פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אחרי צפיה בתוכנית לא יכולתי להישאר אדישהיו כמה קטעים מצחיקים על ישראלים שועברים על החוק אבל היו באמת כמה קטעים קשיםהקטע הכי קשה היה של הפגיעה בעובד הזר (בכביש המהיר)וגם הקטע של זה שנרדם על ההגה והתנגש במוט שיש לצידי הדרך(המוט הזה לא אמור להציל חיים?!??!?!?)
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים זה כבר התמסחר יותר מידי העסק הזה. התוכנית הראשונה והשניה השפיעו עלי, אבל בתוכנית 3 ו-4 הרעיון מובן הכל חוזר על עצמו והמצב לא משתנה.הקיר נועד להגן למקרה שאתה מחליק לשוליים שלא תרד מהכביש (שבדרך כלל יותר גבוה מהקרקע לידו), לא למקרה שאתה נכנס בו חזיתית במהירות גבוה.הם גם נורא מגזימים, עם כל הכבוד לחוק יש הבדל ענק בין הקצין בסובארו שעקף על קו לו במהירות גבוה, לבין המכוניות בנצרת (נדמה לי) שעברו פס לבן בכביש איטי שכל המכוניות עומדות. בנוסף פעם אחרונה שבדקתי חניה על המדרכה לא מסכנת אף אחד, ולפעמים אין ברירה אלה לחנות על המדרכה.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר כן היה אחד שם שחנהכל אי תנועה!מה אתה עושה צחוק?!ומה אם הילד ההוא שנהג בגולף?
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים נהגים שחונים על כל האי תנועה אתה יכול למצוא בשפע ביום שישי הערב בכל כביש עם פאבים ומועדנים בחיפה ות"א, זה לא מסכן אף אחד, אפשר יופי ללכת ליד זה לא על הכביש.לגבי הילד שנהג בגולף - אני יכול להביא לך מספיק בני 17 שנראים כמו בני 14, יכול להיות שזה באמת ילד ויכול להיות שסתם נטפלים אליו.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר תגיד אתה עושה צחוק?!אתה יודע כמה זה מסוכן לחנות על אי כזהתחשוב שיש הולך רגל שרוצה לעבור תכבישוהנהג שבה לא רואה אותו כי יש תמכונית!נו אז זה לא מפריע הה?
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים לא, זה לא ממש מפריעדבר ראשון יש מספיק מקום לבן אדם לעמוד, ודבר שני אם יש לו טיפת שכל הוא יעמוד מהצד של האוטו שרואים אותו (ולא שהאוטו מסתיר אותו)אולי זה על האי תנועה קצת מסוכן, אבל כל השאר שחנו על המדרכה ממש לא מסכנים אף אחד.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים חיים הכט ומפיקי התוכנית לא דואגים לחיים שלכם, אלא לרוחב הכיס שלהם.חיים הכט הוא אידיוט, ממשיך עם ההתנהגות שרק הוא חושב שהיא נחמדה או מצחיקה, הוא פשוט חיית ריטינג, זהו.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים חיים הכט ומפיקי התוכנית לא דואגים לחיים שלכם, אלא לרוחב הכיס שלהם.חיים הכט הוא אידיוט, ממשיך עם ההתנהגות שרק הוא חושב שהיא נחמדה או מצחיקה, הוא פשוט חיית ריטינג, זהו.תגיד,אתה גם מפרגן לפעמים?
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים עלק אני מת על חיים הכט, הוא כזה מצחיק, מדבר עם היידים כמו איזה קופיף,זה לא סותר את העובדה שהוא אידיוט.תגיד,אתה גם מפרגן לפעמים?לעיתים נדירות בלבד ושאני רואה לנכון.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים לצערי לא יצא לי לראות את הפרקים 1,2,3 של רישיון להרוג, אלה רק את הרביעי. בכל מקרה, כל תוכנית מבית חיים הכט תמיד אהבתי ! במיוחד "יצאת צדיק" עם סבתא עליזה (רולז!!!) ! התמונות של האיש השיכור (או מה שזה לא היה) בכביש המהיר היו תמונות קשות לצפייה! והצילום של המכונית מאבדת שליטה בדברים האלה שבצד הכביש המהיר, גם מראה קשה. אבל סה"כ תוכנית עם מסר חיובי לגמרי (חוץ מזה שהיא עושה לי חשק לא לעשות רישיון :-X), ובמיוחד שחיים הכט מגיש אותה זה מוסיף הכל! P=.
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר אם היה פה תפרסומות שיש באירופה ואמריקהאני חושב שהיינו רואים ירידה דרמתית בתאונות דרכיםפשוט מפחיד לצפיה(הפרסומת של המכונית מתרסקת על העץ)
פורסם 2004 במאי 921 שנים כבר יש בישראל פרסומות לא מזעזעות פחות (הפרסומת של החבר'ה שלא חגרו מאחור... בסוף אחר מתנגש עם המצח בשמשה..).ותאמינו לי פרסומות זה לא מה שישפר את המצב בכבישים, רק חינוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.