עבור לתוכן

דרייבר עדכני לכרטיס GTX260M

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

לפני הכל אני יודע שהכרטיס ישן אבל זה כרגע מה שיש לי אז תהיו עדינים B|

נסיים את התואר ונשתדרג!

בכל מקרה יש לי סוס עבודה ישן מבית Alienware (לפטופ M17x),כמעט בן 7 אבל עדיין חיי ובועט.

לצערי דל הפסיקו לתמוך בכרטיס די מהר (הכרטיס משנת מרץ 09 והדרייבר הכי עדכני באתר של דל אוגוסט 2010), לא שזה רלוונטי אחרי כל כך הרבה זמן אבל עדיין נחמד כשהכל מעודכן.

אני יודע שהתמיכה של Nvidia בכרטיס עדיין קיימת (הדרייבר הכי עדכני מגרסת 341.95 מהשנה, לא זוכר איזה גרסה מותקנת אצלי) ורציתי לבדוק אם מישהו מכיר איזו גרסה הכי עדכנית של הדריבר שהיא הכי בטוחה.

אני שואל כי הבנתי שבמקרים מסויימים יש בעיה בהתקנה, אפילו עד למצב של הרס של הכרטיס (bricking).

ניסיתי כבר להתקין בזמנו את הדרייבר בגרסת 314.22 אבל המחשב לא זיהה את הכרטיס GTX260M ועבד רק על ה-GeForce 9400.

לא איכפת לי אם אופציית הגרפיקה המשולבת לא תעבוד (גם ככה אני אף פעם לא מחליף בין הכרטיסים).

למי שתוהה למה אני פשוט לא מתקין מהאתר של Nvidia, כי חברת דל "נעלה" את הכרטיסים במחשבים שלהם ככה שרק הדרייברים שלהם יתאימו, אבל אפשר להתגבר על זה על ידי שינוי כמה שורות בהתקנה של הדרייבר.

WIN 7 x64 home premium

Hybrid Integrated graphics GeForce 9400 & GTX 260M

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה, אבל כמו שאמרתי אני יכול לנסות להתקין את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של Nvidia אבל אני מסתכן בלגמור את הכרטיס שלי.

חשבתי אולי מישהו כבר בדק את העניין ויכול לתת לי את הגרסה "הבטוחה".

אז התוכנה לא ממש תעזור לי, שאר הדרייברים אצלי מעודכנים.

לגבי הדרייבר באתר של דל, גרסת הדרייבר שציינתי מעל היא יעודית לדגם שלי לפי "תג שירות" (service tag) כל דרייבר אחר אני צריך לשנות כמה שורות באחד מקבצי ההתקנה על מנת שהנתקנה תזהה את הכרטיס שלי כ GTX260M.

בכל מקרה זה לא שאני לא מוצא את הגרסה הכי עדכנית, אני לא מוצא את הגרסה הכי "בטוחה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים