עבור לתוכן

החלפה מi5 4590 ל i7-4790

Featured Replies

פורסם

תוספת 350 שח ..שווה ? איהיה שיפור גיימינג ?

פורסם

לא צפוי שיפור מזהיר בגיימינג, אולי במשחקים מסוימים יותר תלויי מעבד.

עם זאת, במחיר כזה רוב הסיכויים שהייתי משדרג.

פורסם

@haim855

ההפרש בחנויות בין ה Core i7-4790 ל Core i5-4590 הוא בערך 400-500 ש"ח. אני מניח שלא מדובר כאן בהחלפת מעבד חדש בחדש או משומש בחדש אלא משומש במשומש ולכן הפרש של כ-300 ש"ח הוא סביר.

אני אציע לך לבדוק האם המעבד הנוכחי שלך מגביל אותך - אם במשחקים המעבד שלך מגיע לעומס של 100% בכל הליבות, אתה כנראה תרוויח משידרוג המעבד. בנוסף אולי תרצה לחפש מבחני ביצועים למשחקים שבהם אתה מעוניין לשחק ולראות האם יש הפרש משמעותי בביצועים בין מעבד Core i5 למעבד Core i7.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של smalul

@haim855

ההפרש בחנויות בין ה Core i7-4790 ל Core i5-4590 הוא בערך 400-500 ש"ח. אני מניח שלא מדובר כאן בהחלפת מעבד חדש בחדש או משומש בחדש אלא משומש במשומש ולכן הפרש של כ-300 ש"ח הוא סביר.

אני אציע לך לבדוק האם המעבד הנוכחי שלך מגביל אותך - אם במשחקים המעבד שלך מגיע לעומס של 100% בכל הליבות, אתה כנראה תרוויח משידרוג המעבד. בנוסף אולי תרצה לחפש מבחני ביצועים למשחקים שבהם אתה מעוניין לשחק ולראות האם יש הפרש משמעותי בביצועים בין מעבד Core i5 למעבד Core i7.

האמת שהוא לא מגביל אותי בנוסף ל970 שקיים אצלי..אני אוותר על זה זה לא שדרוג משמעותי עדיף לחכות עם זה להמציאה טובה יותר בעתיד בקרוב..מה אני משחק כבר לכרגע כולה arma 3 אבל האמת שהוא לא טס..אשדרג ב300 כבר ssd עדיף ..מעבד אחכה עם זה..וכן שניהם משומשים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים