עבור לתוכן

איך לסדר שה USB במחשב יעבוד במהירות 2.0 ולא 1.1?

Featured Replies

פורסם

שלום, כל פעם שאני מחבר מכשיר כלשהוא לאחת מהיציאות במחשב הוא כותב לי שהתקן זה יכול להשתמש בusb 2.0 לביצועים גבוהים יותר

איך לפתור את זה??

אלה פרטי המערכת שלי

Operating System:    Windows XP Professional 32-bit SP3
CPU
    Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz    38 °C

Wolfdale 45nm Technology
RAM
    ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)
Motherboard
    MSI G41TM-E43 (MS-7592) (CPU 1)    32 °C
Graphics
    DELL U2312HM (1920x1080@60Hz)
    1024MB ATI Radeon HD 5600 Series (Gigabyte)    42 °C
Storage
    465GB SAMSUNG HD502HI (SATA)    30 °C
Optical Drives
    HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40
Audio
    ATI High Definition Audio Device

פורסם

כנס לBIOS (במאצעות לחיצה על DEL/F2/F8)

כנס לIntegrated Peripherals

בUSB MODE בחר בHI-SPEED במקום בFULL-SPEED.

בוא נראה אם זה יפתור את הבעיה

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לביוס

ואין לי שם אפשרות של USB MODE

פורסם

אשמח אם תתן צילום מסך. נכנסת ל Integrated Peripherals?

אתה אמור לראות משהו כזה

usb-speed.jpg

ואז במקום FULLSPEED לשנות לHI-SPEED

נסה להיכנס לAdvanced.

פורסם
  • מחבר

צילום מסך של  Integrated Peripherals

WP_20160627_003.jpg

פורסם

הייתי ממליץ לך גם לעבור למערכת קצת יותר מתקדמת,נניח WINDOWS 7 שתדע לנצל טוב יותר החומרה שלך ותהיה מעודכנת יותר ומאובטחת יותר

פורסם
  • מחבר

התקנתי את התוכנה ועדכנתי את הדרייברים...ואני חושב  שזה פתר את הבעיה...תודה רבה

בשביל לעבור לוינדוס 7 אני אצטרך כבר להחליף את כל המחשב..

פורסם

בתכלס אם אתה עובד על XP, ואין לך אפליקציה מיוחדת שמצריכה מערכת הפעלה מיקרוסופטית כבר יהיה לך עדיף לנסות מערכת הפעלה מבוססת לינוקס.

יש די הרבה אפליקציות שיתאימו לך בילט אין (דפדפנים שונים כמו FF ו Chrome). יש אפילו תמיכה של Steam בלינוקס עם מגוון די גדול של משחקים וכולי.

אתה לא חייב להתקין פשוט תריץ במצב שנקרא Live CD או בורסיה המודרנית Live USB, שווה לך לבדוק הפצות ממשפחת אובונטו\מינט.

היופי שם שאתה יכול לבחור סביבה גרפית ואז אם יש לך מחשב ישן להשתמש בסביבה גרפית קלילה (למשל XFCE) ואז לעבוד בלי מעמסה על המחשב.

פורסם
ציטוט של Googleness

בתכלס אם אתה עובד על XP, ואין לך אפליקציה מיוחדת שמצריכה מערכת הפעלה מיקרוסופטית כבר יהיה לך עדיף לנסות מערכת הפעלה מבוססת לינוקס

למה זה עדיף? מה הוא ירוויח?

יש אפליקציות, ויש "אפילו" תמיכה, ז"א שזה יעבוד לו והוא יסתדר. אבל מאיפה הבנת שהוא לא מסתדר כרגע?

(אם ההשוואה היא ל-WIN7 אז אני הייתי מוסיף שאם הוא לא חייב 7 בגלל תכונה כזו או אחרת ולא נשמע שזה המצב - עדיף שפשוט ישאר על XP, זה די אותו דבר, חוץ מתפריטים וחלונות קצת יותר יפים).

פורסם

XP היא מערכת הפעלה ארכאית, מיושנת עם פי'צרים רבים שחסרים בה. כבר שנים שהיא לא מקבלת תמיכה רשמית ולא מקבלת עדכוני אבטחה.

מלבד העובדה ששימוש בה חושף את המשתמש לפרצות אבטחה שונות וכמובן חוסר תמיכה באפליקציות ורכיבי חומרה מודרניים יותר אם אין שום צורך ספיצפי לXP לאפליקציה מסויימת אני הייתי ממליץ להשתדרג לפחות ל7-10 שהן כן נתמכות והרבה יותר מומלצות.

אולם,

מכיוון שהמחשב שלו ישן וסביר להניח שהוא לא ירצה לשדרג אותו או לרכוש רישיון חדש ל8.1 (כבר לא מוכרים את 7 ולדעתי היום תמצא רק את 10 או 8.1) אז הוא יכול לנסות בחינם הפצה לינוקסאית שמלבד העובדה שהן מקבלות תמיכה ועדכוני אבטחה הן מודרניות יותר, יתמכו ביותר רכיבי חומרה וסביר להניח שהפאליקציות השונות אשר נמצאות גם בXP וגם בהפצה לינוקסאית יעבדו בצורה יעילה יותר בהפצה הלינוקסאית במקרה זה.

בנוסף הרבה פעמים תראה כשאתה מתקין משהו בXP כמו דפדפנים שונים שהתמיכה נסתיימה וכולי ומומלץ לשדרג מערכת הפעלה.

פורסם

זה CD KEY מאתר שלא מיועד למכירה של רשיונות מיקרוסופט. בעצם זה שאתה רוכש מהם רישיון מסוג OEM אתה מפר את תנאי הרישיון מלכתחילה וכבר על ידי כך הרישיון הזה לא בר תוקף.

רישיון OEM מוכרים רק יצרנים שמרכיבים מחשבים ומוכרים אותם עם מערכת ההפעלה, אתה לא יכול לקנות בתור צרכן רישיון OEM.

אתה יכול לרכוש רישיון מסוג Retail בחנות או אם אתה ארגון רישיון מסוג VL.

כשאמרתי שלא מוכרים את 7 ו8.1 יותר התכוונתי למקורות לגיטימיים כמו חנות מקירוסופט וחנויות מחשבים\אלקטרוניקה בארץ (Brick and Mortar).

פורסם

כמו שאמרתי רק עם מחשב חדש. הם לא ימכרו לך את המוצר הזה אם הם לא יתקינו אותו על המחשב שלך - ואם הם יתנו לך את הערכה של ה OEM הם מפרים את ההסכם שלהם עם Microsoft וטכנית זה רישיון לא חוקי.

לקנות את זה ממשווקי סיריאלים באינטרנט זה לא במסרת תנאי הרישיון של OEM - לכן זה מייתר את הרכישה מלכתחילה.

ולפיכך צריך רישיון Retail במקרה שלנו וזה יוצא יקר מדי מכדי להשתלם. לכן הצעתי מה שהצעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים