עבור לתוכן

דיון על תעשיית התוכנה והתמחור

Featured Replies

פורסם

הבעיה של הדיסקים היא לא רק במחירים, ומי שטוען שזה ככה פשוט משקר לעצמו. מי שאומר שאם דיסקים היו עולים 80 שקל (וגם אם הם היו עולים 40שקל) אז הוא היה קונה - משקר. (כי אחרת למה גם מוזיקה מורידים?). חומר דיגיטאלי מהאינטרנט הרבה יותר נגיש. הרבה יותר נגיש מלצאת מהבית, לקחת אוטובוס לקניון, לגשת לבאג או לאופיס דיפו, לבחור משחק אחד מבין 59, לגשת לקופה, להוציא כרטיס אשראי ועוד לשלם על זה כסף (כסף כסף. כל אחד פה משחק לדעתי בין 10 ל40 משחקים בשנה - נגיד שהיה עולה 80 שקל משחק - בין 800 ל3200 שקל בשנה - הייתם מוציאים כל כך הרבה כסף על משחקים? - ועוד לא דיברנו על תוכנות...). הרבה יותר נגיש, ותמיד יהיה הרבה יותר נגיש, להוריד מהאינטרנט...

זה מה שאני מאמין - גם אם המחיר היה יורד ל20% מהמחיר היום אנשים לא היו קונים....

וכן, ב40 שקל הרווחים של המשווקים היו אפסיים - כמובן שייצור של אריזה ודיסק זה גרושים (וגם לא גרושים כמו שאתה חושב... אתה מוזמן להרים טלפון לכל חברת דיסקים ולשאול כמה יעלה לך 10000 דיסקים - זה לא אגורה לדיסק כמו שאתה חושב). - אבל על אריזה אתה צריך מעצבים, מתכננים, גרפיקאים. על חוברת אתה צריך כותבים, טסטרים מהגאים וכו'. וככה על הכל, יש מלא מלא תפקידים שעולים המון כסף בחור...

• תגובות 46
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת הבעיה  אנשים זבל. אני לא עשיר ואני לא רואה מה הבעיה לקנות משחק ב 40-50 שח'. ובגלל שאנשים זבל החברות לא ירוויחו.

ומה שהם מרוויחים עכשיו זה גרושים, עוד פעם כמה משחקים שמעתם שהם עברו תמיליון עותקים במכירות ?! !! !!!

כל כך קשה לכם לראות בתכלאס תרווחים שלהם ?! . .

מה זה התרגלו להוריד ?! כי אנשים לא מחונכים ואין משמעת, למה אין ? כי הוריהם לא חינכו אותם, למה הוריהם לא חינכו את ילדיהם ? כי הוריהם של הוריהם לא חינכו אותם שיחנכו את ילדיהם, ועוד בנוסף לחופש הזה יש דמוקרטיה, מה קורה ? יוצאים מפלצות כאלה......

אני בכלל מת לשלוח כסף לחברות, להעביר לחשבונות בנקים, מה זה כסף סתם נייר, אבל אפילו תנייר הזה אין לי

ואני מאלה שתמיד כשעוברים ליד באג או אופיס דפו מציצים לערימת המשחקים מלפני שנתיים שלוש ב 50 שח.

וגם אני בדרך כלל מוצא רק 1-2 שירים מוצלחים מכל דיסק. לא מכל קטגוריה כמובן. ואז מוסיף לערימה של להיטים ונוסע באוטו עם 400 להיטים ושומע 1 אחרי השני.  אני לא שומע שיר קפיצי ואז פתאום יבוא לי רגוע או דכאוני כמו שזה ע'ג דיסקים מקוריים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים