פורסם 2016 ביולי 259 שנים בשבוע האחרון כל היום יש פה איזה צעיר שנוסע על טרקטורון בתוך שכונת מגורים שקטה וקטנה מדובר עם כביש מעגלי חד כיווני נכנס בצד אחד ואחרי דקה נסיעה אתה עברת את כל השכונה מהצד השני יש פה הרבה ילדים גם שהולכים בכביש המדובר כי מכוניות חונות בצדדים לכל האורך הבחור על הטרקטורון נוסע גם נגד הכיוון ודופק ספרינטים בכל הכוח הוא צעיר לא חובש קסדה אלא אם מחשיבים כיפה ענקית סטייל נחמן בתור קסדה צילמתי אותו עכשיו מהחלון של הבית עושה רעש נוסע מהר בזמן שאמא עם עגלה ושלושה ילדים הלכו בכביש חזיתית לו מה האפשרויות פעולה שאפשר לעשות פה כדי לנקנק את הבחור הזה בדוק זה לא חוקי לנסוע עם טרקטורון בתוך שכונה לפי מה שמצאתי באיטנרנט מופיע שמותר לנסוע בטרקטורון רק בדרכים שלא נחשבות מקום שהציבור נמצא בו מה גם כתוב שאסור לעלות על 40 קמש ושחייבים ללבוש קסדה להתקשר למשטרה?
פורסם 2016 ביולי 259 שנים רוב הסיכויים שהם יגידו לך שפעם הבא שהוא שם תתקשר למוקד, ואז כשתתקשר הם לא יגעו או יגיעו שעה אחרי. ואולי בכל זאת תיפול על איזה נשמה טובה שאיכפת לה. נדמה לי שיש למשטרה אתר או פייסבוק שאפשר לפרסם שם דברים , אם לא יעזור לך לפנות אליהם אז אולי לפרסם ברבים יעשה את ההעבודה.
פורסם 2016 ביולי 259 שנים תאסוף כמה שיותר עדויות מצולמות. הבעיה הכי גדולה עם הדברים האלה שגם אם אתה מתלונן לא תמיד פשוט להוכיח שזה מה שהוא באמת עושה. ותניח שהוא תמיד ישקר בשביל לצאת מזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.