פורסם 2002 באפריל 423 שנים אני רוצה לדעת מה מבין הספקים האלה הכי מהיר כי אני אמור לקבל את המודם וכל הדברים של וואו בכל יום!!!תודה
פורסם 2002 באפריל 423 שנים נזק בינלאומי הם גרועים לפי מה שאני יודע.יש לי חבר שיש לו אותם והאינטרנט שלו בערך כמו ISDN.ממש גרוע.אבל יכול להיות שזה רק אצלו... ;D012 אמורים להיות יותר טובים אבל הם משדרגים את הפס בשבועיים האחרונים אז הפינגים גרועים.זה אמור לחזור בקרוב...
פורסם 2002 באפריל 423 שנים אז מה לבחור? : לכולם פה יש דעה שונה... בבקשה אם אתם אומרים איזה ספק הכי טוב, אז תסבירו כדי שנבין ונוכל לדעת מה טוב בשבילנו תודה
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר אני חייב לדעת כמה שיותר מהר כי אני צריך להזמין כבר ספק כי ייקחו לחברה המספקת כמה ימים לאשר אותי, תפרטו יותר!!!!
פורסם 2002 באפריל 423 שנים לי שי 012 בחבילה הבינונית וה מעולהבחבילה הבסיסית תבחר על פי מחיר כי לדעתי לא יהיה הבדל.יש שמועות שאומרות שבגלל תוספת גדולה של לקוחות YES במסלול WOW החדש יש בעית מהירות.את זה סיפרה לי ידידה שהיא מנהלת מכירות לקוחות פרטיים בבזק בינלאומי.
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר לי שי 012 בחבילה הבינונית וה מעולהבחבילה הבסיסית תבחר על פי מחיר כי לדעתי לא יהיה הבדל.יש שמועות שאומרות שבגלל תוספת גדולה של לקוחות YES במסלול WOW החדש יש בעית מהירות.את זה סיפרה לי ידידה שהיא מנהלת מכירות לקוחות פרטיים בבזק בינלאומי.אז מה אתה אומר, שעדיף 012?אם אתה אומר שללכת לפי המחיר אז לפי דעתי אתה טועה, יש כמה אנשים שהשתמשו באקוואנט (17$ לחודש)(המחיר הכי נמוך) והספיקו להם 10 דקות כדי להתנתק בגלל שהם היו איטיים!!~אז אתה אומר שלקוחות יס+וואו לוקחים רק בזק בינלאומי?אז אני מתחבר ל012 כי הם גם יותר זולים(חודש מתנה).הם נותנים לך שירות טוב?יש להם הרבה בעיות?יש כאלה שיש להם הרבה בעיות בחיבור
פורסם 2002 באפריל 423 שנים אני חייב לדעת כמה שיותר מהר כי אני צריך להזמין כבר ספק כי ייקחו לחברה המספקת כמה ימים לאשר אותי, תפרטו יותר!!!!למה?אתה מתקשר אליהם אחרי שמגיע אליך המודם ותוך שתי דקות אתה מחובר...
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר אני חייב לדעת כמה שיותר מהר כי אני צריך להזמין כבר ספק כי ייקחו לחברה המספקת כמה ימים לאשר אותי, תפרטו יותר!!!!למה?אתה מתקשר אליהם אחרי שמגיע אליך המודם ותוך שתי דקות אתה מחובר...אתה בטוח?מאיפה אתה יודע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.