עבור לתוכן

המלצה לטאבלט אנדרואיד 10 אינץ'

Featured Replies

פורסם

אמא מחפשת טאבלט אנדרואיד 10 אינץ' סביר. השימוש הוא גלישה/קריאה ולא יותר מזה ( מקסימום וידיאו ב-youtube). לא צריך סלוט ל-sim, לא מצלמה טובה, לא מעבד גרפי חזק.

חשוב מסך באיכות טובה יחסית וכמות אחסון יחסית גדולה או לחלופין סלוט לכרטיס זיכרון.

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

ההגדרות שלך מאוד כלליות ללא ציון טווחי מחיר או העדפה לרכישה בארץ ו/או מחו"ל, אבל אנסה לתת הכוונה בכל זאת: שוק הטאבלטים הוצף ביצרניות הסיניות שגרמו למרבית היצרניות הבינלאומיות המוכרות לוותר ולברוח, ומסכים איכותיים הם לרוב אחד מהדברים שיותר בעייתי למצוא.

במצב כזה, הייתי שוקל ללכת על ה-Galaxy Tab S2 9.7 שמגיע עם מסך Super AMOLED איכותי מאוד, שבב עם עוצמת עיבוד גבוהה מהנורמה, עיצוב ואיכות בנייה טובים ו-32GB של נפח אחסון לצד 3GB של RAM. זמין בארץ בפחות מ-2,000 ש"ח.

במידה וזה יקר מדי, אני חושב שאפשר לשקול את ה-Lenovo Tab 2 A10, עם מסך IPS ברזולוציית FullHD, נפח אחסון של 32GB, זכרון RAM של 2GB ומחיר של פחות מ-1,000 ש"ח - אם כי כדאי לציין שהוא גם מגיע עם שבב Mediatek מרובע ליבות בינוני מאוד, וגם מערכת אנדרואיד KitKat שהיא קצת ענתיקה.

אם יש אופציית חו"ל, הייתי שוקל גם את הנקסוס 9 - למרות שלא ברור לי עד כמה קשה להשיג אותו כרגע, כשהוא כבר לא נמכר בחנות הרשמית של גוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים