עבור לתוכן

6800 במילה אחת : אכזבה.

Featured Replies

פורסם

הקירור הוא לא דבר בעייתי בכלל וכפי שכבר ראינו יש מספיק חברות שמציגות קירורים טובים מאוד וברמת רעש סבירה בהחלט ואפילו שקיטה, הפילטרים לא מה שעושה את הכרטיס אם אתה שואל אותי ובכל מקרה גם אם פילטרים ברמה בינונית הוא מציג אחלה של ביצועים.

בלי פילטרים הכרטיס הזה עוקף את ה9800XT בפי שתיים!!!! אתה קולט מזה פי 2 ? זה המון ! הייתי מת שבתעשית המעבדים כל דור יעבור את קודמו בפי 2, זאת התפתחות מטורפת שאתה לא מסוגל להבין.

אני לא מבין מה הקטע של כל ה ATI VS NVIDIA, הן לא קבוצות כדורגל, תעשה את השיקול הנכון וקנה את הטוב והמשתלם ביותר לצרכים שלך, כל עוד שATI לא תציג משהו יותר טוב אני יכול להגיד לך שכאחד שמאוד מעריך את ATI ואוהב את המוצרים שלה אני היום קונה 6800.

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אוהב את קו המוצרים של אטי שהוכיח את עצמו שוב ושוב...

8500>9500>9700>9800

אבל אני אישית מעדיף את נוידיה ואני רואה שהיא למה מהטעות שלה והיום אנו רואים כרטיס מסך

שהוא באמת חזק יותר מכל כרטיס דור נוכחי והפרש גדול!!

תסכימו איתי פה ש-NV3X היה דור מאוד בעיתי ונתן ל שם רע מאוד!!

אבל פה יש מהפך אם NV4X שסוף סוף מחזיר לה את התואר האבוד של הכרטיס החזק ביותר ובעל איכות

התמונה הטוב ביותר... ;)

אני רק מקווה שהיא תשמור אליו :P

פורסם

למה ציפיתה בכלל?

אגב,

מתי יוצא x800 ?

ידיעה על זה

פורסם

אני לא אחד שחושב שמה שיש לו זה הכי טוב, אבל אתמול קניתי את ה 9800Pro וזה הכי טוב בעולם - אז כולכם ס'תמו ת'פה!

<בוכה>

פורסם

הכרטיס של אסוס- עם 2 חיבורי מולקס....

והX800 כנראה שגם יצטרך 2 חיבורי מולקס אבל גם 6800 לא כזה צדיק...

בכלל תראו את הכרטיס של אסוס ניראה כזה מפוצץ... מנורות על המאווררים וכו...

http://www.gzeasy.com/itnewsdetail.asp?nID=14997ועוד משהו- הבאנדל שמקבלים עם ATI הרבה יותר שווה- תמיד- HL2 לעומת דמואים מעפנים...

פורסם

איזה כמות של שטויות... אכזבה?! תגיד לי אתה חיי בסרט? הכרטיס הזה קרע את ה9800XT קפיצה שהרבה לא האמינו שיכולה לקרות בשלב זה של הכרטיסים...

הכרטיס מדהים! בביקרות של טום מראים שככל שמעלים את הרזולוציה והAA והAS הביצועים ירדו רק במעט בעוד ב9800XT ירד בהרבה הפער רק גדל! מאיפה אתה מביא את הכמות שטויות הזאת?!

פורסם

אני לא הייתי קורא ל-DOOM3 "דמו מעפן" אבל איך שבא לך :) . . .

פורסם

מענין שיש לו DVI+DB15 ולא 2X DVI.

פורסם

לכול אלו שאמרו שהאיכות תמונה של הכרטיס החדש של ניודיה היא טובה אני רוצה לתקן אותו

ואני יוכיח זאות קבלו לינק

http://www6.tomshardware.com/graphic/20040414/geforce_6800-46.html

ותראו שלא כול מה שאומרים תמיד נכון

שלא תבינו אותי אני די אוהב את ניודיה

אבל בשלב מסוים היא איכזבה אותי ונאלצתי לעבור לati

שאני כמו כולם מחכה כבר לראות באנצים שלה מול נודיה ??? ??? 8)

עריכה קטנה

לכול אלה שיגיבו ויגדו חכה לדריורים החדשים של נוידיה

אני מחכה להם כבר הרבה הרבה זמן !!!!!!!

פורסם

כמו שכבר הערתי למישהו בביקורת הנ"ל הם קבעו של 6800 יש איכות יותר טובה חוץ מב FAR CRY למה אתה מצפה מכרטיס ראשוני? ל 9700PRO היו הרבה יותר בעיות איכות כשהוא יצא

והפער בינו לבין ה 9800XT הוא הרבה יותר גדול מבין ה 9700PRO לבין ה TI4600 (כשמפעילים פילטרים כמובן) הוא יותר דומה לפער בין ה 9800XT ל TI4200

image027.gif

לא רשום אבל בתמונה הנ"ל ההגרות הן 4x FSAA & 8x Anisotopic

image023.gif

זה אותו משחק רק בהגדרות יותר גבוהות בביקורת החדשה אפשר לראות ה6800 מקבל ציון כמעט זהה למה שה 9800XT מקבל בהגדרות נמוכות יותר וה9800XT בהגדרות הגבוהות האלה מקבל כמו TI4200 זה פער ביצועים ענקי (ה 4200 הוא בעצם שני דורות לפני ה 9800XT והוא הכרטיס ההכי חלש מהדור שלו וה XT הוא ההכי חזק מהדור שלו)

נ.ב. אל תטען לאופטימיזציות כי האיכות תמונה ב 6800 יותר טובה ואי אפשר לעשות אופטימיזציה ולשמור על האיכות

פורסם

כרטיס מאכזב? ממש לא. כרטיס מדהים.

למרות שיש לקחת זאת בערבון מוגבל עד שהתשובה מ- ATI תגיע.

למי שראה את התמונות של ה- Unreal3 Engine (ETA 2025 :o) מרונדר ע''י GeForceFX 6800. חייב להסכים שהכרטיס פשוט מדהים!

רק מה שמדאיג זה הצריכת חשמל.

פורסם

אבל הם כאלה גוזמנים, הם אמרו שזה יהיה פי 7 מכרטיסי הדור הקיים, אולי פי שניים וגם לא ברוב המקרים

פורסם

"אבל הם כאלה גוזמנים, הם אמרו שזה יהיה פי 7 מכרטיסי הדור הקיים, אולי פי שניים וגם לא ברוב המקרים "

מי אמר?

זה ששמעת או שיש שמועות,לא הופך את זה לאמת.

אם נוודיה היו אומרים את זה באמת, הם היו טפשיים, זה כלל לא מציאותי.

הם אמרו שהכרטיס יהיה חזק ב-2 עד 3.. פי 2 הוא חזק בהחלט, ופי 3 עוד

לא ראינו את שיא יכולתיו במחשקים שבו היו לו 32 צינורות (לא בדקתי הבנתי איך זה עובד).

אבל הם בהחלט הגיעו למצב שרוב המשחקים עובדים פי 2, חוץ ממשחקים שהם Cpu Limited.

"פי 7".. ממש.

פורסם

כמו שהטקסט האישי שלו אומר - ATI Owna.

זה נהפך לדיון FanBoys.

פורסם
  • מחבר

אבל הם כאלה גוזמנים, הם אמרו שזה יהיה פי 7 מכרטיסי הדור הקיים, אולי פי שניים וגם לא ברוב המקרים

כמעט צודק

nvidia

טענו שהכרטיס הולך לעשות מהפיכה ושהוא הולך להיות פי 3 יותר מהיר עם לא יותר...

והסך הכל הוא יותר מהיר פי 2 ולפעמים פחות....

בגלל זה הוא קצת איכזב אחרי כל הרעש שהם עשו .

כרטיס מעולה אין מה להגיד אבל אכזבה דיי גדולה אחרי כל הרעש שלהם שהיה לחינם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים