פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר טוב טעיתי בטמפ במאמץהיא בסך הכל 73עכשיו בדקתיזה מוזר כי במנוחה היא 71אין עליה משמעותית בזמן מאמץנגעתי בהיטסינק הוא חם אבל אני לא יכול לדעת כמה ???
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים 71oC sounds alot, but it seems ok considering specs. reminds me of the voodoos they got so hot, it was amazing the PCB didn't melt. touched one once while idel and burnt my hand.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים גם לי יש שאלה שקשורה קצת , העברתי את הFX5200 המסכן שלי למחשב של אח שלי(שכמובן מנצל אותו קצת יותר טוב) והכרטיס פשוט רותח!אני מתכוון כל הכרטיס , כל זיכרון ביחידות רותח , אני נוגע בזיכרונות , כולם רותחים , אפילו הסינק רותח! , אבל הכרטיס עובד בסדר..(נורמלי , בלי שום ארטיפקטים או משהו) , להערכתי זה צריך להיות איזה 100מעלות.המאורר שעל הכרטיס לא פועל כמו שצריך , אבל הכרטיס עבד ככה כבר כמעט חצי שנה והכל עדיין בסדר... , אבל זה לא הקטע , הקטע הוא שכל הכרטיס רותח ואני לא יכול לגעת בצ'יפ של זיכרון יותר משניה או 2... , משהו כאן לא בסדר?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר הבדיקה לא נעשתה באמצעות תוכנה מסויימת פשוט יצאתי ממשחק LOCK ON באמצע כי הוא די כבד לא? באיזה תוכנה אני יכול לבדוק את הכרטיס במאמץ ואני לא מתכוון לתוכנת המהרה רק למאמץ .
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר אני לא מבין מה רשמת שם?50 מעלות זה הטמפ של המעבד של המחשב?40 של הזכרונות של הלוח?מה הטמפ של הכרטיס???ושל המארז?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים ואני חשבתי שלי יש בעיה...יש לי אותו כרטיס כמו שלך רק של אסוסוהטמפרטורה שלי היא46-50 מעלות לליבה במאמץו 36-42 מעלות לזכרונות במאמץועוד הכרטיס ב OC עצבני !!במהירות כזאת ההפרעות מתחילות להגיע... ב 482 לליבה אין כלום...( אחרי 3 שעות ב FAR CRY )
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר עדכון קטן לאחר בדיקת מאמץ ע"י תוכנת בנצמרק הטמפ הכי גבוהה היתה 79 מעלות! מחר אני ישים מאוורר עצבני ישר על הכרטיס ואז נעדכן אתכם.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר וואוו נחמד אני יכול גם לשים תוכנה כזאת???כי שלי זה של ATI...אולי זה יקרא לי טמפ אחרת
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים ELAD על תתבאס קנית אחלה כרטיס !!! יש כאלה שאומרים שהוא מגיע ל OC יותר גבוהה מהאסוס למרות שאני היגעתי עם האסוס הרבה יותר גבוהה מה ATI ומה ה HERCULES ו SPHIRE... תגיד לאיזה מהירות הגעת עם הכרטיס ליבה/זיכרון ??
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר טוב שאתה עדיין פה תראה מה מצאתי.... באמת קצת התבאסתי מהמצב הזה אבל לאחר חיפוש בפורומים ראיתי שלהרבה אנשים ATI מראה טמפ כמו שלי 70 מעלות וכשהם בדקו את הטמפ עם RIVA TUNER הם גילו שיש פער של 20 מעלות!!! כלומר זה הראה להם 50 מעלות!!!! עשיתי את אותו הדבר וגיליתי שזה נכון וגם אצלי זה מראה 50 מעלות ואני ממש מבולבל אז אולי תוכל לעזור לי ותבדוק גם אתה בעזרת RIVA TUNER אז באמת תהיה לי תשובה ואני מקווה ש ATI מזייפים קצת
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר טוב לסיכום הבלאגן!לאחר עזרתו (ראוי לשבח הבנאדם!) של LANZAR ביקשתי ממנו שיבדוק גם הוא את הטמפ בעזרת RIVA TUNER והתוצאה לא הפליאה אותיהוא קיבל בדיוק את אותה הטמפ עם תוכנת האוברקלוק של ASUS שבאה עם הכרטיס!כלומר לכל מי שיש את הכרטיס של ATI והוא רואה שגם אצלו התוכנה של ATI מראה לו 70+ מעלות אני יכול להגיד בפירוש (לאחר חיפוש ב 5 פורומים לפחות) שיש זיוף רציני מצד ATI של 20 מעלות יותר! אז אין צורך להיבהל בדיקה קטנה עם RIVA TUNER או כל תוכנה אחרת תראה לו 20 מעלות פחותאני מתכוון לשלוח ל ATI את הממצאים האלה (למרות שאני בטוח שהם מכירים את זה)כדי לקבל תשובה מדוייקת כי זה פוגע באופציית ה OVERDRIVE שלהם (טמפ גבוהה לפי מה שהתוכנה קוראת מורידה מהביצועים)אולי יש איזה באג אנא ערף ???אני יעדכן אתכם כשתהיה לי תשובה מהם.
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים לפחות הכל טובאבל אנא, בהמשך כשיש לך משהו להוסיף השתמש בכפתור העריכה ואל תוסיף פוסט חדש, נראה לי שעשית פה לפחות עמוד אחד לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.