד ת'רד.

פורסם

בקטנה...

אם משחקים במשחק חלק אז לא חושב שנשים לב לפרטים האלה

רק אולי בתמונות קפואות ששמים עליהן זום

פורסם

כן, אבל אם ATI תצליח להוציא כרטיס לא פחות טוב בביצועים ותוך כדי תצליח לשמר את איכות התמונה אין ספק מה עדיף..

פורסם

זו כנראה בעיה עם הדרייברים שעדיין לא שוחררו רשמית

פורסם

איך אתה יכול לקחת תמונות מביקורת ספציפית ולהכריז ש NVIDIA פישלה עם האיכות תמונה כשאותה ביקורת אומרת שחוץ מבמשחק אחד ספציפי אז ל NVIDIA יש איכות תמונה יותר טובה?

פורסם

נראה מעניין...

התוצאות לטובת 9800xt נראם הייטב, מה גם שטום ידוע בשיחודו לטובת nVidia.

אם זה נכון,

אני צפה לאיכות תמונה בומבסטית מ x800 :-*

עם זאת, נחכה לתוצאות של עוד אתרים שיעשו "סקירת שיידרים" :-X

פורסם

זו כנראה בעיה עם הדרייברים שעדיין לא שוחררו רשמית

לא נראה לי שזו בעייה עם הדרייברים כי ה- FX5950 הראה את אותם בעיות באיכות התמונה והוא קיין הרבה זמן בשוק ועדיין לא הוציאו תיקון לדבר הזה.

לכן לדעתי כדאי ל- Nvidia להוציא מהר משהו שיתקן את זה כי בכל זאת - אנשים ישלמו על הדבר הזה 500$

פורסם

בואנה , כולכם , אין לכם בושה? , הכרטיס הזה מציג בכל המשחקים חוץ מפאר קריי איכות תמונה המשתווה ל9800XT ואף עולה עליו בחלק מהמבחנים! למה סתם? , ואני שואל , זה שאתם פאנבויז של ATI , אין בעיה , אבל להגיד דברים שקריים כמו "נווידיה פישלה ובגדול עם איכות התמונה של כרטיס הדור החדש שלה" , זה דברים לא נכונים ואני קורא להם שקריים , מכיוון שזה פשוט לא נכון וזה מרתיע אנשים אחרים בקהילתינו הקטנה לקנות את הכרטיס המדהים הזה...

ואל תשכחו , ה6800 עושה את איכות התמונה הזאת בפי 2 פריימים מאשר ה9800XT  , אז סליחה שאני ככה מתבטא , אבל  , שבו בשקט!

פורסם
  • מחבר

בואנה , כולכם , אין לכם בושה? , הכרטיס הזה מציג בכל המשחקים חוץ מפאר קריי איכות תמונה המשתווה ל9800XT ואף עולה עליו בחלק מהמבחנים! למה סתם? , ואני שואל , זה שאתם פאנבויז של ATI , אין בעיה , אבל להגיד דברים שקריים כמו "נווידיה פישלה ובגדול עם איכות התמונה של כרטיס הדור החדש שלה" , זה דברים לא נכונים ואני קורא להם שקריים , מכיוון שזה פשוט לא נכון וזה מרתיע אנשים אחרים בקהילתינו הקטנה לקנות את הכרטיס המדהים הזה...

ואל תשכחו , ה6800 עושה את איכות התמונה הזאת בפי 2 פריימים מאשר ה9800XT  , אז סליחה שאני ככה מתבטא , אבל  , שבו בשקט!

מה אתה אומר תראה לי תמונה אחת מאיזה מישחק שהאיכות תמונה של ה6800 יותר טובה מה9800 תראה לי?

פורסם

הנה תהנה,

זה שיטה חדשה של Nvidia

שילוב של Supersamlping + Multi sampling

הכל הכל נראה טוב, הצל, המכונית, הגדר בצד, הכל, אין וויכוח אפילו.

fsaa-2.jpg

פורסם

ממש לא סתם, זה בעיקר בגלל ש Far-Cry הוא מבין המשחקים הבודדים שמשתמשים ב VertexSahders ו PixelShaders בגרסה 2.0. ולכן הוא המועמד המרכזי לבדיקת איכות התמונה. שכן בדיקת איכות תמונה בחישובים יחסית פשוטים של גרפיקה תלת מימדית היא באמת לא עניין גדול.

כאשר מכניסים Shaders, הסיפור משתנה.

עם זאת - nVidia לא פישלה כלכ כך באיכות התמונה. אם משווים בין ה VertexShaders הישנים לחדשים רואים שמדובר דווקא בשיפור ביחס לדור הקודם של nVidiaת ודווקא שאיכות התמונה מתקרבת לאיכות התמונה של ATI. (מה שאגב אולי יאפשר להריץ את המשחק HALF-LIFE2 על הכרטיסים החדשים שלהם).

ואגב גם לומר שה 6800 מציג פי 2 ביצועים זו הכרזה די לא מבוססת , פשוט מכיוון שלא מדובר פה על שיפור עקבי בכל המבחנים. וברוב המבחנים דווקא הביצועים דומים למדי.

פורסם

נראה מעניין...

התוצאות לטובת 9800xt נראם הייטב, מה גם שטום ידוע בשיחודו לטובת nVidia.

אם זה נכון,

אני צפה לאיכות תמונה בומבסטית מ x800 :-*

עם זאת, נחכה לתוצאות של עוד אתרים שיעשו "סקירת שיידרים" :-X

או הנה עוד ז**ן שכל. תגיד חבוב, לפי מה אתה טוען בדיוק שהאתר של טום "ידוע בשיחודו לטובת NVIDIA"? הרי אין לך אפילו קצה חוט של הוכחה, נכון? ובכלל, אם האתר הזה כלכך ידוע בשיחודו לטובת NVIDIA, למה אתה מתייחס לביקורות שלו? הרי "זה ידוע שהוא 'לא אמין' בכלל... אז למה להאמין למה שכתוב בו? כמו להאמין לשקרן כרוני. והנה עוד נקודה למחשבה: למה אתה חושב שאם האתר הזה היה כלכך משוחד, אז הוא היה מראה שיש גם תמונות של ה6800 שהן פחות טובות משל ה9800XT? תחשוב בהגיון לפני שאתה משמיץ את אחד האתרים הגדולים בעולם, עושה את זה בלי שום עובדה, מתבסס על שמועות שמועברות על ידי טפשים ועושה את זה בצורה כלכך עלובה... הרי אם הוא היה משוחד, הוא היה מעלים את התמונות האלה או דואג שהן יראו יותר טוב. אז תחסוך את כל השטויות האלה שאתה פולט ותחזור לחור שיצאת ממנו. האתר של טום משוחד? איזה שטויות :-X

The Grey Matter, אפשר לשים לב בבירור שהכוח של 6800 ביחס ל9800XT עולה ככל שמעלים את הרזולוציה ומפעילים את האפקטים המיוחדים של המשחקים, וזה מגיע הרבה פעמים להבדלים של 70% ואני זוכר משחק אחד שזה הגיע לכמעט 200%, לטובת NVIDIA כמובן. עד היום הכרטיסים של ATI היו היחידים שתמכו בVERTEX SHADERS ו PIXEL SHADERS בגירסא 2.0. עכשיו שגם לNVIDIA יש כרטיס כזה, הוא מציג איכות תמונה יותר טובה מזאת של ATI (גם בגלל הטכנולוגיות החדשות שמיושמות בו) ואפשר לראות את זה די בבירור, במיוחד כשמסתכלים על המנועים החדשים יחסית. אז להגיד שכרטיס שמציג איכות תמונה שבחלק מהמקרים שווה לאיכות התמונה בכרטיסים של ATI ובחלק מהמקרים עולה עליה ועוד עושה את זה בהפרשי ביצועים כלכך גדולים זה ממש לא מובן מבחינתי ואפילו קצת טפשי (ראה ערך ראדון 9700 וTI4600)

פורסם

זה בושה לאנבידיה שהכרטיס שלה בכלל מושווה עם דור ישן של ATI.

פורסם

אז למה אתה רוצה שישוו את הכרטיס? זה בינתיים הכי חזק של ATI עד שייצא הכרטיס החדש..

בינתיים זה רק להראות את הפרש הביצועים בין הדורות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים