עבור לתוכן

חטיפת חשבונות גוגל

Featured Replies

פורסם

אתמול הפלאפון של אמא שלי סירב להכנס לGMAIL כהרגלו. במהלך ניסיונות השחזור (המתישים) גיליתי שבין השאר מספר הטלפון המשמש לשחזור הסיסמה שונה. את החשבון שלה הצלחתי לקחת חזרה, כנראה כי עליתי על זה מיד.

היום קיבלתי מייל קורא ללב ממכר שאומר שהוא תקוע בקפריסין וצריך עזרה. מיד התקשרתי אליו והודעתי לו שהחשבון שלו נפרץ. גם אצלו השתנה מספר הטלפון לשחזור הסיסמה והוא מחכה לגוגל שישחזרו את החשבון שלו (3-5 ימים).

מספר הטלפון ששונה אצל אמא שלי נמצא בידי ואף זהותו של האדם המחזיק במספר. אני מברר כרגע האם הוא באמת קשור לעניין ואם כן אפנה למשטרה. ממליץ לפקוח עין על כל פעילות חשודה בחשבון הגוגל שלכם בזמן הקרוב.

נערך על-ידי ag43

פורסם

מעניין. לא שינו גם את הססמא של החשבון?

פורסם
  • מחבר

לדעתי עליתי על זה בדיוק לפני. ברגע שניסיתי להתחבר כנראה ששרתי גוגל זיהו בעיה וחסמו שינויים. למכר הנ"ל אכן שינו את סיסמת החשבון ובעקבותיה את סיסמת FACEBOOK. הוא מחכה לגוגל ובינתיים שלחתי אותו לנתק כל כרטיס אשראי\אמצעי חיוב כלשהו המחובר לחשבון (כלומר לנתק אותו מהאתר, לא לבטל).

פורסם

אם ההאקר הזה אימת מספר פלאפון שבבעלותו בחשבון שהוא פרץ אליו, הוא פישל בגדול.

מעניין אם המשטרה עושים משהו במקרים כאלה.

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שהוא יהיה מספיק מוכשר להשיג סיסמה לא פשוטה ולעשות כזו טעות של רוקי. לדעתי יש יותר סיכוי שכשראה שהוא לא מצליח שינה למספר אחר כדי שלא יתפס.

פורסם

איך הוא הצליח לשנות את מספר הטלפון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים