פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מוזרכל מה שאני רואה זה אישה כושית שמנה...והודעה שאומרת שאי אפשר להפעיל את הקישור מפה, רק מהאתר עצמו.ראיתי האתר את הסרט עם הארנבים של הפסחא, זה מצחיק! ;D!
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים באמת מה קורע בזה.. אנשים עם שריטה עמוקהואני לא מתכוון לאנשים שרוטים מצחיקים, סתם אנשים טיפשיםמיילה עוד בJackAss שהיה בMTV היו עושים שטויות עם סקייטבורד עוד היה קצת היגיון במה שעשו
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים כן גם אני הייתי משחק עם הכוורות האלה של 25 שרקנים, בימי כיתה ט' העליזים. אין כלכך סיכוי שהוא היה מת מזה, אבל אצבעות עיניים אף אזניים שיער (שאין לו) ואשכים בהחלט בסיכון מהפיצוצים, וכמובן גם סיכוי להידלק...לא מצחיק, סתם נחמד לראות.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים כולכך נמאס לראות את האנשים האלו עושים שטויות. זה התחיל ב JACKASS המשיך לעוד איזו שהיא חרתה וראיתי אכשיו באגו גם איזו סדרה על אותו נושא אך זה כלוכך משעמם. ואם הוא היה מת לפחות זה היה מעניין
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים מה הקטע שלך?זה כמו שאתה רואה סרטון של מכונית שנוסעת ב180 קמ"ש ותגיד"חבל שהוא לא סטה מהמסלול עקב המהירות הגבוהה התנגש בעץ ומת"כרגע,זה לא קרה.מה גם שכל הסרטון הוא באווירה הומוריסטית ובא להעביר את ההומור,לא מה ש"אתה" חושב (אני בכוונה לא אומר מה, מכיוון שאני יגלה את הפואנטה למי שלא ראה)מה זה קשור?אני שונא אנשים שמחפשים להיפצע (לפעמים קשה) בשביל צחוקים.סתם אידיוטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.