פורסם 2016 ביוני 269 שנים בוקר טוב, בעייה שנתקלתי בה בפעם הראשונה הבוקר. הדלקתי את המחשב והמסכים (אף אחד משלושת המסכים) לא קיבלו אות מהמחשב. אפשר היה לשמוע את הwindows עולה דרך הרמקולים. בשום שלב המסכים לא הראו דבר אפילו לא את הלוגו של הmotherboard. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?
פורסם 2016 ביוני 269 שנים מחבר היי, ותודה על התגובה המהירה אני כרגע בעבודה ואנסה מסך אחד שאגיע הבייתה מעבד 4770K, motherboard: asus Maximus extreme (אגב בOC PANEL אין שום חיווי שמצביע על תקלה) זכרון: 16GB hyperX כרטיס מסך: gainward gtx970 reference (המעבד והכרטיס מסך בלופ עם קירור מים אבל לא הייתה שום דליפה ניראת לעין) נתקלתי בעבר במסך שלא מראה כלום אבל לא שהwindows עולה ברקע...
פורסם 2016 ביוני 269 שנים מחבר אני לא חושב שזה קשור לדרייבר כי אני אפילו לא רואה את הboot screen של הmotherboard ז"א בשום שלב המסך לא מקבל אות אני גם לא יכול להגיע לsafe mode כי אני לא רואה כלום...
פורסם 2016 ביוני 269 שנים נסה עם כרטיס מסך אחר/או המובנה. היתה טלויזיה מחוברת למחשב לפני כן ? היות וחלונות עולה הפוסט גילה כ מסך תקין. השאלה איזה כרטיס זה. נערך 2016 ביוני 269 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 ביוני 269 שנים מחבר אין כרטיס מסך מובנה, אני אנסה עם כרטיס מסך אחר. הייתה טלוויזיה מחוברת אבל גם עליה אין תצוגה. אני כרגע בעבודה, אנסה את כל ההצעות שאגיע הבייתה ואעדכן. תודה בנתיים
פורסם 2016 ביוני 269 שנים מחבר טוב, ניסיתי כרטיס מסך אחר והוא עבד... לא ברור איך כרטיס בן פחות משנה נהרס תוך כדי שינה לילית. תודה לכל העוזרים
פורסם 2016 ביוני 269 שנים מחבר לא יודע איזה עוד אפשרות יש לי, ניסיתי כרטיס אחר (עכשיו אני עם הon board, תודה Iompy לא מאמין שלא שמתי לב לזה עד עכשיו...) פרקתי את הקירור בשביל הבלוק קירור מים אני מניח שיחד עם הקירור המקורי הלכה האחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.