עבור לתוכן

המחשב מתעורר מעצמו ממצב שינה.

Featured Replies

פורסם

מה לעשות כדי למנוע זאת??

פורסם

powercfg -devicequery wake_armed 

או

powercfg -lastwake

תכתוב את זה ב CMD

זה יראה לך מה בדיוק מעיר לך את המחשב.

נערך על-ידי TheIronShit

פורסם

מכיר את זה באופן אישי אני פטרתי את הבעיה ע"י שנמוך ושדרוג חזרה*, כנראה בעיה בהתקנה של מערכת ההפעלה, אתה יכול גם להתקין מערכת הפעלה**
אופציות נוספות: הגדלה של קובץ זיכרון הווירטואלי אם הקטנת אותו או הוספת זיכרון גישה אקראית נוסף למחשב RAM ע"י*, או ניקוי העכבר והמשטח יכולים לעזור.

*ניתנת רק אם לא חלפו 3 חודשים מאז השדרוג ע"י הזזת העכבר עד הסוף ימינה לחיצה בעכבר על לחצן שמאלי "הגדרות" לחיצה באותו לחצן על לשונית "אפשרויות מתקדמות" ואז באותו לחצן על "גיבוי, איפוס וריענון" וללחוץ באותו לחצן "שנמוך" לוחץ באותו לחצן על "מאשר" שאני יוכל לשדרג בכל עת את המחשב, תהליך השנמוך יחל בסיומו אתה לוחץ על אותו לחצן בעדכונים ליד השעון ולוחץ על אותו לחצן ב"להוריד" את עדכון חלונות 10 אתה לוחץ רק על הבא או בוחר שמיקרוסופט לא ישלחו פרטים אישיים על שימושים לא חוקיים במחשב (פורנו,סמים,אלימות,הימורים,שיתוף קבצים והקינג או סייבר) באותו לחצן בעכבר.

**אתה מכניס את הדיסק או הכונן ההבזק עם מערכת ההפעלה למחשב, לוחץ על התחל>הפעלה מחדש באותו לחצן בעכבר מחפשׂ בתבליך ההפעלה את מילים בתחתית המסך "Boot Menu" ולוחץ על הלחצן שמופיעה לידם במקלדת אם בחרת בדיסק עם מערכת העפלה בחר בעזרת לחצני החצים במקלדת ב "CD-ROM" או "CD-ROM USB" אם בחרת בכונן הבזק בחר בעזרת לחצני החצים במקלדת ב-"HDD-USB" ולחץ אנתר במקלדת, בXP תצטרך לאשר את ההסכם ובחור בכונן ולפרמט פרמוט מהיר להתקין ולבחור רשת ושם למחשב, ב7 תצטרך רק לאשר את ההסכם ולבחור כונן ללא פרמוט או עם פרמוט כלומר מחיקה של כל הנתונים, המסמכים, המשחקים והתוכנות... ב8 וב10 תצטרך רק לעשות מה שכתבתי ב*.

*** לחיצה ימינית קיצונית של דתי ללאומי במטה בנימין בשולחן בעבודה על הלוגו שמתחתיו רשום "המחשב שלי" בXP או "המחשב" ב7 או "המחשב של rubin 37" ב8 או "rubin 37" ב10 אם אין לוגו כזה יש ללחוץ על התחל וללחוץ לחצן ימני קיצוני עם סרט כתום על הלוגו שמתחתיו רשום "המחשב שלי" בXP או "המחשב" ב7 או "המחשב של rubin 37" ב8 או "rubin 37" ב10 יופיע תפריט ובתפריט ללחוץ לחצן שמאלי ערבי שימות "הצג על שולחן העבודה" יופיע תפריט ויש ללחוץ לחצן שמאלי מסריח על מאפיינים יפתח חלון שבו יש ללחוץ לחצן שמאלי מחבל רוצח מצד ימין כהנא צדק במערכת בעברית או ערבית או הודית או מצד שמאל בוגד מנייק במערכת הפעלה בשפות אחרות על "הגדרות מערכת מתקדמות שוב אותו לחצן על "הגדרות" מתחת לסעיף "ביצועים" לא לשנות לשונית יפתח חלון בחלון יש ללחוץ את אותו לחצן על לשונית "מתקדם" למעלה וללחוץ את אותו לחצן בסעיף זיכרון וירטואלי על "שינוי" ללחוץ את אותו לחצן ארור על הנקודה ליד "גודל מותאם אישית" ולהקיש במלבן הלבן ליד "בגודל התחלתי" את אותם ספרות שמופיעות למעתה ב"מומלץ" ללחוץ על אותו לחצן על התחל>עזרים>מחשבון להקיש את אותם ספרות ב"מומלץ">ללחוץ על כוכבית במקלדת או באותו לחצן בעכבר על כוכבית בחלון המחשבון להקיש על אחד להקיש על נקודה ולהקיש על אפס וללחוץ אנתר ללחוץ בעכבר באותו לחצן על עריכה ובאותו לחצן בעכבר על העתק להיכנס לאותו חלון ובמלבן הלבן ליד "גודל מקסימלי" לחוץ לחצן ימני בעכבר מתנחל על  הדבק ללחוץ לחצן שמאלי רדיקלי על "החל" ואז עם אותו לחצן על "אישור"
 אאטעאכעיכעי" " """"   0   

נערך על-ידי BenSmall Brown

פורסם

^^^לא מבין מה כתבת כאן למעלה - נראה כמו משהו שהדבקת מתרגום אוטומטי.

נא לערוך.

פורסם

מה לא ברור? 

הבעיה או במערכת הפעלה פגומה ברג'סטרי של הפעלת מצב שינה.

או בזיכרון וירטואלי שאין מספיק מקום לשמור את הזיכרון גישה אקראית (RAM) בכונן הדיסק הקשיח (HDD) או בכונן מצב מוצק (SSD),

או בעיות באמצעי הקלט שמעוררים את מצב השינה: הפעלת מצלמה שמזהה שאתה על המחשב ומדליקה אותו באמצעי האבטחה של של חלונות (זיהוי פנים), אבק על משתח העכבר או על נורית האדומה בעכבר, לחצנים דביקים במקלדת, או כל פגם אחר באמצעי הקלט, שליטה מרחוק באמצעי הקלט...

אילה שלושת הסיבות שאני יכול לחשוב עליהן ולא זה לא תרגום של בינג או תרגום מורפולוגי אחר...

גם כתבתי איך לפטור כל בעיה ובעיה, אין מה לערוך יא לחצן שמאלי בעכבר וגם זה שהגיב לפני יא לחצן ימני בעכבר איך אתה מעז לכתוב לפני שאני כותב כל כך הרבה!!!???

פורסם

מה שלא ברור זה איך כל זה קשור בכלל לבעיה.

פורסם

ציטוט של Ivan

מה שלא ברור זה איך כל זה קשור בכלל לבעיה.

אני פטרתי את הבעיה לבד אתה רוצה לעזור ת'עזור, הייתה לך הבעיה הזאת ואתה יודע יותר טוב ממני בבקשה תעזור

כתבתי 3 גורמים שיכולים להיות לבעיה שלו ומדריכים לפטור כל בעיה:

לא צריך להיות גאון כדי להבין מה הקשר בין "המחשב מתעורר מעצמו ממצב שינה מה ניתן לעשות" לבין למשל: "שבמצב שינה הזיכרון גישה אקראית (RAM) נשמר כקובץ זיכרון וירטואלי בכונן הדיסק הקשיח (HDD) או בכונן מצב מוצק (SSD), כדי לענות על הצורך של כותב הדיון לשמור תכניות פתוחות במחשב מבלי לסגור אותם לפני כיבוי המחשב, כאשר הוקצע פחות מקום לקובץ הזיכרון הווירטואלי בסך 150% מזיכרון גישה אקראית (RAM) אז המחשב יתעורר מידית ממצב שינה אחרי שגמר להעביר רק את חלק שנכנס לקובץ הזיכרון הווירטואלי מהזיכרון גישה אקראית (RAM) שגדול מקובץ הזיכרון הווירטואלי בגלל נגיד הוספת עוד כרטיס זיכרון גישה אקראית (RAM) או החלפה בכרטיס זיכרון גישה אקראית (RAM) גדול יותר או הפעלת תכנות לניקוי המחשב שצמצמו את גודל קובץ זיכרון וירטואלי, כדי לפטור זאת תעשה כך וכך..."

פה הסברתי מה זה מצב שינה? למה מצב שינה נועד? ואיך יכולים לפטור סימפטום אחד מתוך ה3 שנתתי לבעיה של התעוררות של המחשב ממצב שינה? ומה הדרכים לפעול כדי לפטור את הסימפטומים לבעיה של כותב הדיון? (שאלות רטוריות). אז יש או אין קשר לבעיה שנתן פותח הדיון למה שרשמתי?

אתה רק מפריע לי לעזור לו, אני מציאה שתעזור לו, במקום סתם להפריע, כל הפטרונות רק יכולים להועיל לכותב הדיון חבל לא לנסות את 3 המדריכים שלי, אני לא בא להתנגח בך רק שתפסיק להפריע, כאשר אנשים בפורום רוצים לעזור תן להם לעזור אם אתה גם רוצה לעזור לו או שאתה יודע יותר טוב ממני מה הפטרון לבעיה שלו ואיך פוטרים אותה אני מזמין אותך בשמחה לעזור לו :-)

פורסם

אין לי שום כוונה  להגיב על הפוסט האחרון שלך!  בכל מקרה, השואל נשאל - לא על ידי - שאלה  לעניין ולא טרח לחזור בכלל לדיון. ועד שיחזור אם בכלל, הדיון הזה מבחינתי סגור.

פורסם

אתה הברחת אותו עם ההפעות שלך, במקום לנסות לעזור לו כמוני, אני מציאה לסגור את הדיון בדיון חדש ללא כל ההפרעות שלך, ושיפתח עוד פעם דיון חדש אם לא מספיקה לו העזרה שלי, או שהוא רוצה עוד פרטים לפתרון הבעיה מאנשים שלא מפריעים וכולם מנסים לעזור לפטור את הבעיה של כותב הדיון.

פורסם

כל מה שהבנתי מהשרשור הזה, זה ימנים, שמאלנים,דתיים, ערבים, פטרת ברגליים וטקילה פטרון.

פורסם
  • מחבר

שלום,

הפכתי ללא זמין את התכונה:
"אפשר שעוני עצר של התעוררות".

בינתיים הכל בסדר.

אני רשום וותיק באתר וגם נעזרתי בו לא מעט.

צר לי על מצב הרוח השלילי שמצאתי בשירשור הזה.

פורסם
ציטוט של TheIronShit

powercfg -devicequery wake_armed 

או

powercfg -lastwake

תכתוב את זה ב CMD

זה יראה לך מה בדיוק מעיר לך את המחשב.

בתור משתמש ותיק, למה לא הגבת לציטוט הנ"ל ? זה היה מספר לך בדיוק מה הסיבה להתעוררות !

פורסם
  • מחבר

אני רשום מ 2009 אבל לא מנוסה בפעולות כאלה. 

ה CMD = מה שנקרא " שורת הפקודה" ?
להקליד על הנקודה המהבהבת?
איך זה ישפיע על עבודת המחשב שלי??
הפעולה שאני ביצעתי -  שהפכתי ללא זמין את התכונה:

לא נכונה / פותרת את הבעיה?

נערך על-ידי rubin 37

פורסם
ציטוט של rubin 37

אני רשום מ 2009 אבל לא מנוסה בפעולות כאלה. 

ה CMD = מה שנקרא " שורת הפקודה" ?
להקליד על הנקודה המהבהבת?
איך זה ישפיע על עבודת המחשב שלי??
הפעולה שאני ביצעתי -  שהפכתי ללא זמין את התכונה:

לא נכונה / פותרת את הבעיה?

ה- CMD זה בערך הכלי הכי יעיל במחשב, והוא יכול להשפיע על כל מה שאתה רוצה אם אתה יודע לעבוד איתו כמובן...

פורסם

כך זה מבוצע ונראה. בצילום הזה ההתעוררות האחרונה  היא עם כפתור ההדלקה שבמחשב.

ואם לא מבינים עצה או בקשה של תומך חוזרים לפורום ושואלים ולא מתעלמים.

Untitled.jpg

נערך על-ידי Ivan

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים