עבור לתוכן

מחפש פיתרון שיגרום לwifi שלי להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה

Featured Replies

פורסם

אני גר בבית קרקע עם 2 קומות שבקומה הראשונה הראוטר נמצא בחדר שלי. קיר אחד של החדר שלי זה קיר ממד.

קניתי מגדיל טווח לפני שנה ושמתי אותו בסלון שזה 7-10 מטר מהחדר שלי ועדיין הwifi לא מגיע לקומה העליונה בעוצמה טובה ובחלק מהחדרים בקומה למעלה אין בכלל קליטה של הwifi.

הראוטר שנמצא ברשותי הוא: TP Link W9980 והמגדיל טווח שיש ברשותי הוא TLWA850RE של TP Link

אני מחפש פיתרון שיגרום לwifi להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה. פיתרון זול אם יש. תודה לעוזרים

פורסם

אתה יכול לקנות אנטנה חזקה ולהציף את הבית בקרינה. מצד שני, אתה בטוח שאתה רוצה להציף את הבית שלך בקרינה אלקטרומגנטית חזקה במיוחד 24/7?

אם אתה יכול להגיע עם כבל רשת לקומה העליונה (בדרך כלל אפשר דרך ארון חשמל) שים Access Point כלשהו ושלום על ישראל :)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אביב גפן

אתה יכול לקנות אנטנה חזקה ולהציף את הבית בקרינה. מצד שני, אתה בטוח שאתה רוצה להציף את הבית שלך בקרינה אלקטרומגנטית חזקה במיוחד 24/7?

אם אתה יכול להגיע עם כבל רשת לקומה העליונה (בדרך כלל אפשר דרך ארון חשמל) שים Access Point כלשהו ושלום על ישראל :)

אין לי אפשרות להגיע עם כבל לקומה העליונה. ואני גם לא מעוניין. אני רוצה פיתרון אלחוטי אם יש.

פורסם

יש לך HOT או Yes?

יש להם מכשיר שמתחבר לתשתית שלהם וככה אתה יכול להתחבר בין שני הקומות בין ה"ראוטר" הראשי שלך לבין מגדיל טווח\Access Point כלשהו בלי בעיה ובלי התקנת תשתית חדשה.

לי יש את HOT והמכשיר שלהם נקרא MOCA.

פורסם

לא מעונין, לא מעוניין. רצונו של אדם כבודו.

בהצלחה במציאת פתרון :)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Googleness

יש לך HOT או Yes?

יש להם מכשיר שמתחבר לתשתית שלהם וככה אתה יכול להתחבר בין שני הקומות בין ה"ראוטר" הראשי שלך לבין מגדיל טווח\Access Point כלשהו בלי בעיה ובלי התקנת תשתית חדשה.

לי יש את HOT והמכשיר שלהם נקרא MOCA.

יש לי הוט. כמה עולה המכשיר הזה ולאיפה מחברים אותו?

בכל מקרה הלכתי לחנות וקניתי מגדיל טווח של EDIMAX דגם EW-7416APn V2 עם 2 אנטנות. שמתי אותו בסלון במקום המגדיל טווח הישן של TP Link ויש לי כרגע קליטה אלחוטית גבוהה בכל הבית כולל בקומה למעלה.

הבעיה נפתרה. תודה לכל מי שעזר

פורסם

זה טכנית בחינם. אתה מבקש שיתקינו לך 2 כאלו.

אצלי שמתי אחד ליד ה FiberBox שהוא המודם\ראוטר שלי ובקומה השנייה ליד ה TpLINK שמתי את השני.

מבחינה לוגית זה יוצא כאילו התחברתי עם ה Access Point לאחד מהארבעה חיבורי LAN שב FiberBox ואז זה עובד לא רע בכלל.

בנוסף יש לי ב TP Link למעלה ארבעה חיבורים (זה עקרונית ראוטר סתם אני משתמש בו בתור מגדיל טווח) אז מעבר לעוד רשת אלחוטית לקומה השנייה זה מאפשר לי להתחבר עם כבל מהמחשב ישירות לFiberbox דרך הקומבינה הזאת.

כל זה בלי השחלות בקירות או מגדילי טווח אלחוטיים מהם היה לי ניסיון רע ומר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Googleness

זה טכנית בחינם. אתה מבקש שיתקינו לך 2 כאלו.

אצלי שמתי אחד ליד ה FiberBox שהוא המודם\ראוטר שלי ובקומה השנייה ליד ה TpLINK שמתי את השני.

מבחינה לוגית זה יוצא כאילו התחברתי עם ה Access Point לאחד מהארבעה חיבורי LAN שב FiberBox ואז זה עובד לא רע בכלל.

בנוסף יש לי ב TP Link למעלה ארבעה חיבורים (זה עקרונית ראוטר סתם אני משתמש בו בתור מגדיל טווח) אז מעבר לעוד רשת אלחוטית לקומה השנייה זה מאפשר לי להתחבר עם כבל מהמחשב ישירות לFiberbox דרך הקומבינה הזאת.

כל זה בלי השחלות בקירות או מגדילי טווח אלחוטיים מהם היה לי ניסיון רע ומר.

לא הצלחתי להבין מההסבר לאיפה הוט מחברים את המכשיר הזה ואז איך אני מחבר את הראוטר הראשי או את המגדיל טווח אליו? אם תוכל להשתמש בשפה פשוטה כדי שאני יבין אני אשמח

פורסם

יש לך את הממיר\מודם של הוט?

הם פשוט שמים לידו קופסה קטנה כזאת.

מהקופסא יש לך כבל לחשמל וכבל שהולך לקיר לתוך התשתית של הוט (הכבלי COAX האלה).

עכשיו יש לך על כל מכשיר כזה פורט של RJ-45 שאתה יכול להתחבר אליו ואז זה טכנית מתחבר למה שמחובר בצד השני שלו.

אז ממכשיר אחד אתה מתחבר לרביעיים הפורטים בראוטר וממכשיר אחר למגדיל הטווח שלך.

זה המכשיר: http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/internet/moca

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים