עבור לתוכן

מה אני יכול לקנות ב700 שקל?

Featured Replies

פורסם

כל הכסף שלי בדרך כלל יוצא על אוכל .. פיצות המבוגרים .. ;D

לדעתי אם אין משהוא שאתה ממש צריך או רוצה כרגע , תחסוך תכסף ליום גשום , עוד חודש לא יתחלף המטבע והכסף יהיה חסר ערך אין לך מה לדאוג :)

פורסם

באמת יש עוד חיים חוץ ממחשבים... קנה איזה מחשבון גרפי של קאסיו ;D

פורסם

דבר ראשון נראה לי 700 ש"ח בשביל מחשב כזה זה מכובד מאוד. היית לוקח את ההצעה ולא חושב פעמיים.

דבר שני על מה להוציא את הכסף מממ... שמע אתה הולך בקרוב להוצאי רשיון על רכב תשמור את הכסף ותקנה איזה רמקולים או מגבר טובים לרכב (ניתן למצוא בתחנה מרכזית בת"א) או כל דבר אחר לרכב. גם ככה יהיו לך הוצאת כמו דלק, או שאבא שלך משלם על הדלק? מה שאני הייתי קונה ב 700 ש"ח זה איזה טיסן נחמד כזה כמו שיש ב NETACTION לא משהו מקצועי סתם לתחביב לסופי שבוע כדי להתרחק מהמחשב אבל אני החלתתי לקנות אוטו כך שהטיסן מבטל :P.

לסיכום אם אין לך מה לעשות אם הכסף תשמור אתו לתקופה שתזדקק לו. ותזכור דבר אחד יש חיים מעבר למחשבים...

פורסם
  • מחבר

אבא שלי דואג לכל ההוצאות של האוטו שזה כולל תוספות דלק וכו..

בקשר לטסט שמיני זה היה בצחוק אני רק בחופש הגדול יתחיל שיעורים

בקשר למכירת מחשב, לפני 10 דקות הוא נמכר..

אני כנראה ישמור אותו יש לי עוד קצת כסף בצד ועוד מעט ישתחרר עוד קצת

ויקח כמה כסף מתי שאני באמת יצטרך..

פורסם

באמת יש עוד חיים חוץ ממחשבים... קנה איזה מחשבון גרפי של קאסיו ;D

התכוונת לומר מחשבון גראפי של TI.

לנושא המקורי של הפתיל. אם אין לך רעיונות במה להשקיע את הכסף, אז אולי כדאי שתשמור אותו לבינתיים במקום לזרוק אותו על משהו שאתה בהכרח צריך.

פורסם
  • מחבר

כן זאת ההחלטה הסופית שלי שמתי את הכסף הזה ועוד קצת שהיה לי בצד, ועוד מעט ישתחרר כמו שאמרתי עוד קצת

בנתיים לקחתי איזה 250 שקל לקנות היטסינק חדש וזייהו שאני יצטרך יהיה לי כסף זמין

תודה רבה על כל העצות :) אהבתי במיוחד את המיניבאר שאני יצטרך להכניס את הרכב לתוך החדר כי זה מיניבאר למציט של האוטו ולא לשקע חשמל ביתי חחח אבל חפיף

יאאלה לילה טוף :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים