עבור לתוכן

6800 במילה אחת : אכזבה.

Featured Replies

פורסם

ואו אנשים אתם חולים בראש... אתם יודעים מזה זה להוציא כרטיס שנותן פי 2 יותר ביצועים !?

ואתם אומרים הוא נותן "רק" פי 2 יותר... פחחחח חולים אתם... ואם הכרטיס הזה היה "רק" פי 1.5 ממה שיש עכשיו ? מה הייתם אומרים אז ?

שזה כרטיס מעפן למה הוא לא מסוגל לתת 220FPS ב call of duty? והוא נותן רק 180 במקום 110 היום ? :o

ואני מדבר בצורה אובייקטיבית לגמריי.

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי שראיתי כל בנצמרק אפשרי על הכרטיס הזה

אני מאוד מאוכזב ב Nvidia

הסיבות:

ביצועים עדין לא מספיק טובים

במיוחד עם ה פילטרים , עדין הקטע של הפילטרים מקרטע אצל nvidia

דבר שני קירור ענקי שעושה הרבה רעש ( ברור שכל חברה תעשה קירור משל עמצה ,אבל לפי מה שאני מבין

צריך קירור עוצמתי , וספק דיי עוצמתי , שוב חוזרים על אותה טעות של ה 5800)

ושלישי ביצועים לא כאלו מרשימים

הוא רק פי 2 יותר מהיר מהכרטיסים של היום

לא כזה ביג דיל...הבעיה באה שוב בפילטרים ששם הוא מת.

כמו שתראו ב review של hexus

נראה לי הם יתקנו את הבעיה ב 6900 :)

הכרטיס הכי מצופה לדעתי זה ה x800 של ATI

ATI הקירור שלהם בטח יהיה קטן ושקט (ואיכותי)

הפילטרים יפעלו מעולה (עם עכשיו הכרטיסים של ATI קורעים את הכרטיסים של nvidia

מעניין מה יעשה הכרטיס החדש)

הכרטיס לא יצטרף ספק כח של תחנה גרעינית :)

בקיצור שיוצאו לעזזל כבר את הכרטיס שלהם!:) רוצים את ATI!!

ולבסוף סוף כרטיס לא רע אבל מעצמה כמו nvidia היו יכולים לעשות הרבה יותר.

גירסת ה SE תיהיה בטח מפתה :)

או ה 6900:)

לטעמי - פאנבויזם מובהק.

אני מציע שתבדוק מעט את הסטטיסטיקות.

ולמשל תשווה את ה r9700 ל gf4ti במשחקים של אז , ותראה תוספת הביצועים שהפכה אותו לכרטיס כה "חשוב".

ההיטסינק של ה 6800 אמנם ענקי אבל עדיין אין נתונים ברורים בנוגע לרמות הרעש שלו.

בנוגע לציפיות שלך מ ATI ;

אנחנו גם לא יודעים כמה כוח ה X800 ידרוש, אנחנו לא יודעים דבר על הקירור שלו, אנחנו לא יודעים כלום על הביצועים שלו, הפילטרים שלו או כל דבר אחר.

ייתכן אגב, ש ה-X800 המובטח יהיה פלופ נוראי, כפי שכבר ראינו לא פעם בעבר (מישהו זו כר את מטרוקס, או אפילו את ה FX5800)

פורסם

כמו התגובה שמעלי, שהיא צודקת מאוד לפי דעתי.

אי אפשר להיות בטוחים שבשוק כרטיסי המסך כיום רק אינוודיה עושה פאשלות, אולי גם לATI תהיה איזה נפילה קטנה? למה ישר ללכת להגיד, בלי אפילו שמץ קטן של וודאות, שאנווידיה הפסידה שוב.

פאנביוז, כולכם.

פורסם

לפי דעתי לכל חברה יש את הבעיות שלה אבל עד עכשיו ראינו פישולים גדולים מצד Nvidia

הכרטסים האחרונים לפני 6800 וכל אלה היו גרועים נתחת לכל ביקורית ולכן גם אם הכרטיס החדש

שלהם טוב יותר מאלו של ATI יקח זמן רב לציבור לחזור לNvidia לאחר שATI הוכיחה את עצמה

בהרבה מאוד מובנים.

פורסם

הם לא אמרו שהוא יהיה פי 7 מהיר יותר,, הם אמרו שהוא יהיה פי 7 מהיר יותר ב HL2 כי שם המיגבלה היא השיידרים (ול NV40 יש פי 8 יותר עוצמה בשיידרים באותו תדר שעון לעומת NV35 ככה שזה אפשרי אם כי לא סביר).

גם ATI זרקו מספרים כמו פי 3 ב DOOMIII ועוד כל מני הבטחות, זה לא חדש שמחלקת הפרסום של כל חברה מספרת הרבה בולשיט לפני כל השקה.

פורסם

לטעמי - פאנבויזם מובהק.

אני מציע שתבדוק מעט את הסטטיסטיקות.

ולמשל תשווה את ה r9700 ל gf4ti במשחקים של אז , ותראה תוספת הביצועים שהפכה אותו לכרטיס כה "חשוב".

ההיטסינק של ה 6800 אמנם ענקי אבל עדיין אין נתונים ברורים בנוגע לרמות הרעש שלו.

בנוגע לציפיות שלך מ ATI ;

אנחנו גם לא יודעים כמה כוח ה X800 ידרוש, אנחנו לא יודעים דבר על הקירור שלו, אנחנו לא יודעים כלום על הביצועים שלו, הפילטרים שלו או כל דבר אחר.

ייתכן אגב, ש ה-X800 המובטח יהיה פלופ נוראי, כפי שכבר ראינו לא פעם בעבר (מישהו זו כר את מטרוקס, או אפילו את ה FX5800)

ההיטסינק ענקי אצל רוב החברות שמייצרות ת FX 6800 אבל

FX 6800 ULTRA של INNOVISION יש לו היטסינק בגודל נורמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים