פורסם 2016 באוגוסט 199 שנים שלום! חזרתי מחופשה יחסית ארוכה בה לא נגעתי במחשב בכלל וחזרתי להפתעה לא נעימה נכנסתי למשחק (overwatch לצורך העניין ) ואחרי בערך עשר דקות משחק המחשב נתקע והמסך הפך כחול ראו תמונה- אחרי שהמחשב עושה ריסטרט הוא נכנס למצב בוט ולא מזהה בכלל את הSATA.רק אחרי כמה ריסטרטים הוא מזהה. ניסיתי לערוך כל מיני בדיקות שונות לזכרון ולהארד דרייב ולא מצא שום בעיה בסופו של דבר החלטתי לפרמט את C drive-איפה שהווינדוס ממוקם והשארתי את D איפה שכל שאר הדברים אחרי הפירמוט ניסיתי שוב פעם להכנס למשחקים וזה עשה לי את אותה הבעיה לפני שאני קופץ למסקנות ומבזבז כסף רציתי לשאול מה דעתכם הבעיה? מה נראה לכם שגורם לזה? אני משתמש בWindows 10 pro x64 bit חשוב לציין שההודעת שגיאה הכחולה תמיד משתנה, כל פעם זה אומר stop code אחר וזה לא נראה כאילו זה באמת משנה.. תודה! נערך 2016 באוגוסט 199 שנים על-ידי itai666
פורסם 2016 באוגוסט 209 שנים מחבר ציטוט של Ivan תתחיל עם בדיקת הזכרון שלך. עדכון-עשיתי בדיקה דרך הBOOT לזכרון לא הראה שיש בעיה אחרי פירמוט של C וD נראה שהבעיה נפטרה אבל בבדיקה שעשיתי לכונן הקשיח זה הראה שיש בעיה בUltraDMA CRC Errors השתמשתי בתוכנה HDDScan אחרי חיפוש בגוגל לפתרון עלתה האפשרות שאולי הכבל שמחבר בינו ללוח האם לא תקין,ניסיתי להחליף וזה לא צלח כנראה שאצטרך להחליף כונן קשיח תודה על העזרה! נערך 2016 באוגוסט 209 שנים על-ידי itai666
פורסם 2016 באוגוסט 209 שנים אמממ קח בחשבון ששגיאות שנרשמות בכונן אינן מתאפסות לעולם ולכן מאד יתכן שהשגיאות נוצרו אי שם בעבר בגלל הכבל אבל היום בעצם אין שום בעיה בכונן. וגם אם אכן יש שגיאות היום הן יכולות להגרם מלוח האם ולאו דווקא מהכונן. אם התוכנה מציגה לך את מונה השגיאה, תעקוב אחריו מספר ימים ותראה אם מספר השגיאות הולך וגדל. נערך 2016 באוגוסט 209 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 באוגוסט 219 שנים מחבר ציטוט של Ivan אמממ קח בחשבון ששגיאות שנרשמות בכונן אינן מתאפסות לעולם ולכן מאד יתכן שהשגיאות נוצרו אי שם בעבר בגלל הכבל אבל היום בעצם אין שום בעיה בכונן. וגם אם אכן יש שגיאות היום הן יכולות להגרם מלוח האם ולאו דווקא מהכונן. אם התוכנה מציגה לך את מונה השגיאה, תעקוב אחריו מספר ימים ותראה אם מספר השגיאות הולך וגדל. טוב שאמרת לי התחלתי לעקוב אחרי השגיאה אבל יש לי שאלה! הבדיקה נעשתה ישר אחרי פירמוט אז איך יכול להיות שהתוכנה מזהה שגיאות מלפני כשי כל המידע שהיה על המחשב נמחק?
פורסם 2016 באוגוסט 229 שנים מידע השגיאות נרשם בכונן במקום שאיינו נגיש בפירמוט. והוא שם לעולמי עד. מהמחשב רק ניתן לקרוא אותו ולא יותר.
פורסם 2016 באוגוסט 239 שנים מחבר אוקיי אז ניסיתי להפעיל משחק חדש וזה אומר לי שחסרים הקבצים הבאים MSVCP110.dll MSVCR110.dll ניסיתי להתקין שוב vcredist וזה לא עוזר אני משוכנע שכנראה יש בעיה בכונן או משהו מה אתה אומר?
פורסם 2016 באוגוסט 239 שנים נסה להסיר את Visual C++2010 Distributables ולהתקינו מחדש. נערך 2016 באוגוסט 239 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.