פורסם 2016 ביולי 129 שנים אהלן חברים,עשיתי פירמוט למחשב ישן של חבר, המחשב היה עם ווינדוס xp מקורי והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולאחר הפירמוט המחשב זיהה אוטומטית את כל הדרייברים חוץ מהדרייברים של הקול, ניסיתי להוריד את הדרייברים המקוריים מהאינטרנט ולהתקין אבל גם לאחר ההתקנה של הדרייברים הווינדוס לא זיהה שיש את הדרייברים ועדיין המחשב לא יכול להשמיע שום קול, עכשיו החזרתי בחזרה את ווינדוס xp אבל עדיין הבעיה אותה בעיה וגם לאחר התקנת הדרייברים המחשב לא מזהה אותם ולא מוציא שום קול.אשמח לעזרה מכם במהירות האפשרית תודה.
פורסם 2016 ביולי 129 שנים ציטוט של shir_hshirim אהלן חברים,עשיתי פירמוט למחשב ישן של חבר, המחשב היה עם ווינדוס XP מקורי והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולאחר הפירמוט המחשב זיהה אוטומטית את כל הדרייברים חוץ מהדרייברים של הקול, ניסיתי להוריד את הדרייברים המקוריים מהאינטרנט ולהתקין אבל גם לאחר ההתקנה של הדרייברים הווינדוס לא זיהה שיש את הדרייברים ועדיין המחשב לא יכול להשמיע שום קול, עכשיו החזרתי בחזרה את ווינדוס xp אבל עדיין הבעיה אותה בעיה וגם לאחר התקנת הדרייברים המחשב לא מזהה אותם ולא מוציא שום קול.אשמח לעזרה מכם במהירות האפשרית תודה. נתקלתי בזה לא מעט - יכול להיות שאת הדרייברים אתה צריך להוריד מאתר התמיכה של לוח האם ולא של יצרן הצ'יפ של הקול (Realtek לדוגמה) או בדיוק להיפך! תלוי ביצרן ובתאימות עם לוח האם..... מה דגם לוח האם כולל Revision ?
פורסם 2016 ביולי 129 שנים מחבר ציטוט של פי-שיא נתקלתי בזה לא מעט - יכול להיות שאת הדרייברים אתה צריך להוריד מאתר התמיכה של לוח האם ולא של יצרן הצ'יפ של הקול (Realtek לדוגמה) או בדיוק להיפך! תלוי ביצרן ובתאימות עם לוח האם..... מה דגם לוח האם כולל Revision ? 23737cu זה מה שמופיע לי ב cpu-z, איפה אני מוצא את ה Revision ? וגם איך אני מוצא את הדרייברים שאני צריך על מנת שהקול יעבוד? באיזה אתר? סליחה על הבורות ותודה על העזרה.
פורסם 2016 ביולי 129 שנים זה מחשב נייד של IBM במקרה? אם כן - חיפוש בגוגל יהיה הדבר החכם ביותר לעשות - אתה בטח לא הראשון שנתקל בזה.
פורסם 2016 ביולי 129 שנים מחבר ציטוט של פי-שיא זה מחשב נייד של IBM במקרה? אם כן - חיפוש בגוגל יהיה הדבר החכם ביותר לעשות - אתה בטח לא הראשון שנתקל בזה. תודה לך על התגובה והרצון לעזור, כן זה מחשב של ibm, והבעיה שאני לא יודע בדיוק מה לחפש, נכנסתי לאתר הרשמי של ibm הורדתי והתקנתי משם את הדרייברים מה יש יותר מזה? ומה צריך בדיוק לחפש בגוגל?
פורסם 2016 ביולי 129 שנים מחבר http://www.driverscape.com/manufacturers/ibm/laptops-desktops/23737cu/8498 מכאן הורדתי את הדרייבר החמישי מלמעלה האם משם הייתי אמור להוריד או לא?
פורסם 2016 ביולי 129 שנים AC97, נסה את זה: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
פורסם 2016 ביולי 129 שנים מחבר התקנתי מהקישור ובאמת משהו השתנה במנהל ההתקנים עד עכשיו הוא לא הראה את הסימן של הרמקול אלא רק סימן שאלה ועכשיו הוא מראה את הסימן של הרמקול ועליו סימן שאלה צהוב קטן אבל עדיין אין סאונד במחשב איך זה ניתן לתיקון? תודה נערך 2016 ביולי 129 שנים על-ידי shir_hshirim
פורסם 2016 ביולי 129 שנים מחבר אהה וגם לא ציינתי שהמחשב קרס מייד תוך כדי התקנת הדרייבר והמסך הבא הופיע. יכול להיות שהדרייברים לא מתאימים?
פורסם 2016 ביולי 129 שנים למה לא להוריד דרייברים מאתר היצרן. http://support.lenovo.com/il/en/products/laptops-and-netbooks/thinkpad-t-series-laptops/thinkpad-t41/2373?beta=false בחר את מערכת ההפעלה הרצויה ו-Audio שים לב אם חזרת ל-XP בחר מערכת הפעלה XP 32bit או מכאן ישירות -> https://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/1ga241ww.exe
פורסם 2016 ביולי 129 שנים מחבר ציטוט של HelpSupport למה לא להוריד דרייברים מאתר היצרן. http://support.lenovo.com/il/en/products/laptops-and-netbooks/thinkpad-t-series-laptops/thinkpad-t41/2373?beta=false בחר את מערכת ההפעלה הרצויה ו-Audio שים לב אם חזרת ל-XP בחר מערכת הפעלה XP 32bit או מכאן ישירות -> https://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/1ga241ww.exe התקנתי ולא עובד מה אפשר עוד לעשות?
פורסם 2016 ביולי 129 שנים תעלה תמונה של מנהל ההתקנים. בעקרון, במערכת כמו XP יש להתקין את כל הדרייברים של המחשב - עבודה סיזיפית ואי אפשר לקצר. המחשב הגיע עם מערכת XP - כל יצרן דואג אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה מתוך מחיצה נסתרת וייעודית כך שאין צורך להתקין דרייברים נוספים, אלא רק לעדכן במידת הצורך. אם התקנת מערכת אחרת ממדיה חיצונית כנראה מחקת את מחיצת ההתקנה בלי לשים לב.
פורסם 2016 ביולי 129 שנים מחבר ציטוט של HelpSupport תעלה תמונה של מנהל ההתקנים. בעקרון, במערכת כמו XP יש להתקין את כל הדרייברים של המחשב - עבודה סיזיפית ואי אפשר לקצר. המחשב הגיע עם מערכת XP - כל יצרן דואג אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה מתוך מחיצה נסתרת וייעודית כך שאין צורך להתקין דרייברים נוספים, אלא רק לעדכן במידת הצורך. אם התקנת מערכת אחרת ממדיה חיצונית כנראה מחקת את מחיצת ההתקנה בלי לשים לב. כנראה באמת שמחקתי את המחיצה הזו, עכשיו משום מה המחשב לא עולה אני יצרוב מחדש את המערכת הפעלה ואנסה להתקין את כל הדרייברים ואגב למעלה שמתי כבר תמונה של המנהלי התקנים, במקרה שאתקין את כל הדרייברים ולא יהיה פיתרון מה אפשר לעשות עוד?
פורסם 2016 ביולי 129 שנים ממליץ להתקין שוב מ"ה 7 או 8.1 על המחשב ואם תהיה בעיה עם הקול בגלל דרייבר - חזור לבקש עזרה בצירוף תמונה של מנהל ההתקנים. כמה זכרון יש במחשב ואיזו גירסת מערכת הפעלה (32 או 64) אתה מתקין. נערך 2016 ביולי 129 שנים על-ידי HelpSupport
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.