פורסם 2004 באפריל 1821 שנים במקום לחקת משהו שתאה צריך להסתמך על הצורת אחיזה הזאתי שצריכה את הבראקט הזה קח משוה שאתה צריך לפרק וממש להבריג ללוח וסגור עניין
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים מחבר אתה מתכוון כבר להיטסינקים של טרמלרייט וזה קצת יקר מדי.קיצר נראה לי אני ייקח את גרסת האלומיניום וזהו.תודה רבה לכולם!
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים לא הכובד של הסינק זה מה ששבר את התושבת המארז בכלל היה על הדלת הימינית ככה שהכובד לא הפריעה לו זה היה התופסנים החזקים של הסינק שהפעילו לחץ שהפלסטיק לא יכל להיות בה כנראה אני באמת ממליץ ללכת על סינק עם אחיזה חזקה אני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה קורה אם היה פאשלה שהמחשב עומד ולא שוכב..
פורסם 2004 באפריל 1921 שנים אני פעם עשיתי ניסיון וטלטלתי את הלוח כשאתה תופס אותו מהקירור המקורי שלי אינטל ולא קרה לו כלום!!
פורסם 2004 באפריל 1921 שנים מחבר אוקיי יש לי רק עוד שאלה נוספת, ראיתי בסטיקי שהזלמן 7000CU שזה הנחושת המלאה מדורג טוב עם 8.5 השאלה שלי האם הגרסה של הלומיניום המדולבת עם הנחושת נופלת בהרבה מהנחושת המלאה?
פורסם 2004 באפריל 1921 שנים כבר קראת 700 מאמרים לא נמאס לך לשאול את זה?הם נותנים אותה תוצאה רק שה CU לפעמים טוב בקצת יותר.. לא משהו משמעותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.