פורסם 2016 ביולי 259 שנים שלום יש לי הארד דיסק שמשום מה ביום בהיר החליט שהוא לא גלוי למחשב כלומר הוא נמצא במנהל הדיסקים אבל אין לו אות, אם אני ישים לו אות אני אצטרך לפרמט אותו, איך אני משחזר מה שיש עליו? תודה רבה
פורסם 2016 ביולי 259 שנים אתה יכול לנסות לשחזר את המחיצות שהיו עליו עם תוכנה חיצונית. למשל http://www.partition-tool.com/personal.htm partition master
פורסם 2016 ביולי 259 שנים מחבר משהו מוזר אני מנסה איתה והיא כותבת שאין מחיצות בכלל נערך 2016 ביולי 259 שנים על-ידי I7210I
פורסם 2016 ביולי 259 שנים מחבר איתה זה התוכנה שאמרת, ונתתי תשובה מהירה כי אני גם מחפש תוך כדי באינטרנט ופועל נערך 2016 ביולי 259 שנים על-ידי I7210I
פורסם 2016 ביולי 259 שנים הרי ערכת ושינית את האיתו לאיתה. והוספת צילום.... נסה תוכנה אחרת לשיחזור ואם גם זה לא הולך כל מה שהיה עליו אבוד. יתכן וחברה שמתמחה בשיחזור כן תצליח, אבל זול זה לא יהיה !
פורסם 2016 ביולי 259 שנים יש לי ניסיון טוב מאוד עם שלוש תוכנות לשיחזור קבצים.לא קבצי מערכת! RecoverMyFiles תוכנה בתשלום,כ70 דולר. EaseUS Data Recovery Wizards תוכנה בתשלום,כ70 דולר. לא שומרת את שם הקובץ המקורי.נותנת מספר משלה. Recuva תוכנה חינמית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.