עבור לתוכן

כרטיס מסך לקולנוע ביתי

Featured Replies

פורסם

אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה.

אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר.

הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה.

מה מומלץ?

פורסם

אתה רוצה רק להוציא מהמחשב החוצה או גם שיכנס וידאו מממיר דיגיטלי??

פורסם

תקציב

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להוציא למסך פלסמה.

לגבי להכניס וידאו התיכנון שלי הוא לקנות כרטיס של Pinnacle PCTV PRO כדי להכניס ולהקליט שידורי TV

לגבי תקציב-שאלה קשה. אין מי יודע מה מגבלה של מחיר. לא רוצה להתפרע אבל אני כבר משער לעצמי כי זה יהיה מעל 1000 ש"ח מינימום.

עוד פעם-חשוב לי השקט. המחשב יושב בסלון ואני רוצה להשתיק אותו.(גם לגבי כרטיס המסך וגם לגבי שאר המאווררים).

איכות תמונה חשובה.

פורסם

דבר ראשון זה לא יעלה יותר מאלף משום שאתה בסך הכל רוצה כרטיס DVI או SVIDEO בלי שום פונקציות של כרטיס HIGH END

דבר שני אל תקנה כרטיס טלויזיה כי הוא לא יואיל לך בשום דבר.

השידורים בארץ מועברים בצורה מוצפנת וכרטיס הטלויזיה שלך פשוט לא יוכל לפענח אותם

אתה בעצם צריך להסתכל על הממיר הדיגיטלי שלך וליראות איזה יציאות יש לו ולפי זה לקנות כרטיס עם הכניסות הללו

393.36 ש"ח Gigabyte GV-R9000 Pro 64 mb DDR TV DVI - Retail

דרך אגב זה מזיגזג אז זה יקר פשוט PCH לוקח יותר מדיי זמן לעלות

יש כרטיסים הרבה יותר משוכללים שיודעים לקבץ וידאו בזמן אמת ולעצור לייב טי וי(כמו הטיוו\טיבו) וככה הם מקלים בהרבה על עבודת המעבד.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי.

לא לקנות כרטיס טלויזיה = לא לקנות PCTV? בגלל ההצפנה זה לא טוב לארץ? (הבנתי נכון??)

פה באתר יש מפרטים אשר ממליצים על דווקא כן לקנות PCTV:

http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=23

אז איזה כרטיס אני יכול לרכוש על מנת להקליט, ולהקליט בקידוד הכי מתקדם שיש? (DIVX לדוגמא=לראות טוב וגודל קובץ קטן)

מבחינת יציאות יש לי ממיר של YES ואין בעיה של יציאות.

"יש כרטיסים הרבה יותר משוכללים שיודעים לקבץ וידאו בזמן אמת ולעצור לייב טי וי(כמו הטיוו\טיבו)

וככה הם מקלים בהרבה על עבודת המעבד"---- תן דוגמאות כי זה חלק מהפונקציות שהגדרתי לעצמי.

דבר נוסף-אין קשר לרזולוצית יציאה? פחות, יותר? זה לא משהו שצריך לקחת בחשבון?

פורסם

האמת היא שאין לי מושג למה ממליצים על זה כי זה יעבוד רק במדינות שהטלויזיה לא מקודדת כמו שפעם היה בישראל עם טלויזיות ההיפרבנד אבל היום זה אחרת.

היום כל מה שאתה צריך זה כרטיס עם כניסה של אחת מהיציאות שיש בממיר של יס ועוד כרטיס עם יציאת DVI שלא עולה כמעט כלום.

תיראה גם אני איתך באותה סירה.

אני גם מתכנן לבנות מכשיר כזה עם צורב ודיסק כשיח אבל יש לי בעיה טכנית שאני צריך להתגבר עליה לפני כן

פורסם

לא כולם משתמשים בYES... יש כאלו שמשתמשים בכבלים רגילים. מעבר לכך אני בטוח שיש הבדלי תצוגה בין כרטיסי טלוויזיה יקרים לפשוטים, משהו חייב להיות

פורסם

ברור שיש הבדלים בין סוגיי כרטיסיי הטלויזיה כמו לדוגמא סוגיי החיבורים שנמצאים על הכרטיס אבל הבעיה היא אחרת

כרטיס טלויזיה לא יתרום לך כלום כי כמו שכבר אמרתי גם יס וגם הכבלים משדרים את הערוצים שלהם מוצפנים.

אם אתה יודע איך לפרוץ את ההצפנה אז חסכת לעצמך ממיר דיגיטלי ואתה יכול להשתמש במעבד כדי לפענך את ההצפנה אבל לא ניראה לי שיס ו"הוט" ישמחו לפרסם איך מפענכים את ההצפנה שלהם.

עריכה*

גם כבלים אנלוגים(לפחות בת"א) מוצפנים

אני יודע שבחולון לדוגמא פעם אולי גם היום אפשר היה לצפות בכבלים באמצעות הייפרבנד כי הם לא היו מצפינים את השידורים

פורסם

למערכת קולנוע ביתי אין חשיבות לביצועים, לעומת זאת שקט הוא דבר חשוב.

לכן הייתי מחפש משהו עם קירור פאסיבי (GF4 MX, GF FX5200, R9200, R9600SE).

אם יש לך ממיר דיגיטלי לא צריך כ.טלויזיה, מספיק כ.מסך עם כניסת וידאו (VIVO).

כרטיס טלויזיה מועיל רק אם מחברים אליו אנטנה אוירית או כבלים (לא YES) ואז לא רואים את כל הערוצים (רק מה שזמין באנלוגי).

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות:

מה זה קירור פאסיבי?

פורסם

קירור פסיבי = ללא מאוורר ( = שקט) ;)

פורסם

הכרטיס הכי חזק שמקורר פסיבית שאני מכיר הוא ה-FIC Radeon 9600 הרגיל (לא פרו).. צריך לעלות בסביבות ה-600/700 ש"ח.

זה בהנחה שאתה גם מעוניין קצת במשחקים..

לחלופין אפשר גם לקחת כרטיס מסך חזק (כגון R9600XT או FX5900XT) ולקרר אותם פסיבית ע"י התקנת הקירור של זלמן.. (הכרטיסים עולים 1100+/- ש"ח, הקירור עוד איזה 200 ומשהו..), אבל זה רק אם אתה ממש מעוניין במשחקים, אם לא גם הכרטיס הכי פשוט כמו Radeon 9200 יספיק..

אני מניח שבאמת הגיע הזמן להוציא את הכרטיס טלוייזיה מהמפרטים..

יש מצב שמגיעים לפונקציונליות של PVR עם מזה שזמין בארץ?

ל-YES אין איזשהו כרטיס למחשב? (אני זוכר ששמעתי משהו כזה פעם..)

פורסם
  • מחבר

המצב שאני מנסה להגיע הוא PVR. אני מאמין שיש מצב. אני כרגע בודק כמה תוכנות מתאימות שיוכלו להתנהל כמו PVR

אני רק צריך לבדוק כי לכרטיס Radeon 9600 יש את הכניסות והיציאות המתאימות. זה מיועד לשרת מדיה ולא ומשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים