עבור לתוכן

אין גביע!!(למכבי חיפה)!!

Featured Replies

פורסם

איזה ניצחון!!

בפנדלים!!!

איזה משחק מותח...

גול להפועל....

אחר כך 2 למכבי ואז הפועל משווה!

המשחק הלך עד 120 דקות וניצחון יפה להפועל בפנדלים!!!

פורסם

;D אתה קצת בדילאי.. פתחו על זה תארד מתחתיך..

פורסם

חתיכת מתלהב מסריח. מה אתה פותח נושא, יא חתיכת אדום מסריח, למה הייתם יותר טובים?

חכה חכה, הגביע לא ינחת אצל הפועל, כי לא מגיע לבונקריסטים מסיריחים כמוכם וכמו המאמן שלכם לקחת גביע!

אז ניצחתם בפנדלים, זה היה ידוע שחיפה תפסיד אם היא תגיע לפנדלים כי אין לנו מזל לאורך שנים בפנדלים, אבל כולם ראו היום מי שיחקה יותר טוב, באה במטרה לכבוש ולתקוף, ולא להתסגר ולגנוב שערים ממצבים נייחים.

ועוד יגיע היום שהפועל תפסיד בגביע, ואני יפתח נושא על זה, ולא אכפת לי לקבל חסימה מהפורום, רק שתראה את זה ותאכל ת'לב.

ואני יחכה עוד כמה שבועות, חיפה תזכה רשמית באליפות, אני יצא לחגוג ברחובות ת"א, דווקא להראות לכם שמכבי חיפה היא הכי טובה.

ואתם, הפועל ת"א, תישארו עם העלאק קבוצה שלכם, תמשיכו לשחק על פנדלים, נראה אולי בסוף גם תעברו איזה סכנין או הפועל חיפה בדרך , אבל בגביע לא תזכו.

פורסם

דודי הסטלן: אני ממליץ לך מאוד לקרוא את חוקי הפורום ולערוך את ההודעה ;)

פורסם

אני ממליץ לפותח הנושא לקרוא את חוקי הפורום טוב?!?!

אם אני הייתי פותח נושא אחרי שמכבי חיפה הייתה זוכה באליפות או גביע סתם בשביל לעצבן אוהדים אחרים אני בטוח בזה שהיו באים אלי בטענות ומעירים לי על זה, אז אל תגיד לי אלא תגיד לפותח הנושא לא לפתוח נושאים שלא קשורים, כי גם אני יכלתי לפתוח נושא על הניצחון של מכבי חיפה במחזור ה-13 בחיפה משער של זנדברג בדקה ה-78, אבל אני לא עושה כאלה דברים, ואני שם זין על כל אוהדי הפועל כי מכבי חיפה בדרך לאליפות וכולם יכולים לבא לנשק לי ת'תחת.

פורסם

בובע רילקס תנשום עמוק..

אני מדבר על זה:

"חתיכת מתלהב מסריח. מה אתה פותח נושא, יא חתיכת אדום מסריח, למה הייתם יותר טובים?..."

"ואני שם זין על כל אוהדי הפועל כי מכבי חיפה בדרך לאליפות וכולם יכולים לבא לנשק לי ת'תחת..."

חוק 65 פסיק 829 סלאש 9 ספרת ביקורת 2 בחוקה אומר:

"יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא"

פורסם

בסדר הצלחת להצחיק עכשיו אתה יכול להיות רגוע.

פורסם

הלו הלו

אנשים זה רק משחק

ועוד כדורגל(לא מי יודע מה בארץ שלנו)

לא צריץ להתוכח

פורסם
  • מחבר

יודע מה "דודי הסטלן" אני נותן לך את הרשות לבקש מאיזשהו מנהל למחוק את ההודע התראד הזה אם אתה רוצה.....

בעצם שהמנהל הראשון שיראה את זה אז בבקשה שימחק.....

אני פשוט לא יודע איך.. אם אני יכול בכלל.... ???

פורסם

בסדר הצלחת להצחיק עכשיו אתה יכול להיות רגוע.

אולי זה לא היה מצחיק אבל זה נכון ואתה עדיין צריך לשמור על החוקים האלה

פורסם

תודה אלוהים.

ותודה גם לאוהדי חיפה שדאגו להזכיר לאוטו שלי איזה טעם יש לקסטה. 4 גיבורים על אנשים שהיו על הרגליים מ6 וחצי ואפילו באו עם מדים, לבד, למשחק ועמדו 120-140 דקות.

והכותרת היתה צריכה להיות שונה, לדעתי..

פורסם

מצחיק? מה אמור להצחיק בזה

מצחיק שאני נכנס לפורום חומרה רציני ואני רואה איזה וואחש חסר חיים פולט את כל העצבים שלו על המקלדת?

אותי זה לא מצחיק בכלל...

אתה רוצה לקלל יש מספיק פורומים תת-רמה בארץ אתה מוזמן להתפנות לשם..

פורסם

יאללה, מה אתם אוהדי מכבי בוכים, יש לכם אליפות בכיס!

יאללה הפועל!

פורסם

אגב, הכותרת שגויה לגמרי, ניצחנו אותם ברבע גמר.

פורסם

דודי הסטלן, אתה מתבקש להירגע בצורת הדיבור שלך. באמת הגזמת. זה רק כדורגל...

ולא, אם היית פותח ת'רד על ניצחון אחר של מכבי חיפה לא היו אומרים כלום (וכבר היו כאלה). כמובן, כל עוד אתה עושה את זה בצורה תרבותית, לא כמו ההודעות שלך פה.

הת'רד יצא מכל פרופורציה. לפני שהוויכוח הזה ידרדר עוד יותר,

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים