עבור לתוכן

המלצה על אוזניות גיימינג למחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. לאחרונה הRazer Tiamat שלי נשברו (הקשת שמחברת בין שתי האוזניות נשברה). הייתי מאוד לא מרוצה מהאוזניות האלה, קניתי אותם לאחר Siberia V2 שהייתי מאוד מרוצה מהם. הסאונד בTiamat היה מאוד "מזוייף" לטעמי.

עכשיו אני מחפש זוג חדש ורציתי לשמוע המלצות מהפורום כאן. חשוב לי שיהיה מיקרופון כי אני מרבה להשתמש בSkype\Teamspeak, לא רואה סרטים בכלל ומעט מוזיקה, כלומר העיקר הוא למשחקים במחשב.

אני גם חייל לקראת שחרור ככה שאין לי תקציב לאוזניות בטווח ה1000+ ש"ח. אשמח להמלצות.

פורסם

היי,

ממליץ בחום על ה  HyperX Cloud כמו שהומלץ למעלה. עשיתי מחקר שוק ארוך מאד ולבסוף רכשתי אותן ואני מאד מאד מרוצה. בשביל 300 ש"ח אחלה מוצר.

כמה נקודות:

1. ישנם מספר דגמים

Cloud - no digital sound card (USB) - connects with analog heads.

Cloud Core - headset of the Cloud II, but without accessories and the USB soundcard.

Cloud II - newer model, slightly better mic (active noise canceling), accessories.

Revolver - "aimed" at FPS games with some sort of 3D voice tech.

אני רכשתי את ה cloud המקוריות ומרוצה עד הגג. אין ממש צורך בכרטיס קול נוסף חיצוני USB. המיקרופון אחלה לטעמי ויש שני סטים של ריפוד לאוזניות (עור אטום וקטיפה משחררת קצת יותר מבחינת סאונד).

הן נחשבות גם לאוזניות לבעלי ראש גדול או אוזניים גדולות - נוחות מאד גם לאחר שעות על הראש.

ביקורת: 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים