עבור לתוכן

סאונדים של דיאלוגים במשחקים

Featured Replies

פורסם

כבר המון זמן שאני מודע להבעיה הזו אך זה לא כלכך הפריע לי כמו עכשיו.

הבעיה היא שברגע שיש cutscene אני לא יכול לשמוע את הדיאלוג בין הדמויות אלה רק את המוזיקת רקע (ולפעמים גם צעדים או דברים environmental).

הביעה קיימת בכל משחק שיש אצלי וכנראה גם כל אחד אחר שיהיה לי.

ניסיתי לחפש בגוגל ולעוד אנשים היה את הבעיה הזאת אבל לפי מה שהם אומרים זה שהם פשוט התקינו מחדש וזה עובד מעולה. אצלי לא , ואצלי זה גם בכל משחק.

*עריכה*  ב skyrim אני לא יכול לשמוע דמויות שעומדות מולי אז חייב להסתכל הצידה (לא מנומס חח) כדי לשמוע מה הם אומרים. ובwitcher 3  אני לא שומע את ג'רלד בכלל גם לא בcutscene אך הבעיה בסצנות זהה.

מתחרפן לי בשקט , רון . 

תודה מראש לעוזרים.

נערך על-ידי MekoPelet

פורסם

נסה להגדיר את הרמקולים שלך לסטריאו (2 ערוצים), אולי פה הבעיה.

צריך להיות לך סמן של רמקול מצד שמאל למטה בסרגל, לחיצה על לחצן ימני ובחר התקני השמעה, בחר את ההתקן שאתה שומע דרכו, לחצן ימני ובחר "קבע תצורת רמקולים", תקפוץ חלונית עם תפריט, בחר סטריאו.

אני מאמין שזה יעזור.

פורסם

נתקלתי במשהו דומה עם סקיירים ונראה לי שגם עם עוד כמה משחקים (לא זוכר בדיוק)

יש 2 פיתרונות שאני מודע אליהם, אבל משחקים שונים יכולים לעבוד עם אחד הפתרונות ולא עם השני

1. להפעיל loudness equalization

2. להגדיר סראונד 5.1 (ולא סטריאו) ולבטל את כל הרמקולים חוץ מהקדמיים.

פורסם

קודם כל - כמה רמקולים מחוברים למחשב, ואיך הם  מחוברים? 

בגדול נשמע שיש לך 2 רמקולים אבל המחשב חושב שיש לך יותר מ-2 ולכן מוציא את כל הסאונד של ה׳קדימה׳ דרך הערוץ של הסנטר (שאין לך). כמעט תמיד הדיבורים יהיו בערוץ הקדמי ולכן אתה לא שומע דיבורים. זה גם מסביר למה צריך להסתכל הצידה בסקיירים בשביל לשמוע - המנוע של המשחק מזיז את הסאונד מהערוץ הקדמי לערוץ של אחד הצדדים (כי הדמות שמדברת עומדת משמאל/ימין לדמות שלך). 

אם זה קורה בכל המשחקים אז סביר שהווינדוס עצמו חושב שיש לך כמה רמקולים מחוברים ולא רק שניים.

קיצר חפרתי קצת בשביל להסביר שלדעתי מה ש-shapin אמר יפתור לך את הבעיה...

בכל מקרה רצוי לוודא גם במשחקים עצמם שהסאונד לא מוגדר על 5.1, יש משחקים שנותנים לך לבחור את זה בנפרד מההגדרות בווינדוס עצמו.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש אך ורק באוזניות.

אני העברתי לסטראו כמו שאמרתם וזה סידר את רוב הבעיה . בsoftware הזה שבצד זה מראה שיש "רמקול" בשתי הצדדים ומעל הטלוויזיה . מהקדמי אני לא שומע שום רעש.

פורסם

תבטל את ה"סנטר" מעל הטלוויזיה, כי כשיש סנטר הוא מעביר את כל הדיאלוגים אליו.

אתה צריך לבחור בתצורת סטריאו, 2 רמקולים בלבד.

פורסם

איזה מערכת הפעלה ? איזה כרטיס קול ? בוא נתחיל מזה..

אם יש לך בעיה בכל מיני משחקים שלא אמורה להיות והכרטיס קול משדר סאונד ( נניח מוזיקה כרגיל ) אז אין בעיית חומרה.

בדקת שהדרייברים מעודכנים ? בדקת שאין לך שום התנגשות בין שני Playbacks ?

יש סאונד, יש דיליי גורם לי לחשוב שיש בעיה עם הדרייברים במידה וזה כרטיס קול מובנה, אולי הגיע הזמן לעדכן ביוס ודרייברים.

במידה וזה לא מובנה אז גם כדאי לבדוק באתר היצרן אם יש בעיות בפורומים לעוד אנשים עם הדגם שלך. יש מצב שזה גם

הגדרות לא נכונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים