פורסם 2004 באפריל 1221 שנים בסרטון הזה (ששמו eeK!) יש קטעים מדהימים של יכולת מכל מיני תחומים כמו: סקייטבורד, משחק פינג-פונג, טטריס, משחקי מחשב, חבורת צרפתים שקופצים מגגות, יויו ועוד.... הלינקכפתור ימני->שמירה בשם\save target as) http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6&F=6&M=0 עריכה: הלינק כנראה שבור, אפשר להוריד את הסרט מהדף הזה: http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6 אחרי הרשמה קצרה לאתר
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים איך אני שונא אנשים שבאים , מביאים משהו מגניב להוריד , אבל אז מגלים שצריך להרשם . כאילו מה הקטע ?!?! תהנו - User - HWZone.co.ilPass - 1234*מוריד*נ.בשכחת לציין שזה 180 מגה ._.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים תהנו - User - HWZone.co.il Pass - 1234 יפה מצידך שחסכת את ההרשמה והבאת ניק וסיסמה...
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים הוריד על 25בכך זאתהקטע עםquakeזה כל כך קלבתקופת TFC בארץ(למי שמכיר)היינו מגעים לכזאתי רמה, רק חבל שכל העסק התפרק
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אוףלהוריד 183 מגה על מהירות של 25....בלעעעעעעעעעעעע :-\ד"א סרטון ממש חמוד... אבל דווקא לוינס קרטר יש הטבעות יותר יפות...
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מזכיר לי שהיה פעם בערוץ 5 את המשחקים הגדולים של ה-NBA בכל הזמנים....אחחח.... איזה מהלכים רצו שם...
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים הסרטון בהחלט יפה מאוד! ה-CS מצחיק, ומגניב לאלה! ה-יויו פשוט חולני, אני הייתי חוטף קשר כזה ביד שזה לא היה יוצא.. ;D הקטע עם הגולף היה פשוט מ-ה-מ-ה-ם! אני ממש אהבתי את זה ! איזה יופי הוא שולט על כזה כדור עם המקל גולף! הקטע עם הסקט - נחמד, ישן מאוד..מזכיר לי את התקופה שאני נסעתי על סקט וראיתי מלא סרטים וסרטונים.. 8) הקטע הכי הכי שווה והכי הכי מטורף שיש זה עם האנשים שקופצים גגות, היה שם אחד שקפץ כמה מטרים טובים והוא יוצא מזה מבסוט! יוווו זה כזה מפחידדדדד!! אנשים מטורפים!! קופצים מגג בפליקפלק וסלטות, וקופצים מגג גבוהה לאחד נמוך בלא מעט בכלל מטרים! פשוט מטורף לגמרייי!! הפינגפונג קורעעעע מצחוקקק!! חחח הוא מביא שם גלגלון וקופץ על השולחן, ואיך הוא עונה על כל כדור, מטורף וקורע! LOL סרטון מגניב!
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אבל איך לא כואב לאלה שקופצים?שאתה רץ וקופץ אז זה בסדר כי אתה פשוט דופק גלגול....אבל היה קטע שהוא קפץ מקורה איזה 4~ מטר למטה!אני לא יודע מה איתכם אבל שאני קפצתי כזה גובה פעם אחת (איפה פחות ממה שהוא קפץ) כאבו לי הרגליים יומיים....
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים ועוד הוא קופץ בריצה או מעמידה, שזה יותר מפחיד ונוראי! שאני קפצתי גג של מעל 3 מטר אני ירדתי כזה והייתי במקביל לקיר שאני מחזיק את עצמי עם הידים את הקצה של הקיר ואז עזבתי את הידים ונתתי תנופה קטנה עם הרגל מקיר כדי להתרחק ממנו, זה כאב לי ברגליים ופעם אחת עשיתי עוד פעם את אותו דבר שאני נתלה כזה (ואגב אם אתה נתלה, אז הגובה יורד באיזה מטר וחצי פלוס..בגלל שהרגליים שלך יותר קרובות לאדמה) אז בטעות החלקתי בנחיתה על התחת וכאב לי למעלה מחודש, ובקושי יכולתי לשבת.. ותחשבו שהוא קופץ את זה בכיף, בריצה, ב...Weeeeeeee..
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים באמת מדהים אלה שקופצים שם. מה זה הדבר הזה בסוף אחרי הקרדיטים? מה הם עושים שם?
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אבל איך לא כואב לאלה שקופצים?שאתה רץ וקופץ אז זה בסדר כי אתה פשוט דופק גלגול....אבל היה קטע שהוא קפץ מקורה איזה 4~ מטר למטה!אני לא יודע מה איתכם אבל שאני קפצתי כזה גובה פעם אחת (איפה פחות ממה שהוא קפץ) כאבו לי הרגליים יומיים....4 מטר? יותר כמו איזה 4 קומות.... מה זה הדבר הזה בסוף אחרי הקרדיטים? מה הם עושים שם?זה מין משחק (לפלייסטיישן נדמה לי) שלפי טקטיוי הפך ללהיט בארה"ב, שיש לך מוזיקה ואתה יענו רוקד לפי המוזיקה לפי תנועות שמופיעות על המסך. שים לב שהם עומדים על משטח מיוחד שיש עליו לחצנים כאלו כמו בגיימפד, והם "פשוט" זזים לפי החיצים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.