עבור לתוכן

PC center בראשל"צ מישהו שמע? ראה? קנה? נראה שלא..

Featured Replies

פורסם

משהו מוזר הולך עם החנות הזאת. כל חנות שחיפשתי עליה מידע, גם מהמומלצות ביותר, כמו TMZ וIQPC הצלחתי למצוא גם כמה ביקורות שליליות, נורמלי לא? אין דבר מושלם בחיים ופשלות קורות ולא כולם מרוצים וזה בסדר גמור. ובכן, לא לגבי פי-סי סנטר בראשל"צ. החנות הזאת,  הכל חיובי לגביה מחיפוש בגוגל באופן מחשיד משהו. באתר זאפ הכל חיובי שם לגבי החנות חוץ מאולי ביקורת וחצי  שלא .  משהו לא נראה לי אמין באתר זאפ, יש לי חשד שהחנויות קונות שם ביקורות או שותלות ביקורות כי הסטטיסטיקה החיובית שם לגבי הרבה חנויות כגון פיסי סנטר עם כל הכבוד לא הגיונית בעליל. כנסו לאתר כמו אמאזון ותראו איך סטטיסטיקה של ביקורות נורמליות נראית. 

 

פשוט כל דבר שמצאתי על פיסי סנטר בחיפוש בגוגל רק היה רק דברים חיובים! מה קורה פה?  בדף הפייסבוק הרשמי לא מצאתי שום דבר שלילי,או חיובי, נראה לי הם ביטלו אפשרות לפוסטים של מבקרים שם גם בקטע מחשיד משהו.. בחיפוש כאן במערכת החיפוש שלכם, לא מצאתי שום מידע מאנשים כאן שקנו מהחנות, ממש מוזר כי יש כן מידע על כמעט כל חנות אחרת. חיפוש בפורומים אחרים גם לא מצאתי כלום. משהו מוזר.. חנות שעובדת כבר כמה שנים בארץ ושום דבר בHWZONE עליה?  כל אופן, ביקרתי פיזית בחנות השבוע כי התרשמתי לטובה מהאתר וחשבתי כבר לבוא לקנות ולהתייעץ, אך להפתעתי הרבה מצאתי חנות ממש ממש אבל ממש קטנה! בתוך קניון משרדי ישן ושכוח אל באזור תעשייה של ראשון. היו שם שתי מזכירות שלא נראות מבינות גדולות בחומרה, עוד אדם לא כל כך אדיב ומנומנם שלא עשה חשק להתייעץ. ובקושי היה מוצרים על המדפים שלהם... רציתי  לעיין, לראות... שאלתי אותם איפה כל המוצרים שראיתי באתר המושקע שלהם , במחסן ? השיבו לי שחלק במחסן וחלק  הם מזמינים ללקוחות  ממקומות שונים  ולא מחזיקים בחנות. האם כל חנויות המחשבים כאלה קטנות? ולמה אין שום דבר שלילי על החנות הזאת? מה קורה כאן? אדגיש שאני חדש בעולם המחשבים הזה ולא מבין גדול, מודה. אז אולי זה רק אני ואולי פיספסתי משהו..

פורסם

רכשתי שם מספר מוצרים בעבר ואין לי שום תלונות.

ואכן יש להם מחסן  די גדול באותו מבנה. הייתי בו.

היתרון שלהם הוא מגרש החניה של קניון הזהב בתנאי שאתה מגיע אליו לפני 10 בבוקר.

גם לפלונטר למשל אין שום דבר ב"חנות"  (דירה פיצפונת בקומה שניה) והם אומרים בפירוש שאין טעם לבוא אליהם

כי אין כלום בחנות שלהם. אתה מזמין מהם והם מזמינים מהספקים והשליח בדרך אליהם., נורמלי לחלוטין. למה להשקיע במלאי ובמקום איחסון ?

 

פורסם

המגמה היום היא ביצוע עסקאות אונליין באשראי או טלפוני, לכן חנויות ומשווקים פחות משקיעים בנראות החנות ובגודלה אלא יותר משקיעים זמן וכסף בווב או בשירות משלוח זריז, ואם תשים לב, רוב החנויות בערך מתנהלים עם אותה פלטפורמה.

ולגבי זאפ, יש שיתוף פעולה הדוק מאוד בין אנשי לזאפ לבעלי החנויות - זאפ מקדם את מי שבא לו טוב ומשלם טוב, ומי שלא מאפסים את הביקורות או מוחקים אותו מהאתר - זה כבר נהיה לגיטימי לגמרי המונפול השוואות הזה.

 

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על ההסבר. היה נראה לי מוזר המטר על מטר של חנות עם אתר כה מושקע, אבל אחרי ההסבר שלכם אני מבין למה. כל מקרה, מוזר שאין על החנות הזאת שום מידע כאן בפורומים מהחיפוש שעשיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים