עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש לגיימינג 1500+- כל ספק ומארז אם צריך

Featured Replies

פורסם

שלום , 

המסך שלי הוא 22" Full HD LED LCD Monitor 1920X1080

מפרט מחשב : CPU
    Intel Core i5 2320 @ 3.00GHz    40 °C
    Sandy Bridge 32nm Technology
RAM
    ‎8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
Motherboard
    Dell Inc. 0GDG8Y (CPU 1)
Graphics
    E2240 (1920x1080@60Hz)
    1023MB NVIDIA GeForce GT 530 (Unknown)    46 °C
Storage
    465GB Seagate ST3500413AS ATA Device (SATA)    38 °C
    7GB ADATA USB Flash Drive USB Device (USB)
Optical Drives
    TSSTcorp DVD+-RW SH-216AB ATA Device
Audio
    High Definition Audio Device

Motherboard(לוח אם לא יודע מה לרשום בדיוק , שלחתי הכל כמעט..)
    Manufacturer    Dell Inc.
    Model    0GDG8Y (CPU 1)
    Version    A00
    Chipset Vendor    Intel
    Chipset Model    Sandy Bridge
    Chipset Revision    09
    Southbridge Vendor    Intel
    Southbridge Model    H61
    Southbridge Revision    B3
        BIOS
            Brand    Dell Inc.
            Version    A03
            Date    29/09/2011
        PCI Data
                Slot PCI-E
                    Slot Type    PCI-E
                    Slot Usage    In Use
                    Data lanes    x16
                    Slot Designation    PCIEX16
                    Characteristics    3.3V, Shared, PME
                    Slot Number    0
                Slot PCI-E
                    Slot Type    PCI-E
                    Slot Usage    In Use
                    Data lanes    x1
                    Slot Designation    PCIEX1
                    Characteristics    3.3V, Shared, PME
                    Slot Number    1

ספק אני חושב 300W השבוע אפתח ואעדכן אם צריך , אז תמליצו  לי על כרטיס מסך הכי טוב למחשב מקסימום אחליף ספק + מארז או אחד מהם אם צריך.

תקציב בערך 1500+- לכל מה שצריך לשדרג, לגיימינג אבל כרטיס שהמפרט שלי יריץ אותו על הכי טוב שלא יהיה צוואר בקבוק (בגדול אני לא יודע מה זה, רק שזה מוריד מהאיכות של הכרטיס.מ)

אני רוצה להריץ משחקים כמו Gta V , Bf4 , just cause 3 על אולטרה , או לפחות בקירוב שאוכל להנות כמה שיותר. אשמח שההמלצות יהיו על ivory,ksp.

אלא אם כן ההבדל הוא משמעותי ועדיף חנות אחרת שתעשה משלוח.

* אני לא יודע לחבר חלקים כך שאם אזמין , טכנאי מחשבים יוכל לחבר לי בעיר שלי את החלקים נכון ?

פורסם

תזמין מחול RX 480 והדבר היחיד שצריך לעשות ב"התקנה" זה לדחוף את זה לסלוט המתאים ולחבר כבל חשמל אחד שמגיע מהספק(אין דרך לטעות)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות מהארץ ..

לגבי הכרטיס מסך הזה לא יהיה לי צוואר בקבוק ? יש לך כרטיס מסך אחר שיעבוד לי טוב על המפרט הנ"ל ?

ואשמח לעוד פרטים אם צריך כמו מארז כלשהו , ספק כח ..

פורסם

צריך ספק כוח מעל 400, כנראה שיהיה צוואר בקבוק קל בגלל המעבד שלך בחלק מהמשחקים.
אם אתה חייב לקנות בארץ אז תחפש GTX 980 ביד שניה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage
ציטוט של Moon-Mage

צריך ספק כוח מעל 400, כנראה שיהיה צוואר בקבוק קל בגלל המעבד שלך בחלק מהמשחקים.
אם אתה חייב לקנות בארץ אז תחפש GTX 980 ביד שניה.

תודה על התגובה , כיצד מתבטא הצוואר הבקבוק ? האם עדיין המשחקיות תהיה טוב יותר ככל שהכרטיס טוב יותר מרגע שיש צוואר בקבוק ?

לגבי ספק כח ומארז אני לא מבין בזה אז אשמח אם תוכל לשלוח לי דגמים מ ivory או ksp או להגיד לי איך לדעת לבחור כי אני לא יודע מה ההבדל , אם יש בין הדגמים.

לגבי הכרטיס מסך אני מעדיף מחנות , במקרה ואמצא מציאה במחיר טוב אשקול לקנות יד שנייה .

אני לא מחפש להיות גיימר רצחני פשוט למשחקים כמו Bf4 , just cause 3 , gta v אולי קצת מעבר ככה שאם אפשר את האופציות האלה במחיר יותר זול אעדיף זאת.

עוד המלצות אנשים?

פורסם

צוואר בקבוק - בקצרה, במקרה שלך המעבד לא ייתן לכרטיס מסך לעבוד ברמה המקסימלית שלו בחלק מהמשחקים, מה שככל הנראה יגרום להאטה. (שמתבטאת בפחות פריימים לשניה?)

ספק כח לא כזה משנה לך כל עוד אתה קונה בחנות אמינה אתה רק צריך לוודא שהוא נותן מספיק כח לחומרה שלך. בדר"כ 500W יספיקו.

כרטיס מסך אני ממליץ RX 470 \ 480 תלוי בתקציב ומתי אתה מתכוון לקנות + ספק נורמלי לא צריך לעלות יותר מ 1500 בארץ אני מנחש.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Rusty Kuntz

צוואר בקבוק - בקצרה, במקרה שלך המעבד לא ייתן לכרטיס מסך לעבוד ברמה המקסימלית שלו בחלק מהמשחקים, מה שככל הנראה יגרום להאטה. (שמתבטאת בפחות פריימים לשניה?)

ספק כח לא כזה משנה לך כל עוד אתה קונה בחנות אמינה אתה רק צריך לוודא שהוא נותן מספיק כח לחומרה שלך. בדר"כ 500W יספיקו.

כרטיס מסך אני ממליץ RX 470 \ 480 תלוי בתקציב ומתי אתה מתכוון לקנות + ספק נורמלי לא צריך לעלות יותר מ 1500 בארץ אני מנחש.

תודה על התגובה , הrx470 ארוך המכרטיס מסך הנוכחי שלי ב 2.5 סנטימטרים (לא בדקתי כמה מקום פנוי יש) רק באינטרנט תהבדלים , האם זהו הבדל קטן כך שבטוח הכרטיס rx 470 יכנס?

ולגובה אין משמעות נכון? לגבי החלפת ספק , אמורה להיות איזו שהיא בעיה? או שזה יעבור חלק? ואיך אני יודע איזה ספק מתאים לחומרה? לכרטיס מסך RX470 . 

והאם בגלל החלפת הכרטיס מסך אצטרך להחליף קירור, מאוורים או דברים כאלה?

סליחה על החפרנות פשוט אני רוצה לחסוך בעיות ..

פורסם

מחשבון צריכת חשמל למחשב, אין הבדל כזה גדול במחיר, ספק של 450-550W יספיק לך. לפי מה שאני יודע, הגובה והאורך של הכרטיס משנה רק לגודל של המארז שלך. אם יש לך מארז סטנדרטי לא צריכה להיות לך בעיה. אין צורך להחליף קירור ומאווררים אם הכל כבר תקין.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Rusty Kuntz

מחשבון צריכת חשמל למחשב, אין הבדל כזה גדול במחיר, ספק של 450-550W יספיק לך. לפי מה שאני יודע, הגובה והאורך של הכרטיס משנה רק לגודל של המארז שלך. אם יש לך מארז סטנדרטי לא צריכה להיות לך בעיה. אין צורך להחליף קירור ומאווררים אם הכל כבר תקין.

אם אני קונה מארז גדול יותר וספק חזק יותר, צריך לקנות מאוורים , קירור וכדומה למארז\ספק ? 

פורסם
ציטוט של Yaniv Peretz

אם אני קונה מארז גדול יותר וספק חזק יותר, צריך לקנות מאוורים , קירור וכדומה למארז\ספק ? 

אם הכל תקין בדר"כ לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים