פורסם 2004 באפריל 1421 שנים שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט GA-8IK1100 875עם 512 דדר ומעבד 3.0אבל משום מה נראה לי שהעבד ממש חםהוא נע בין 49 ל52 מעלותלא נגעתי oc או שום דבר שדומה לזהיש לי 2 מאווררים במחשב חוץ מהספקוהם עובדים ב 2567 ר פי אםזה בסדר לדעתכם או שאין ממה להילחץ?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים זה חם ביותר בשביל מעבד אינטלזה יכול לגרום לוינדוס להתקע גם המעבד עלול להשרף אם טמפרטורה כזאת נמשכת זמן רבלדעתי זה בגלל קירור זול+חמסיןכדאי להשקיע במאורר חזק למעבדעריכה : אם יש לך מעבד פרסקוט זה טפרטורה נורמלית
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר המאורר שנמצא על המעבד הוא מקורי של אינטלמפלצת לא קטנה בכלל!ועובד ממש חזק!!!!!האם זה יכול להיות תוכנת ביוס לא תקינה?כי זה ממש נראה לי מוזר החום הזה?המחשב אינו נתקע והcpu-use הוא בין 1 אחוז ל-8והמעבד אינו פרסקוט!האם עלי להחזיר את המחשב?וד"א מה אמורה להיות הטמפרטורה הממוצעת למעבד זה?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים וואלה, לא שמתי לב שכתב את זה בהודעה הקודמת..טוב, בוא נתחיל מזה שאפילו אם הטמפרטורה הזו נמשכת זמן רב המעבד לא ישרףראיתי מעבדים (של אניטל) שהגיעו מעל 100 מעלות ולא נשרפו..אבל בכל מקרה טמפרטורה כזו במנוחה לא מומלצת (במאמץ זה עוד סביר..)הגופי קירור של אינטל לא משהו והרבה אנשים בקיץ מגיעים לטמפרטוה הזו ובלל לא מודעים לזה...הטמפרטוה הזו היא כשהמארז פתוח או סגור?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר אינני יכול לבדוק את הטמפ בזמן משחקיםאבל כשהאינטרנט עובד עם עוד 2-3 תוכנות קטנות שרצות ברקעזה הטמפרטורה
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים אתה יכול לקחת תיקיה שמנה ולקבץ אותהזה אמור להעביד אותו קצת..., ואם בא לך אתה גם יכול ללכת למחשבון של ווינדוסולעשות 1000000! (עצרת) באותו הזמן(או להוריד תוכנה שמאמצת את המעבד)בכל מקרה, אלה הטמפרטות בערך שיוצאות עם גופי קירור של אינטל (הם לא משהו)המחשב יחיה עם הטמפרטורות האלה, למרות ששוב, לא ממולץאם יש לך תקציב ואתה רוצה מעבד יותר קריר אז תחליף גוף קירור למעבדהטמפרטורות האלה עם מארז פתוח או סגור?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר הטמפ הנ"ל הם כאשר המארז סגורשמתי לב שבזמן מאמץ הוא אפילו מתקרב ל-60לכן התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ואחד הטכנאים אמר לישבפנטיום 4 3.0 800 זה סביר לחלוטיןמה גם שהמארז מגיע עם מאוורר בילדלי זה עדיין נראה קצת גבוההאולי קצת קרור בתוך המארז יעזור מה אתם ממליציםהאמת אני סומך עליכים מה תגידו יבוצאאך בתחום הסביר מאוד
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים לי יש לוח של GIGABYTE גם וגם אצלי יש מעלות משוגעות רגיל 39-44 (39 זה בסדר כש רק הבאתי תמחשב הוא היה 29-30 בגלל הזרימה במארז עם הזמן זה התחיל לעלות) מאמץ 65+ אני חושב שזה בגלל הלוח החיישן עצמו לא משהו ולי יש מספיק מאוררים עם זרימה טובה יש לי P4 2.4B לפני זה זה הגיע ל100 בלי להגזים אפילו בביוס היה ארור PC HEALTH ERROR והמחשב לא עלה אז המחשב עשה ריסט אז פירקתי אותו לגורמים אספתי והכל עבד בסדר עד שזה עוד פעם לא מתחיל זה כזה תקופות לול זה דפוק לא יודע למה יש לי קירור של אינטל לכן אני מחליף לוח אם ומעבד אחרי שעשיתי לשלי 3600 MHZ עם איזה גוף קירור של חבר שלי של THERMALRIGHT עם מאורר DELTA ב5800 RPM ושמתי מאורר על הבאס זה היה נחמד אבל תרעש שמעתי בכל הדירה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.