עבור לתוכן

עזרה דיי דחופה בנוגע למחשב שאיבד את היכולת להשמיע צלילים

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

עשיתי פירמוט למחשב ישן של חבר, המחשב היה עם ווינדוס xp מקורי והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולאחר הפירמוט המחשב זיהה אוטומטית את כל הדרייברים חוץ מהדרייברים של הקול, ניסיתי להוריד את הדרייברים המקוריים מהאינטרנט ולהתקין אבל גם לאחר ההתקנה של הדרייברים הווינדוס לא זיהה שיש את הדרייברים ועדיין המחשב לא יכול להשמיע שום קול, עכשיו החזרתי בחזרה את ווינדוס xp אבל עדיין הבעיה אותה בעיה וגם לאחר התקנת הדרייברים המחשב לא מזהה אותם ולא מוציא שום קול.

אשמח לעזרה מכם במהירות האפשרית תודה.

פורסם
ציטוט של shir_hshirim

אהלן חברים,

עשיתי פירמוט למחשב ישן של חבר, המחשב היה עם ווינדוס XP מקורי והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולאחר הפירמוט המחשב זיהה אוטומטית את כל הדרייברים חוץ מהדרייברים של הקול, ניסיתי להוריד את הדרייברים המקוריים מהאינטרנט ולהתקין אבל גם לאחר ההתקנה של הדרייברים הווינדוס לא זיהה שיש את הדרייברים ועדיין המחשב לא יכול להשמיע שום קול, עכשיו החזרתי בחזרה את ווינדוס xp אבל עדיין הבעיה אותה בעיה וגם לאחר התקנת הדרייברים המחשב לא מזהה אותם ולא מוציא שום קול.

אשמח לעזרה מכם במהירות האפשרית תודה.

נתקלתי בזה לא מעט - יכול להיות שאת הדרייברים אתה צריך להוריד מאתר התמיכה של לוח האם ולא של יצרן הצ'יפ של הקול (Realtek לדוגמה) או בדיוק להיפך!

תלוי ביצרן ובתאימות עם לוח האם.....

מה דגם לוח האם כולל Revision ?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פי-שיא

נתקלתי בזה לא מעט - יכול להיות שאת הדרייברים אתה צריך להוריד מאתר התמיכה של לוח האם ולא של יצרן הצ'יפ של הקול (Realtek לדוגמה) או בדיוק להיפך!

תלוי ביצרן ובתאימות עם לוח האם.....

מה דגם לוח האם כולל Revision ?

23737cu זה מה שמופיע לי ב cpu-z, איפה אני מוצא את ה  Revision ?

וגם איך אני מוצא את הדרייברים שאני צריך על מנת שהקול יעבוד? באיזה אתר?

סליחה על הבורות ותודה על העזרה.

פורסם

זה מחשב נייד של IBM במקרה?

אם כן - חיפוש בגוגל יהיה הדבר החכם ביותר לעשות - אתה בטח לא הראשון שנתקל בזה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פי-שיא

זה מחשב נייד של IBM במקרה?

אם כן - חיפוש בגוגל יהיה הדבר החכם ביותר לעשות - אתה בטח לא הראשון שנתקל בזה.

תודה לך על התגובה והרצון לעזור,

כן זה מחשב של ibm, והבעיה שאני לא יודע בדיוק מה לחפש, נכנסתי לאתר הרשמי של ibm הורדתי והתקנתי משם את הדרייברים מה יש יותר מזה? ומה צריך בדיוק לחפש בגוגל?

פורסם
  • מחבר

התקנתי מהקישור ובאמת משהו השתנה במנהל ההתקנים עד עכשיו הוא לא הראה את הסימן של הרמקול אלא רק סימן שאלה ועכשיו הוא מראה את הסימן של הרמקול ועליו סימן שאלה צהוב קטן אבל עדיין אין סאונד במחשב איך זה ניתן לתיקון?

תודה

IMG_20160712_190143.jpg

נערך על-ידי shir_hshirim

פורסם
  • מחבר

אהה וגם לא ציינתי שהמחשב קרס מייד תוך כדי התקנת הדרייבר והמסך הבא הופיע.

יכול להיות שהדרייברים לא מתאימים?

IMG_20160712_185825.jpg

פורסם

למה לא להוריד דרייברים מאתר היצרן.

http://support.lenovo.com/il/en/products/laptops-and-netbooks/thinkpad-t-series-laptops/thinkpad-t41/2373?beta=false

בחר את מערכת ההפעלה הרצויה ו-Audio שים לב אם חזרת ל-XP בחר מערכת הפעלה XP 32bit או מכאן ישירות ->

https://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/1ga241ww.exe

פורסם
  • מחבר
ציטוט של HelpSupport

למה לא להוריד דרייברים מאתר היצרן.

http://support.lenovo.com/il/en/products/laptops-and-netbooks/thinkpad-t-series-laptops/thinkpad-t41/2373?beta=false

בחר את מערכת ההפעלה הרצויה ו-Audio שים לב אם חזרת ל-XP בחר מערכת הפעלה XP 32bit או מכאן ישירות ->

https://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/1ga241ww.exe

התקנתי ולא עובד מה אפשר עוד לעשות? :( 

פורסם

תעלה תמונה של מנהל ההתקנים.

בעקרון, במערכת כמו XP יש להתקין את כל הדרייברים של המחשב - עבודה סיזיפית ואי אפשר לקצר.

המחשב הגיע עם מערכת XP - כל יצרן דואג אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה מתוך מחיצה נסתרת וייעודית כך שאין צורך להתקין דרייברים נוספים, אלא רק לעדכן במידת הצורך.

אם התקנת מערכת אחרת ממדיה חיצונית כנראה מחקת את מחיצת ההתקנה בלי לשים לב.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של HelpSupport

תעלה תמונה של מנהל ההתקנים.

בעקרון, במערכת כמו XP יש להתקין את כל הדרייברים של המחשב - עבודה סיזיפית ואי אפשר לקצר.

המחשב הגיע עם מערכת XP - כל יצרן דואג אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה מתוך מחיצה נסתרת וייעודית כך שאין צורך להתקין דרייברים נוספים, אלא רק לעדכן במידת הצורך.

אם התקנת מערכת אחרת ממדיה חיצונית כנראה מחקת את מחיצת ההתקנה בלי לשים לב.

כנראה באמת שמחקתי את המחיצה הזו, עכשיו משום מה המחשב לא עולה אני יצרוב מחדש את המערכת הפעלה ואנסה להתקין את כל הדרייברים ואגב למעלה שמתי כבר תמונה של המנהלי התקנים, במקרה שאתקין את כל הדרייברים ולא יהיה פיתרון מה אפשר לעשות עוד?

פורסם

ממליץ להתקין שוב מ"ה 7 או 8.1 על המחשב ואם תהיה בעיה עם הקול בגלל דרייבר - חזור לבקש עזרה בצירוף תמונה של מנהל ההתקנים.

כמה זכרון יש במחשב ואיזו גירסת מערכת הפעלה (32 או 64) אתה מתקין.

נערך על-ידי HelpSupport

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים