פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר בלי קשר למחיר עכשיו.מי עדיף מבין השניים אני די מעדיף את הCU כי יש לו ביצועים טובים יותר על מהירות גבוה והא די שקט! אבל המשקל 773גרם זה המון, זה מסוכן מדי?המון תודה!
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים הוא מתלבש על התושבת פלסטיק או שיש לו חיזוק משלו מאחורי הלוח?קשה לי להאמין שחברה גדולה עם ניסיון כמו של ZALMAN תוציא מוצר מסוכן לשימושפשוט תקח בחשבון שעם סינק כזה לא מומלץ לנסוע עם המארז לטיולים משפחתיים אלה להשאיר אותו קבוע על השולחן בלי תזוזה מיוחדת
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר אוקיי אז אם כך אני חושב שאני ייקח אותו, למה אתה מתכוון בלי תזוזה מיוחדת? אני לא מזיז כל כך הרבה את המארז אבל נגיד אני גורר אותו לכיוון שלי מדי פעם להוציא את הפילטר של המאוורר כדי לנקות אז זאת תזוזה מוגזמת? או שנגיד אני מרים את המארז לשים אותו על המיטה כדי לנקות או דברים כאלה? אסור? או שפשוט לעשות את זה בעדינות?
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים אני מתכוון לדברים כמולשים את המארז במושב ליד הנהג בעמידה (בדרך לטכנאי) ובכל פס האטה לדפוק גז
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר אהה אז אתה מתכוון לתזוזות ממש חזקות ולא להזזה עדינה, אני מבין נכון?המון תודה!
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים חח כן אחי תזוזות קטנות זה לא מה שישבור אותו.. אתה בטוח שהוא מתישב רק על התושבת בלי "קונטרה" מאחורי הלוח?
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר כן הוא בלי קונטרה מאחורי הלוח הוא יושב על שני מסילות כאלה ומחוזק אליהם עם ברגים, הנה משהו שאולי ימחיש לך את זה יותר טוב:http://www.zalman.co.kr/images/swimages/2003/CNPS7000A.swf אגב, ידוע על איזושהי בעיית תאימות של ZALMAN 7000A - CU עם ABIT IC-7??המון תודה!
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים כן בדיוק הרגע נכנסתי לדף המוצר ראיתי את הסרטון אתה צודק התפיסה באמת נראת בסיסית לגמרי..בקשר לתאימות ללוח יש לך למטה לינק:Compatibility between CNPS7000(A) and Socket 478 Pentium 4 Motherboards
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים מחבר אז מה אתה בעצם אומר לי? שהתפיסה היא בסיסית ולא מומלץ לקנות אותו בשל משקלו?ואגב, בדקתי כבר את העמוד של תמיכה בלוחות ואביט בכלל לא מופיעים שם.
פורסם 2004 באפריל 1521 שנים קיצר אני לא בטוח בקשר ליעילות האוויר של המארז שלי , יש לי 120 קידמי של וואנטק סטלט' ו120 אחורי גלובפאן שמגיע עם ה6A19, מה אתם אומרים CU (כבד!) או AL-CU ?אני הייתי מחליף בינהם והייתי לוקח את ה CU (כבד) ואם התוצאות קצת לא נראות לך תפתח את הדלת של המארז ואז תראה מה קורה
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים מחבר אני לא מחליף בין הוואנטק ובין הגלובפאן משום שעדיף שהמאוורר החזק יהיה מאחור כדי שיוציא את האוויר החם כמה שיותר מהר, לכן אני קונה את האנרמקס 120 מ"מ לאחורי המארז כדי שיוציא אוויר המהירות, והגלובפאן כנראה יעבור קדימה.אני ממש מתלבט בין שתי גרסאות הזלמן, ועוד אחרי שוואטוס לוקוס גם אמר שהתפיסה נראית בסיסית מדי אז זה בכלל מערער אותי.נראה לי עדיף לקחת את הגרסה המשולבת עם אלומיניום כדי להיות בטוח לא?.המון תודה!
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים לא אמרתי שזה לא יהיה טוב רק אמרתי שיחסית לכובד של הסינק התפיסה שלו מאוד בסיסיתכמו שאמרתי בהתחלה וגם זלמן מציינים את זה לא מעט בסינקים שלה למעבדים\כרטיסי מסךהכל יהיה טוב ויפה כל עוד לא תיהיה תזוזה חריגה
פורסם 2004 באפריל 1621 שנים מחבר אוקיי, תגדיר בבקשה תזוזה חריגה.אגב, הלוחות של אביט בכלל לא מופיע בלוחות שהזלמן תומך בהם, יכול להיות שהלוח שלי לא מתאים עם המאוורר CU או AL-CU של זלמן?
פורסם 2004 באפריל 1721 שנים מחבר קיצר המקרה הזה הראה לי שהפלסטיק של הסוקט הוא חלש ואם הוא לא מחזיק את הסינק של טרמלרייט ששוקל 500+ גרם אז הוא בטח שלא יחזיק 773 גרם של הזלמן גרסת הנחושת המלאה.אגב , איזה סוקט זה 478??תודה רבה , ותעזרו לי להחליט מי מבין שני המאווררים מבית זלמן AL-CU או CU (משקל 773 גרם!)??תודה רבה רבה! 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.