פורסם 2004 באפריל 1421 שנים הכל אחלההכרטיס הזה מסוגל לעבוד ב 127 מעלות צלציוסהאאאאאאאא?????איך הגעת בדיוק לנתון המוזר הזה!?70-80 מעלות זה בסדר אבל מעל 100 מעלות?! מזה תנור?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים 71 מעלות במנוחה = לא תקין.גם בנתוני מעבדים כתוב, עד 85-90. so what ? זה לא תקין
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים כרטיסי מסך מתחממים... מאוד..כל עוד הכרטיס לא עושה שטיות אז הוא בסדר...אם הוא היה מתחיל להתקע או לייצר artifacts אז הייתי מתחל לדאוג..ודרך אגב, בנתוני מעבדים של אינטל זה 75...לא ראיתי עדיין מעבד של אינטל שנשרף כי עבד במהירויות stock מתחת ל 75 מעלות...
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר מה אתה מציע לי לעשות? כרטיס חדש מהקופסא של ATI....צריך לקרר את המארז יותר? טמפ נוכחית שלו היא 33 מעלות(לצערי קצת בעייתי לחזור לחנות כי היא בסן-דייגו ,אז אל תחשוב על האופציה הזוו)
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אם אתה בכל זאת רוצה לקרר אותו יותראתה יכול לקחת מאורר מארז ולשים אותו שיעשה רוח על הכרטיסזה אמור לעזור, (אם אין לך מרז שקוף אתה יכול לשים אותו על קופסא קטנה ככה שישה הגובה של הכטיס מסךולחזק אותו עם דבק או לחבר אותו לכטיס מסך בדרך יותר יצירתית)או שאתה יכל להשקיע הרבה כסף ולקנות גוף קירור גדול ולחבר אותו...(ילעה בערך 200-250 שקל)
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר טוב תודה על העזרהנראה לי שאני יבדוק מה קורה במארז עם 4 מאווררים שלא ממש עושים את העבודהאולי צריך לעשותשם קצת יותר סדר, ואולי נמצא גם איזה דרך יותר טובה לקרר תחיה הזו
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אתה יכול לנסות לפתוח את שני הסלוטים מתחת לכרטיס, אולו יכנסה קצת אוויר שיקרר אותוbtwמה הטמפרטורה שלו במאמץ?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אם כבר בנושא..איך אני בודק את הטמפ' כרטיס מסך שלי?יש לי FX5200עם איזה תוכנה אפשר לבדוק? אם בכלל?תודה.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אם כבר בנושא..איך אני בודק את הטמפ' כרטיס מסך שלי?יש לי FX5200עם איזה תוכנה אפשר לבדוק? אם בכלל?תודה.אין לך חיישן מובנה, אתה יכול לקנות אחד.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר טמפ במאמץ אם אני לא טועה היא 78 מעלות ואני ממש לא רוצה להתחיל לפרק ממנו דברים (למרות שזה לא בעיה בכלל) חבל לי להרוס בטעות משהו. את הטסטים שלי אני יתחיל לעשות כשאני ירגיש זלזול מה (כשיתחיל להתיישן ) אני יתעלל בו חבל על הזמן! שכחתי לציין שהוספתי עוד מאוורר שזורקאוויר בדיוק מתחת למאוורר של הכרטיס ואין כמעט בכלל שינוי במנוחה (לא בדקתי במאמץ עדיין) יש לך הסבר למה אין שינוי? אולי המיקום של המאוורר - צריך לכוון מלמעלה אולי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.