פורסם 2016 בספטמבר 19 שנים תראה לגבי האחריות אין לי מושג מה קורה בקשר ל VCORE CHANGE. אפשר לנסות לאתר את ה THREAD הבעייתי אבל לא ממש נראה לי שזה בעית קוד תוכנית זה נראה בעיה מתח וכדו'
פורסם 2016 בספטמבר 19 שנים הודעה מספר 41 איננה שגיאה - זאת התוצאה של כבוי לא נכון של חלונות, אינפורמציה בלבד שמוצגת לאחר האיתחול החדש תעלה תמונה של הגדרות המצב כאשר יש שגיאה לפורום.
פורסם 2016 בספטמבר 19 שנים בספרית WINDOWS קיים הקובץ memory.dmp ??? בחלון המצולם תבחר עם החץ שסימנתי kl דאמפ קטן (mini( אינני יודע איך בדיוק זה בעברית, ואז אולי יווצרו לך מיני דאמפים. בדקתי בשבילך ובעברית זה "זכרון קטן" נערך 2016 בספטמבר 19 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 בספטמבר 19 שנים ציטוט של Ivan בספרית Windows קיים הקובץ memory.dmp ??? בחלון המצולם תבחר עם החץ שסימנתי kl דאמפ קטן (mini( אינני יודע איך בדיוק זה בעברית, ואז אולי יווצרו לך מיני דאמפים. בדקתי בשבילך ובעברית זה "זכרון קטן" אגב במידה והוא משנה הוא צריך להגדיר את ה קובץ DUMP ל MINIDUMP ולא לתיקיה WINDOWS כמו שזה כרגע (לא הכרחי, אבל לשם הסדר הטוב) לפתוח האשכול בדקת שאין בתיקיה WINDOWS קובץ בשם MEMORY.DMP (לא בתיקיה MINIDUMP)? אגב מה שאומרים לך לבדוק זה אחרי שהגדרת כמו ש IVAN הציג ואח"כ חכה שהמשחק יקרוס ואז יווצר ה DUMP
פורסם 2016 בספטמבר 19 שנים מחבר עשיתי מה שאמרתם, המשחק קרס ולא נוצר קובץ DUMP... תודה לכל מי שעזר, אני מפחד על המחשב מכל הפעמים שהוא כיבה את עצמו אז אני עובר לבדוק את החומרה. בכל מקרה רציתי לשדרג קצת את המחשב אז קניתי לוח אם, זיכרונות ומעבד חדשים. ביום ראשון אקנה ספק כוח ואז נראה אם הבעיה בספק או בכרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.