פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אבל אלה דברים שחנונים בארה"ב עושים...ככה שהרבה מכם יכולים לצאת לא חנונים בכלל למרות שבמושגים ישראלים אתם הכי חנונים בעולם...ככה שאני הייתי מציע לא להסתמך על המבחן הזה
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים 14% ומשהו... נטיות גיקיות...ד"א Merrymoon איזו שפה את לומדת?גרמנית. מה חשבת? לטינית? ;DIch will 2 bier und 3 hundred gramm von schnitzel kaufen. Bitte!נראה לי שפעם שעברה הייתי 13%.. אין לי כח לעשות את זה שוב.אתה פשוט מפחד מהאמת המרה... ;D
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים !Ich will 2 bier und 3 hundred gramm von schnitzel kaufen. Bitteאני המלצר שלך?!2 בירות וושניצל 300 גרם?!(הבנתי נכון?)
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אני המלצר שלך?!2 בירות וושניצל 300 גרם?!(הבנתי נכון?)האמת ככה הייתי הולכת כמעט כל בוקר למכולת הכפרית שם ופחדתי להגיד את הדבר הלא נכון ולעשות פאדיחות אבל הצורך גבר על הבושה והלכתי על זה. ולאט לאט רשימת הקניות התארכה וזה היה גם und ein LM light und hundred gramm von kesse... וכו וכו'. אני גם תרגמתי כמה שירים פה ושם.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אבל אלה דברים שחנונים בארה"ב עושים...ככה שהרבה מכם יכולים לצאת לא חנונים בכלל למרות שבמושגים ישראלים אתם הכי חנונים בעולם...ככה שאני הייתי מציע לא להסתמך על המבחן הזה אנחנו לא חנונים, אנחנו אנשים שאוהבים להחכים, יש הבדל. ;D Ich will 2 bier und 3 hundred gramm von schnitzel kaufen. Bitte! קודם תתפשטי, מה זה פה? שירות חינם? הודעה לציבור: דיון זה הוקפץ אך ורק בגלל שמשעמם לי בבקרים.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אידיוט....!!! אמרתי שאני רוצה לקנות בירה ושניצל!!! ואני לא משלמת "בצורה הטבעית"!!!
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים 14.20118%וזה רק בגלל שאני צופה ב Dxsters Lab ו יודע מי זה דאגלס אדאמס!!! זה פשע כל כך גדול? :'(
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים אידיוט....!!! אמרתי שאני רוצה לקנות בירה ושניצל!!! ואני לא משלמת "בצורה הטבעית"!!! אצלנו מקבלים תשלום בצורה שונה :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.