עבור לתוכן

איך אני מעלים את הכיתוב של HOT MOBILE מהתצוגה במכשיר?

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני נועל ואז מדליק את המכשיר הכיתוב הזה מופיע למעלה בצד שמאל (תמונה)
איך אני מסלק את זה? לא מצאתי בהגדרות תצוגה שום דבר שמזכיר את זה.
יש לי סמסונג S5  android version 5.1.1

Screenshot_2016-07-13-20-46-39.png

פורסם

זה רושם לך את השם של הרשת שאתה מחובר אליה. אי אפשר להעיף את זה, לפחות עד כמה שידוע לי. מזה מפריע לך אם אפשר לשאול?

פורסם
  • מחבר

זה התחיל לי רק היום אחרי שעדכנתי האנדרויד ל  version 5.1.1.
אני מעדיף שיהיה לי שם מספר צלזיוס של טמפרטורה, אחוזי בטריה או סתם שיהיה ריק מאשר לראות את זה.

פורסם

תבדוק בהגדרות רשת סלולרית אם יש לך אפשרות להסתיר את זה. ראיתי שבחלק מהטלפונים יש אפשרות כזאת (מוטורולה ספציפית, אבל שווה לבדוק...)

יש גם מודול xposed שעושה את זה, אבל אם אני לא טועה xposed דורש רוט

פורסם
  • מחבר

לא, אין גם שם

פורסם

כנראה הרום הספציפי הזה לא מאפשר. גם לי יש S5 אני על 6.0.1 וגם לי אין אופציה כזאת. אם זה ממש מפריע לך תעשה רוט תתקין משהו שיסתיר לך את זה.

מאוד פשוט לעשות רוט לS5 - אתמול עדכנתי ועשיתי רוט תוך דקה בערך.

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש מושג בענייני הרוט.
איך עושים את זה? מורידים אפליקציה ומתקינים או שזה יותר מסובך?

פורסם

גוגל....

(רק תוסיף את הדגם המדוייק בשורת חיפוש)

בעקרון זו תוכנה שצריך להפעיל במחשב ולחבר את הפלאפון בUSB, תהליך מאוד עדין שצריך לעשות רק אם אתה בטוח שאתה מבין.

אם המצב זה שלא עשית אף פעם רוט או לא צרבת רום צד ג' אז אני לא חושב שהלוגו של HOT שווה את זה..

פורסם
  • מחבר

אם זה גם יגרום למכשיר לעבוד יותר מהר ולהתחמם פחות אז אולי אני אוכל לקחת אותו למישהו מקצועי יותר.
אז רוט זה בעצם כמו לעשות פרמוט נקי למחשב אחרי שאתה קונה ווינדוס שדוחפים לך לתוכו מלא תוכנות שמעמיסות על המחשב מבחינת זכרון ואכסון?

שאלה אחרונה, אם אני לוקח את המכשיר למישהו מקצועי כמה אני אמור לשלם על דבר כזה פחות או יותר?

פורסם

לא ולא.

רוט רק נותן לך הרשאות לגשת לקבצי מערכת.

לגבי מחירים אין לי מושג, זה גם תלוי אל מי אתה (חאפר בתחנה מרכזית או טכנאי מוסמך/רשמי) הולך ומה אתה רוצה שיעשה

פורסם
  • מחבר

אז אני אוותר על הרוט.
לגבי "פרמוט" של המכשיר, יש חיה כזאת?

אני רואה המון תוכנות של סמסונג ו/או גוגל בתוך המערכת.

אני יודע שבווינדוס פרמוט והתקנת ווינדוס נקיה עושה פלאים, יש אופציה כזאת גם למכשיר סלולר?

פורסם

יש איפוס להגדרות יצרן שזה משחזר את המכשיר למצב שבו קיבלת אותו, אבל תוכנות של סמסונג יישארו כי הן חלק מהמערכת (תחשוב כמו שווינדוס מגיע מובנה עם ״צייר״)

אתה יכול לבטל אפליקציות שאתה לא רוצה (לא זוכר איפה זה בדיוק נמצא, תחפש הגדרות-אפליקציות)

ועם רוט אפשר להסיר אותן לחלוטין

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים