עבור לתוכן

canon A-70 או nikon coolpix 3100

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות מצלמה דיגיטאלית כנראה בחו''ל ואני מתלבט בין שני הדגמים האלה חלק אמרו לי ללכת על הניקון חלק הל הקנון

אני לא יודע מה להחליט,מישהו יכול לעזור שמכיר תמצלמות ויודע קצת חסרונות ויתרונות (אהבתי תגודל הקטן של ניקון)

נ.ב

לא אכפת לי להוסיף עוד קצת וללכת על מצלמה של 4 מגה ,רציתי לדעת אם זה כדאי ואם כן מה הכי טוב לפי מה שהבנתי זה A-80

ו 4100

אני פתוח לדגמים אחרים גם למרות ששמעתי שאלו די טובות

פורסם

חיפוש, חיפוש ועוד פעם...כן כן....search.gif

ה-A70 יותר טובה בגלל האופציות הידניות, הניקון היא יותר מצלמת "כוון וצלם".

תאמר לנו את התקציב הינך מוכן להשקיע, כיוון שבארץ המחירים לא ממש משקפים את מה שיש בארה"ב (נמוך...מאד נמוך...)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבערך גבול ה2000 שקל

פורסם

אני אומר לא זה ולא זה קח את הnikon 4500 לי אישית יש את שתי הדגמים האלא של ניקון (3100 ו4500) וה4500 לוקחת והכי אבל הכי הכי חשוב הרבה זיכרון אני עובד עם 256 וזה פצצה למרות שאמרו לי שגם 128 מספיק אבל עדיין בניו יורק הכול זול אז חבל היה ואם אתה קונה בחו"ל זה כניראה אומר שאתה טס אז תהנה

עד מחר אני יעלה ללינק למטה שתי תמונות אחד של מפל זאת ה4500 אחד של ילד (לא להבהל זה לא אני זה אח שלי) ב3100

http://photos.walla.co.il/ido_friman

עריכה:: טוב המחשב של אמא ישן ולא כול כך עובד אם אתה רוצה אתה מחר אני יגיע לאבא (איזור אחרי הצהריים ערב יש טיול בית ספר) ואני יעלה את התמונות

לילה טוב

פורסם

תביט כאן.

הקנון A80 עולה 1980 שקל, תצטרך להוסיף 320 ש"ח לכרטיס זיכרון 256MB וממליץ גם על מטען+סוללות נטענות (8 סה"כ, 4 במצלמה + 4 גיבוי ).

תגיע ככה בקלות ל-2500 ש"ח.

או

תוכל לקחת:

Canon PowerShot A70

Lexar CompactFlash 256MB

GP PowerBank 2100mAh

4 סוללות GP 2000mAh

=

2,038 ש"ח

חבילה מאד משתלמת.

עריכה:

לידיעתך, ה-4500 עולה כ-3500 ש"ח.....1500 ש"ח מעבר לתקציב הנתון, וכל זה ללא אביזרים ותוספות. אישית? במחיר הזה הייתי קונה איזו A1 :o

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם

אני כנראה ילך על ה A-80 . בתקווה שיקנו לי אותה בארה''ב וככה אני יעמוד בתקציב כולל הוספה של 128

פורסם

תרכוש כרטיס של 256MB, לא 128MB.....זה לא מספיק כאשר מצלמים ב-4MP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים