עבור לתוכן

מישהו התנסה עם "יעל פתרונות"?

Featured Replies

פורסם

המעבדה שעובדת עם דל בישראל ?

פורסם

מה השאלה?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ronmiz

מה השאלה?

יש לי מחשב של דל  והבנתי שדל עובדים עם החברה הזאת. השאלה אם אני רוצה לשדרג חומרה מומלץ באמת לעשות את זה דרכם? כי מהביקורות המעטות שמצאתי על יעל פתרונות, הם היו פשוט גרועות. ממש גרועות.

פורסם
ציטוט של Tsachi E

יש לי מחשב של דל  והבנתי שדל עובדים עם החברה הזאת. השאלה אם אני רוצה לשדרג חומרה מומלץ באמת לעשות את זה דרכם? כי מהביקורות המעטות שמצאתי על יעל פתרונות, הם היו פשוט גרועות. ממש גרועות.

יש לי דגם של DELL שבו כמעט כל תיקון / החלפה דורש פירוק של כל המחשב.

החליפו לי פעמיים מאוורר + גוף קירור בעקבות תלונות על רעש - באחת הפעמים דפקו כרטיס עם הרכיב WIFI + BT - והגיעו כעבור יום או יומיים לתקן.

הבעיה של הרעש חוזרת במהרה (משיטוט בגוגל עולה שיש הרבה תלונות על הדגם שיש לי, שהמאוורר מכוון לעבוד במקס' בטמפ' יחסית נמוכה, גם כשהמחשב לא במאמץ יוצא דופן).

בנוסף הוסיפו לי 4GB לזיכרון (בתשלום, שילמתי מחיר סביר לחלוטין ועבדתי דרכם כיוון שזה היה במהלך תקופת האחריות) - לא הייתה בעיה מיוחדת, למעט שהמענה שלהם היה יחסית איטי בעניין הזה (וזה עוד בהתחשב שמדובר בלקוח פוטנציאלי).

מבחינת התיקונים התקשורת הייתה מהירה, והגיעו אליי הביתה במסגרת האחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה. תגיד, האחריות נשמרת במידה ואני משדרג חומרה במחשב שלא דרכם?

פורסם

אם מדובר על הרדדיסק, זכרון או צורב - כן. דברים הדורשים פירוק גדול יותר לא.

פורסם

יש די הרבה ניידים כולל של דל שהחלפת הקשיח מחייבת פירוק רציני. לצערי יש לי דל כזה. בנייד הבא אוודא

לפני הקניה שהחלפת הקשיח אכן פשוטה.

פורסם

בד"כ באולטרבוקים או דקים באופן כללי. היות שהמגמה היא לעבור לMSATA אז הבעיה הזו נפתרת.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ag43

אם מדובר על הרדדיסק, זכרון או צורב - כן. דברים הדורשים פירוק גדול יותר לא.

אם אני רוצה לשדרג כרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ag43

אי אפשר.

ביררתי עם דל היום בטלפון. הנציגה הסבירה לי שהאחריות נשמרת, פשוט לא על הכרטיס מסך וכל נזק שייגרם למחשב כתוצאה ממנו. אלא אם כן אני משדרג דרך יעל פתרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים