עבור לתוכן

סרטון מ-ד-ה-י-ם!

Featured Replies

פורסם

בתקופת TFC בארץ(למי שמכיר), היינו מגעים לכזאתי רמה, רק חבל שכל העסק התפרק

אתה בטח לא מודע אפילו לקהילת ה-Quake הראשונית שהיתה כאן בארץ.. אויי אלה היו הימים.. עוד לפני שאפילו התחילו להשתמש בעכבר במשחקים.. ואז שהתחילו נהיה כל כך כיף ומקצועי.. אוף.. ימי התיכון.. ;D

תבדוק את ההיסטוריה:

http://www.planetquake.com/iqmuseum

Israeli Quake Musem

בזמנו היה את IQN, האתר הישראלי לחדשות ה-Quake של AlderaaN (שגם לקח חלק מקלאן TDO ששלטה במשחק), שכאשר הוא התגייס הוקם מחדש ע"י חברי הוותיק Censored..

OMG עדיין קיים האתר של הקלאן שלי THE.. חחחח.. אויי איזה אנטיקה!

אגב - יש לי חבר שעכשיו עדיין משחק ב-Quake המקורי בנט.. פשוט בשרתים בחו"ל.. הוא אומר שהפינג שלו עם האינטרנט המהיר הוא בסביבות ה-100, אז לא שונה בהרבה מימי המודם שלנו.. אני חושב שאני אצטרף אליו בקרוב, זה פשוט היה כל כך טוב.. :)

-----

בקשר לסרטון:

אנשים קופצים - מגניב..

טניס שולחן אסייתי - WTF?!

סוף של אנשים רוקדים - ראיתי ילדים כאלו בבונוס איירס בארגנטינה שהיו הרבה יותר טובים בזה.. ללא איסוסים בכלל.. מדהים איך חוסר בבית ספר והשקעה במשחקי מחשב גורמים לך להתמקצע במשהו.. ;D

פורסם
  • מחבר

האלה שקופצים מהגג זה חבורת צרפתים, הראו אותם פעם בAXN...

שימו לב שבקפיצות הענקיות הוא מתגלגל בסוף כנראה לבלום את הנפילה...

אני אהבתי את הקטעים שרודני מולאן עושה עם הסקייטבורד, ראיתי פעם גם סרטון שלו רוכב ועושה טריקים על סקט עם זוג אחד של גלגלים :o

פורסם

בקשר לילדים שרוקדים בסוף...

כשהייתי בפולין בקניון הענקי בורשה ביום האחרון היה שם אולם ארקייד כזה

והיה משחק די דומה לזה רק שצריך לעשות כל מיני תנועות עם הידיים כל אחת בנפרד

ויש חיישנים שמזהים.

היו שם שני פולניות חמודות בנות איזה 14 ככה ששיחקו והן פשוט היו מטורפות! מזיזות את הידיים כלכך מהר לפי ההוראות במסך...פשוט מדהים... :o

זה דורש המון אימונים הקקי הזה... :-\

פורסם

וואי זה מזכיר לי שראיתי מין מכשיר שאפשר לחבר לקונסולת משחקים, ואז אם משחקים במשחק מכות כלשהו, אתה צריך באמת לבעוט/לתת אגרוף וכאלה, וחיישנים שמורכבים על עמודים ב-4 פינות קולטים את זה ומעבירים למסך....

ד"א למה שרואים בסרטון בסוף קוראים dance dance revolution - שבקיצור זה DDR......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים