עבור לתוכן

הווינדוס קורס למסך כחול בכל פעם שאני משחק.

Featured Replies

פורסם

שלום!

חזרתי מחופשה יחסית ארוכה בה לא נגעתי במחשב בכלל וחזרתי להפתעה לא נעימה

נכנסתי למשחק (overwatch לצורך העניין ) ואחרי בערך עשר דקות משחק המחשב נתקע והמסך הפך כחול ראו תמונה-bsodwindows10.0.0.jpg

אחרי שהמחשב עושה ריסטרט הוא נכנס למצב בוט ולא מזהה בכלל את הSATA.רק אחרי כמה ריסטרטים הוא מזהה.

ניסיתי לערוך כל מיני בדיקות שונות לזכרון ולהארד דרייב ולא מצא שום בעיה בסופו של דבר החלטתי לפרמט את C drive-איפה שהווינדוס ממוקם והשארתי את D איפה שכל שאר הדברים

אחרי הפירמוט ניסיתי שוב פעם להכנס למשחקים וזה עשה לי את אותה הבעיה

לפני שאני קופץ למסקנות ומבזבז כסף רציתי לשאול מה דעתכם הבעיה?

מה נראה לכם שגורם לזה?

אני משתמש בWindows 10 pro x64 bit

חשוב לציין שההודעת שגיאה הכחולה תמיד משתנה, כל פעם זה אומר stop code אחר וזה לא נראה כאילו זה באמת משנה..

תודה!

נערך על-ידי itai666

פורסם

תתחיל עם בדיקת הזכרון שלך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

תתחיל עם בדיקת הזכרון שלך.

עדכון-עשיתי בדיקה דרך הBOOT לזכרון לא הראה שיש בעיה

אחרי פירמוט של C וD נראה שהבעיה נפטרה אבל בבדיקה שעשיתי לכונן הקשיח זה הראה שיש בעיה בUltraDMA CRC Errors

השתמשתי בתוכנה HDDScan 

אחרי חיפוש בגוגל לפתרון עלתה האפשרות שאולי הכבל שמחבר בינו ללוח האם לא תקין,ניסיתי להחליף וזה לא צלח

כנראה שאצטרך להחליף כונן קשיח

תודה על העזרה!

נערך על-ידי itai666

פורסם

אמממ

קח בחשבון ששגיאות שנרשמות בכונן אינן מתאפסות לעולם ולכן מאד יתכן שהשגיאות

נוצרו אי שם בעבר בגלל הכבל אבל היום בעצם אין שום בעיה בכונן. וגם אם אכן יש שגיאות  היום הן יכולות להגרם מלוח האם ולאו דווקא מהכונן.

אם התוכנה מציגה לך את מונה השגיאה, תעקוב אחריו מספר ימים ותראה אם מספר השגיאות הולך וגדל.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

אמממ

קח בחשבון ששגיאות שנרשמות בכונן אינן מתאפסות לעולם ולכן מאד יתכן שהשגיאות

נוצרו אי שם בעבר בגלל הכבל אבל היום בעצם אין שום בעיה בכונן. וגם אם אכן יש שגיאות  היום הן יכולות להגרם מלוח האם ולאו דווקא מהכונן.

אם התוכנה מציגה לך את מונה השגיאה, תעקוב אחריו מספר ימים ותראה אם מספר השגיאות הולך וגדל.

טוב שאמרת לי התחלתי לעקוב אחרי השגיאה

אבל יש לי שאלה! הבדיקה נעשתה ישר אחרי פירמוט אז איך יכול להיות שהתוכנה מזהה שגיאות מלפני כשי כל המידע שהיה על המחשב נמחק?

פורסם

מידע השגיאות נרשם בכונן במקום שאיינו נגיש בפירמוט. והוא שם לעולמי עד. מהמחשב רק  ניתן לקרוא אותו ולא יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ניסיתי להפעיל משחק חדש וזה אומר לי שחסרים הקבצים הבאים

MSVCP110.dll

MSVCR110.dll

ניסיתי להתקין שוב vcredist וזה לא עוזר אני משוכנע שכנראה יש בעיה בכונן או משהו

מה אתה אומר?

פורסם

נסה להסיר את  Visual C++2010  Distributables

ולהתקינו מחדש.

נערך על-ידי Ivan

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים